Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Март » 1 » 14:00:30

На потужностях Житомирської кондфабрики виробляється продукція для «Конті» Колеснікова. ФОТО. ВІДЕО     Реклама  

01.03.2016, 14:00:30 6144 8 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На потужностях Житомирської кондфабрики виробляється продукція для «Конті» Колеснікова. ФОТО. ВІДЕО

Потужності Житомирської кондитерської фабрики, яка сьогодні знаходиться під контролем фірми з неіснуючою в Україні формою правління ЗАТ «Житомирські ласощі», наразі використовуються для виробництва продукції для АТ «ВО «Конті», що належить колишньому регіоналу Борису Колеснікову. 

Даний факт засвідчує інформаційний бюлетень для ящиків з продукцією, що йде на поставки компанії АТ «ВО «Конті».  

Сама ж продукція (вафлі «Салют, Артек!») є підробкою вафель «Артек» торгової марки «Doma», що належить ТДВ «ЖЛ». Керівництво Житомирської кондитерської фабрики ТДВ «ЖЛ» зазначає, що це не перший випадок заміни назв продукції, що випускалася ТДВ «ЖЛ», схожими назвами (вафлі «Артем» замість «Артек», печиво «Сакура» замість «Сахара») з метою подальшого збуту. Така діяльність є грубим порушенням закону, а «виробник» свідомо вводить в оману споживачів та дистриб’юторів. 

Більше того, керівництво Житомирської кондитерської фабрики ТДВ «ЖЛ» неодноразово у письмовому порядку попереджувало АТ «ВО «Конті», що співпраця з «ЗАТ «Житомирські ласощі», які незаконно отримали доступ до виробництва і сировини, а також купівля несертифікованої продукції, носять ознаки фіктивної діяльності та тягнуть за собою настання відповідних правових наслідків.

З цього приводу, 29 лютого Житомирський нардеп-мажоритарник Борислав Розенблат (БПП) виступив перед трудовим колективом Житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ», який  став заручником ситуації, що склалася, а саме - рейдерського захоплення на фоні політичних амбіцій представників влади і, як наслідок, вже три місяці вимушено не працює.

За інформацією Б. Розенблата, рейдерство Житомирської кондфабрики було здійснене в інтересах колишніх донецьких кондитерських фабрик, які зараз хочуть перенести своє виробництво на неокуповану частину України, зокрема в Житомир. 



«Сьогоднішня продукція випускається під іншими торговими марками, а саме на замовлення донецької фірми "Конті". Для мене це є неприпустимим. Тому що ми втрачаємо найдорожче: свою житомирську торгову марку. Це підприємство називається "Житомирські ласощі", як би там не було. Я буду боротися, щоб фабрика була не в оренді, не працювала на якомусь аутсорсингу… Вона повинна працювати під торговою маркою Житомирська кондитерська фабрика» – заявив Розенблат».

Нардеп обурений тим, що законні власники досі не можуть повернути собі підприємство, однак, у зв’язку із резонансом справи, сподівається на чесні та неупереджені рішення судів. 
Фотографії:
На потужностях Житомирської кондфабрики виробляється продукція для «Конті» Колеснікова. ФОТО. ВІДЕО На потужностях Житомирської кондфабрики виробляється продукція для «Конті» Колеснікова. ФОТО. ВІДЕО На потужностях Житомирської кондфабрики виробляється продукція для «Конті» Колеснікова. ФОТО. ВІДЕО На потужностях Житомирської кондфабрики виробляється продукція для «Конті» Колеснікова. ФОТО. ВІДЕО

Тэги: конти, Житомир, Житомирские ласощи, ЖЛ

Схожі новини:


Комментариев: 8
Voice
1 soon2017 (Voice)   • 14:32:15, 01.03.2016 [Материал]

БР сам уже, как большая "вафля з начинкою" салют"
Hoakina
2 Марина (Hoakina)   • 14:54:47, 01.03.2016 [Материал]

я конті не купую, але на НР подарували дитині набір цукерок. Я от не можу зрозуміти, як можна зіпсувати так цукерки? більшої гидоти я не їла з солодощів.
ZatVZad
3 Oleg (ZatVZad)   • 15:42:23, 01.03.2016 [Материал]

рошен також став як повне гівно. ще й ціна ...
V-I-T-A-L-Y
4 Виталий (V-I-T-A-L-Y)   • 19:47:27, 01.03.2016 [Материал]

Для предприятия страшна потеря рынка, разрыв договоров с дистрибьюторами а следствие штрафы. Само оборудование и половины тех денег не будет стоить что вложили в предприятие!
Oxy
5 Оксана (Oxy)   • 12:34:06, 02.03.2016 [Материал]

Публикация ни о чём, всё можно было уместить в три предложения: «Фирма с несуществующей, по мнению анонимного автора, формой правления выпускает продукцию под ТМ другой фирмы. Это вызывает недовольство «ТДВ "ЖЛ"», которое, по мнению анонимного автора, существует и запись об этом содержится в Госреестре юрлиц. Народный депутат Б.Розенблат считает, что кондитерская фабрика должна выпускать продукцию под собственными торговыми марками».
tonn
6 tolik (tonn)   • 11:18:23, 03.03.2016 [Материал]

На ваше замечание,можно ,безапеляционно ответить,либо ваше замечание можно охарактеризовать как:"Простота хуже воровства".Так вы по суте поощряете воровство-в чистом виде!При этом прикрывая тупо примитивным трактованием.!!!Ай яй яй
tonn
7 tolik (tonn)   • 11:20:16, 03.03.2016 [Материал]

мой предыдущиий пост,ответ на пост №5
nick_ukraine
8 Nick (nick_ukraine)   • 14:55:49, 03.03.2016 [Материал]

жити = по новому !!!
Оголошення на ЖЖ інфо: