Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Август » 1 » 11:53:59

Владимир Мирный назначен и.о. Исполнительного директора Житомирской областной федерации футбола

01.08.2016, 11:53:15 2913 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Владимир Мирный назначен и.о. Исполнительного директора Житомирской областной федерации футбола

29 июля Исполком ЖОФФ принял решение о приостановлении членства в Исполкоме Олега Владиславовича Янчевского до ближайшей Конференции. Об этом сообщает Житомирская областная федерация футбола.

Такое решение было вызвано тем, что, Олег Янчевский, по мнению исполкома, нарушал финансовую и трудовую дисциплину.

Кроме того Олег Владиславович Янчевский уволен с должности исполнительного директора ЖОФФ с 19 июля 2016 года по п. 3 ст. 40 КЗоТ за невыполнение своих обязанностей.

Исполняющим обязанности исполнительного директора Житомирской областной федерации футбола назначен Владимир Викторович Мирный.
 

АВТОБІОГРАФІЯ


Мирний Володимир Вікторович, народився 17 лютого 1958 року в селі Ольгіно Високопільського р-ну Херсонської обл. в сім'ї сільських інтелігентів. Батько: Мирний Віктор Андрійович, працював кіномеханіком в сільському клубі та художником в колгоспі ім. Калініна. Мама: Мирна Тіна Олексіївна, працювала помічником кіномеханіка.

Після закінчення школи в 1974р. розпочав трудову діяльність токарем на заводі "Південмаш" в Дніпропетровську. Під час проживання в Дніпропетровську вперше розпочав професійно займатися спортом в спорткомплексі "Метеор" під керівництвом заслуженого тренера УРСР Школьного Івана Нікіфоровича - п’ятикратного чемпіона СРСР , та чемпіона світу з вільної боротьби, досягнувши під його керівництвом звання кандидата в майстри спорту по вільній боротьбі. З 1976р. по 1978р. проходив службу в лавах РА на аеродромі Буялик під Одесою, куди потрапив після закінчення школи молодших авіаційних спеціалістів у м. Запоріжжі. У 1978р. вступив до Одеського сільськогосподарського інституту на факультет ветеринарії, який закінчив у 1983р. Під час навчання в Одесі продовжував активно займатися спортом під керівництвом Кубіка Вячеслава. Працював ветлікарем.

У 1985р. розпочав педагогічну діяльність вчителем фізичного виховання в Знамянській середньоосвітній школі, в цьому ж році вступив до Миколаївського педагогічного інституту ім. Белінського, де навчався на заочному відділенні до 1989р. на факультеті фізичного виховання. Під час студентських років розпочав тренерську діяльність.

В 1999р. організував дворовий футбольний рух в місті Житомирі, на суспільних засадах, де навчав хлопчиків та дівчаток футбольній майстерності. В 2000р. організував поїздку двох футбольних команд хлопчиків в Швецію, на міжнародний футбольний турнір в м. Тімру. У 2002р. організував поїздку Житомирських баскетболістів в Росію на міжнародний баскетбольний турнір в Брянську. 2003 та 2004рр. - організував приїзд американських баскетболістів із США до нас в Житомир де проходили баскетбольні турніри з участю професійних баскетбольних команд: бк "Будівельник" із м. Києва, Вінницькіх баскетболістів та місцевих житомирських. Також більше ніж 300 дітлахів проходили майстерклас із баскетболу під керевництвом американських баскетболістів на протязі семи днів кожного року.

У 2005 році вступив до 4-го курсу Житомирського державного університету ім. Івана Франка на факультет біології та фізичного виховання, який закінчив у 2007 р. з фаховою спеціальністю вчителя біології, валеології, основ екології та фізичного виховання.

В 2010р. організував міський турнір серед дворових команд по великому футболу, на зразок Європейського футбольного турніру в Тімрі. В першому турі прийняли участь 62 дворові команди, в чотирьох вікових категоріях, в другому - 68, а в третьому - 32 команди. Під час проведення останнього туру була запрошена команда ветеранів Київського "Динамо" під керівництвом заслуженого майстра спорту Андрія Андрійовича Біби, які провели церемонію нагород, а також провели показові ігри з ветеранами м. Житомира та дітьми, які зайняли перші місця в турнірі.

З 2005р. працюю директором Муніципального футбольного клубу "Житомир" займаючись з дітьми, та навчаю їх футбольній майстерності на суспільних засадах. А з 2007р. - вчителем фізичного виховання в ЗОШ № 22.

В 2014 році приймав участь в захисті рубежів нашої Батьківщини в с. Стрілкове Генічеського району Херсонської обл. від наподу російських загарбників які підступно напали на наш край, під проводом батальйону "Полісся" яким керував Коцюбко О.П.

Маю сім'ю: дружину та четверо дітей. Не судимий, жодного разу не притягувався до кримінальної відповідальності, навіть за дрібні правопорушення.

В людях найбільше ціную ідеали справедливості, порядності, духовного віровизнання, сімейного добробуту, відданості Господу Богу, своїй Батьківщині, родині, своїй справі та чесності перед самим собою, спільнотою та перед Всемогутнім Творцем ...

Тэги: Янчевский, ЖОФФ, мирный

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: