Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Март » 6 » 09:13:02

У новому магазині «Дім інструментів» у Житомирі знайдеться уся техніка для газону, саду, городу та будинку. ФОТО     Реклама  

06.03.2017, 09:13:38 6753 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У новому магазині «Дім інструментів» у Житомирі знайдеться уся техніка для газону, саду, городу та будинку. ФОТО

У Житомирі, на проспекті Незалежності, 13 (колишня вул. Ватутіна, 13) відкрито новий магазин садової техніки та інструментів для допомогосподарства  і будівництва «Дім інструментів».

Асортимент магазину представлений продукцію таких відомих виробників, як: Makita, Husqvarna , AL-KO , SOLO, GARDENA та Дніро-М.

Власникам газонів у «Домі інструментів» консультанти допоможуть підібрати системи поливу німецької компанії GARDENA (просту - ручну чи автоматичну), прорахувати її відповідно до потреб та встановити. Також сприятиме цьому різноманітний асортимент насосів німецького виробника AL-KO: дренажні, побутові та садові. 



Окремий відділ присвячено техніці для догляду за травою газонів – тут є різні моделі травокосарок та тримерів, як бензинові так і електричні. А колісні газонокосарки скарифікатори та аератори зроблять Ваш газон ідеальним. Для великих ділянок скошування Вам допоможуть підібрати садовий трактор, який здатен викосити і стадіон.

Для догляду за зеленими насадженнями (деревами, кущами та квітами) тут є різноманітний ручний інструмент – мотики, лопати, граблі, кущорізи, секатори, сокири та ін. А вже для роботи в грунті Вам запропонують різноманітні культиватори від тм Husqvarna, як для обробітку міжрядь в 20 см до великих ділянок і, навіть, цілини.

Для праці з деревиною – обрізки чи валки дерев, нарізки  дров, у магазині «Дім інструментів» є широкий вибір бензопил швецької компанії Husqvarna та  AL-KO by SOLO, з відповідними комплектуючими та аксесуарами до них: ланцюги, шини, захисні окуляри, навушники, рукавиці а також оливи. До речі саме зараз діє акційна ціна на бензопили McCulloch CS34 – 3850 грн та на професійну і потужну Husqvarna 365- 16349грн. Як розповіли «Журналу Житомира» спеціалісти магазину – тут планують регулярно проводити акції на сезонні товари.



І у разі якщо у Вас проблеми з живленням – це не проблема, адже тут допоможуть підібрати бензиновий електрогенератор, який здатний забезпечити електрикою помешкання, невелике виробництво чи торгову точку.

Для домашніх потреб, ремонтів та будівельних робіт, хороший господар знайде тут улюблені електроінструменти компанії Makita: це болгарки, дрилі та перфоратори, шуруповерти та перфоратори, шліфмашини, а також електрорубанки та електролобзики, які здатні допомогти Вам у вирішенні різноманітних завдань.

Ті ж самі електроінструменти, доступніші по ціні та гарної якості з гарантією в три роки, розміщенні на вітрині з продукцією компанії Дніпро-М, яка також є виробником сучасних легких зварювальних апаратів, аксесуарів до них, а також компресорів.



Окремий куточок магазину присвячено різноманітними алмазним дискам та коронкам компанії Distar (Україна) для робіт по бетону, асфальтобетоном та гранітом. 

Як розповіли нам власники магазину, через місяць заплановане відкриття сервісу по обслуговуванню та ремонту бензо-  та електроінструменту. І ланцюга можна буде заточити. 

У «Домі інструментів» переконливо заявляють, що мають пропозиції на кожен гаманець по кожному виду продукції.  

На всю продукцію надається гарантія безпосередньо від виробників. Для постійних покупців діє дисконтна система. А ще кожен покупець протягом березня отримає гарантований та приємний подарунок!

У магазині «Дім інструментів» можна розраховуватись як готівкою, так і безготівково, а власники карток «ПриватБанку» мають можливість скористатись миттєвою розстрочкою.


«ДІМ ІНСТРУМЕНТІВ» знаходиться на проспекті Незалежності, 13 (колишня вул. Ватутіна, 13) 

Графік роботи:  з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 19:00, у суботу з 9:00 до 15:00

Телефони: 063-620-86-88 та 096-566-00-23

Е-пошта: [email protected]









Тэги: Дім інструментів, Магазин, инструменты, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 1
garold
1 Кonstantin (garold)   • 12:35:24, 06.03.2017 [Материал]

А ценники конкуренты интернет магазинам?
Оголошення на ЖЖ інфо: