Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Май » 18 » 13:50:09

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська повністю підтримує житомирян, які стали на захист своєї землі

18.05.2016, 13:50:09 3946 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Голова обласної ради Анжеліка Лабунська повністю підтримує житомирян, які стали на захист своєї землі

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська повністю підтримує житомирян, які стали на захист своєї землі і не допустили безладу у державній установі. Так очільник депутатського корпусу прокоментувала скандальну ситуацію із захопленням будівлі головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

«Я категоричний противник силових методів, але хлопці, які боронили землю в зоні АТО, показали, що не дозволять розкрадати нашу землю. Я повністю на стороні бійців і пишаюся хлопцями, які приїхали з багатьох районів і показали єдність», - сказала Анжеліка Лабунська.

Голова обласної ради зазначила, що на сьогодні багато заяв, що стосувалися земель Володарсько-Волинського, Брусилівського та Черняхівського районів, Олевська та Овруча, вже пройшли наказами новопризначеної людини.

«Тепер жителі області втратили тисячі гектарів земель, якими розпорядилася невідома людина. І це у той час, коли учасники АТО не можуть отримати земельні ділянки, а фермери не мають можливості взяти землю в оренду.  Але я запевняю, що ми знайдемо механізми, аби відмінити ці рішення», - наголосила вона.

На думку Анжеліки Лабунської, якщо людина збирається працювати у правовому полі, то вона не винайматиме для своєї охорони приватну структуру, яка має травматичну зброю.

«Активісти вилучили у приватних охоронців травматичні  засоби та службові посвідчення, термін яких вже закінчився. На мою думку, люди, які приходять з добрими намірами, ніколи не будуть по-рейдерські захоплювати державне приміщення.  До того ж, постає питання, чому людина вирішила  звернутися за охороною саме до приватної структури, а не до правоохоронних органів. Адже оплата роботи приватних охоронців вимірюється тисячами доларів», - сказала голова обласної ради.

Анжеліка Лабунська порадила чиновникам, які обійматимуть посади у Житомирській області, чесно працювати на благо Житомирщини та її жителів, а не барикадуватися «чорною сотнею» у державній установі.

Прес-служба Житомирської обласної ради

Нагадаємо, вчора у Житомирі відбулася бійка між АТОшнікамі і людьми, які охороняли Госгеокадастр.


Тэги: Лабунская, АТО, Житомир, Госземкадастр, Земля

Схожі новини:


Комментариев: 3
Нокиан
1 Житомир (Нокиан)   • 14:19:02, 18.05.2016 [Материал]

"Анжеліка Лабунська порадила чиновникам чесно працювати"
А пані Лабунська не должна всецело это обеспечивать? Или она так, только словесно поддерживать будет?
ANB
2 Alexandr (ANB)   • 15:11:54, 18.05.2016 [Материал]

І хто ж відповість? Кого посадять? Справа явно кримінальна, хоча б злочинне захоплення державної установи приватною охоронною фірмою!
петров(васечкин)
3 vorobey djek (петров(васечкин))   • 07:55:37, 19.05.2016 [Материал]

Місцева влада (як обласна так і міцева) ніяких кроків не робить щодо врегулювання таких злочинних конфліктів. Приклад кондитерська фабрика, який уже триває 5 місяців. Люди страждають, а влада спостерігає і чогось чекає, майбуть соціального вибуху.
Оголошення на ЖЖ інфо: