Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2017 » Июнь » 9 » 07:33:32

Художники Житомирщини напишуть картини про захисників України

09.06.2017, 07:33:32 2560 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Художники Житомирщини напишуть картини про захисників України

За ініціативи заступника голови обласної ради Максима Вілівчука в Житомирі стартує проект «Сучасний захисник України». Проект складається з трьох етапів, і робота над першою його частиною триватиме три місяці, впродовж яких житомирські художники виконають 15 картин про захисників.

Після завершення проекту, виставку робіт презентуватимуть у закладах області, а у подальшому картини зберігатимуться у Житомирському обласному краєзнавчому музеї, - повідомляє прес-служба обласної ради.

Художники зображуватимуть на своїх картинах як захисників, так і події, пов’язані з антитерористичною операцією на Сході країни. Цикл складатиметься із живописних і графічних творів.
 

«У нас вже є багато робіт наших попередників, які зображували події періоду козацтва, Другої світової війни. Тепер ми маємо віддати шану тим людям, які захищають наразі нашу державу на східних кордонах. Метою цього проекту є увіковічення справжніх захисників України, наших земляків, аби передати наступним поколінням силу й геройство тих людей, які не побоялись, які вистояли й мужньо боронять рідну землю. Нащадки повинні знати своїх Героїв», - зазначив Максим Вілівчук.

За словами голови Житомирської обласної організації Національної спілки художників України Василя Кондратюка, художники працюватимуть в 95-й аеромобільній, 26-й артилерійській і 30-й механізованій бригадах.






Тэги: художники, Житомирщина, картины, Кондратюк

Схожі новини:


Комментариев: 3
Юрко
1 Градовський (Юрко)   • 08:34:58, 09.06.2017 [Материал]

УВІЧНЕННЯ. Вілівчук мав би вже вивчити це слово
Artmaker
2 Евгений (Artmaker)   • 01:28:11, 10.06.2017 [Материал]

Юрко, УВІ... УВІ...УВІ... УВІМКНИ УКРАЇНУ!!!)))
Юрко
3 Градовський (Юрко)   • 17:34:27, 10.06.2017 [Материал]

То такі самі поприходили, з одного тіста. Бикота, рекетири, рейдери та звичайні торгаші
Оголошення на ЖЖ інфо: