Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Июнь » 22 » 08:24:57

Нова СТО з американським обладнанням «HUNTER» тепер у Житомирі     Реклама  

22.06.2017, 17:29:11 5002 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Нова СТО з американським обладнанням «HUNTER» тепер у Житомирі

Компанія ТОВ “АКРІС ЛОГІСТИК” відкрила новий автосервіс для обслуговування легкових та вантажних автомобілів. Будь-які поломки автомобільної техніки тут усуваються швидко і якісно. Під час ремонту ви маєте змогу самостійно спостерігати за роботою кваліфікованих спеціалістів.
 

Послуги автосервісу ТОВ “АКРІС ЛОГІСТИК”


Нова СТО здійснює технічне обслуговування авто – комплекс робіт, під час якого проводиться діагностика і за її результатами виконуються необхідні роботи. Серед основних послуг:
  •   комп'ютерна діагностика легкових автомобілів;
  •   діагностика та ремонт ходової частини легкових і вантажних авто;
  •   заміна мастила, фільтрів, ременів ГРМ в легкових, малотоннажних та мікроавтобусах;
  •   технічне обслуговування;
  •   ремонт шин і шиномонтаж;
  •   лазерне балансування шин для легкових автомобілів із використанням 3D-технології фірми HUNTER;
  •   регулювання розвалу-сходження коліс для легкових і вантажних автомобілів з високоточною 3D-технологією HUNTER та інші.
 

 

Переваги нової СТО


Відмінну якість ремонтних робіт забезпечує висококваліфікований персонал, який працює на сучасному американському обладнанні  компанії HUNTER та використовує автоінструменти Toptul. Пристрої HUNTER створені за найновішими технологіями і використовуються у понад 100 країнах. Це - світовий лідер з виробництва обладнання для автомобільних СТО. Окрім того, за необхідністю для ремонту автомобіля або окремих його частин можуть бути проведені зварювальні чи токарні роботи. Для цього СТО має власний окремий цех для швидкого усунення поломок.

З автомобілем раптово сталася поломка? Автосервіс працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень і має змогу виїжджати до клієнта для діагностики проблеми та її усунення прямо на місці. При необхідності здійснюємо підзарядку АКБ, зварювальні роботи та дрібний ремонт безпосередньо на місці поломки, доставляємо паливо для автомобіля. Ви можете у будь-який час і день звернутися до професіоналів. Високоякісне обладнання дозволяє здійснювати ремонт швидко, якісно і надійно.
 

Автосервіс співпрацює із сертифікованими постачальниками автозапчастин без посередників. Це дозволяє установлювати доступні ціни на деталі та вартість ремонту.
 

Послуга \ Вид техніки

Легкові

Малотонажні

Вантажні

Шиномонтаж

від 20 грн

від 20 грн

від 60 грн

Лазерне балансування шин

від 10 грн

від 20 грн

від 40 грн

Зняття/встановлення

від 5 грн

від 10 грн

від 30 грн

Комплекс послуг

від 35 грн

від 50 грн

від 110 грн



Компанія ТОВ “АКРІС ЛОГІСТИК” піклується про кожного клієнта та його час. Тому всі роботи виконуються кваліфіковано, якісно і швидко. Велика за розмірами власна парковка дозволяє паркувати габаритну автомобільну техніку, територія надійно охороняється та оснащена камерами відеоспостереження. Також для безпеки виконання робіт ведеться відеоспостереження всередені приміщення автосервісу.
 

 

Мийка – додатковий сервіс ТОВ “АКРІС ЛОГІСТИК”


Ще однією перевагою сервісу компанії є безконтактна мийка та санітарна обробка легкових, вантажних автомобілів автобусів та мікроавтобусів. Сучасне італійське обладнання, механічна подача і дозування миючих засобів гарантують високу якість очищення від забруднень. Серед основних видів робіт:
  • -    мийка легкових і вантажних автомобілів, автобусів та мікроавтобусів;
  • -    мийка харчових цистерн;
  • -    обробка паром автотранспорту для перевезення харчових продуктів;
  • -    СІР-мийка;
  • -    проведення дезінфекції транспортних засобів та видача довідок про проведення санітарної обробки.

Професійні спеціалісти використовують для миття сертифіковані хімічні засоби ТМ “KIILTOCLEN Oy” Фінляндія,  ТМ “FRA-BER” виробництва Італія. Крім того, компанія використовує засоби очищення Koch Chemie GMBH Німеччина, рекомендовані організацією Даймлер АГ для миття автомобілів Mercedes Benz.

Гарантією миття автотехніки служать експрес-тести. Якість контролюється  люмінометром SystemSURE Plus виробництва фірми "Hygiena International Ltd." (Великобритаія). За 15 секунд вони показують результати миття. Саме тому після транспортування однієї продукції ви з упевненістю зможете перевозити іншу. Крім того, компанія видає спеціальну довідку про санітарну обробку.

Відтепер якісне миття транспорту, що займається харчовими, промисловими та іншими перевезеннями, доступне в Житомирі! Одночасно тут може обслуговуватися кілька автомобілів.

Записатися на обслуговування в СТО:
+38 (063) 194-76-67
+38 (050) 497-41-31
+38 (067) 411-09-85
sto.acris.com.ua

Записатися на мийку:
+38 (063) 194-79-17
+38 (097) 202-60-10
+38 (050) 348-52-39
Ел.пошта: [email protected]

Шукаєте надійну, якісну СТО, з хорошою ціною? – Ми знаходимося за адресою: вул. Льонкова, 12.
 

Тэги: Житомир, авто, СТО

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: