Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2017 » Июль » 12 » 09:24:06

Житомирська обласна рада планує підписати Меморандум з громадськими організаціями учасників АТО

12.07.2017, 09:24:06 2868 7 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирська обласна рада планує підписати Меморандум з громадськими організаціями учасників АТО

Меморандум про взаємодію та співробітництво між обласною радою, облдержадміністрацією і громадськими організаціями учасників АТО, ветеранів війни та учасників бойових дій став темою розмови на нараді 11 липня за участі голови обласної ради Володимира Ширми, заступника голови облдержадміністрації Олексія Ясюнецького та громадських організацій.

Представники більше десятка громадських організацій запропонували підписати документ, що спрямований на посилення соціального захисту учасників АТО, бойових дій та ветеранів війни, забезпечення гідного рівня життя, створення належних умов для життєдіяльності та шанобливого ставлення до них, - повідомляє "ЖЖ" прес-служба Житомирської обласної ради.

На початку зустрічі Володимир Ширма поінформував про те, що в обласному бюджеті на поточний рік у рамках відповідних програм, прийнятих обласною радою, передбачено понад 18 млн грн на заходи у зв’язку з проведенням АТО.
 

 «Більше 2 млн грн передбачено на матеріально-технічне забезпечення військових частин; майже 12,5 млн грн - на соціальну підтримку внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО, їхніх сімей; 3,5 млн грн – на програму соціального захисту інвалідів, ветеранів війни та праці; 200 тис грн – на обласну програму забезпечення діяльності Центру допомоги учасникам АТО. До того ж у цьому році планується спрямувати 2,5 млн грн на Бердичівський центр реабілітації учасників АТО та 12 млн грн на обласний лікувальний центр вертебрології і реабілітації, де лікуються військові. Обласна влада завжди готова співпрацювати, допомагати, підтримувати бійців, адже це не тільки державницький обов’язок, а й передусім моральний», - заявив голова обласної ради.

Упродовж зустрічі сторони торкнулись питань надання всебічної підтримки військовослужбовцям, які виконували чи зараз виконують бойові завдання на сході держави та іншим бійцям, зокрема, соціально-психологічної підтримки, реабілітації, лікування, працевлаштування, залучення їх до активного і здорового способу життя тощо. На нараді зазначалось, що в області налічується 22 тис учасників АТО, 5 тис «афганців» та понад 3 тис «миротворців».

Насамкінець зустрічі Володимир Ширма подякував громадським організаціям за їхню активну позицію, за небайдужість, розуміння процесів та здатність реагувати на виклики сьогодення і наголосив, що проект Меморандуму буде внесено на розгляд депутатського корпусу на чергову сесію обласної ради, що запланована на 27 липня, після чого буде підписаний усіма сторонами.


Тэги: облсовет, АТО, Житомир, облгосадминистрация

Схожі новини:


Комментариев: 7
anna555
1 Анна (anna555)   • 09:33:55, 12.07.2017 [Материал]

Возможно дело близится к выборам .Будут предлагать и покупать итак ручные организации ..Начальство галочку поставит и отчитаются ,мол в Житомире все под контролем,тишь да гладь комар носа не высунет без нашего разрешения.Это не организации ,а рабы которые придут к хозяину с протянутой рукой
LeonXS
2 Сергій (LeonXS)   • 09:42:07, 12.07.2017 [Материал]

Які вибори? :-D Щоб не сталось, коментаторам ЖЖ завжди мерещатсья вибори, будь яка подія пов'язана з виборами)) Все що не робиться - все під вибори)) Шановні, до виборів ще 2-3 роки))

Наступні парламентські вибори в Україні (9 скликання) — чергові вибори народних депутатів Верховної Ради України, які повинні відбутись у 2019 році.

Вибори Президента України 2019 — чергові вибори Президента України, які мають відбутися 31 березня 2019 року.

Місцеві вибори в Україні - чергові, мають відбутися у 2020 році.
AlexIvanov
3 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:02:38, 12.07.2017 [Материал]

Вам пора в отставку-сволота , я так понял , что они продолжают "работать"
AlexIvanov
4 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:53:35, 12.07.2017 [Материал]

На выборы они не пойдут!?-это золотая кормушка, благодаря Майдану аферисты туда впрыгнули. Гнать в шею. Возбуждать уг. дела по факту хищения земли янтарной. И попинать ногами как в 14-том году. Ногами в живот. Гундичь назвал себя Майдановцем,,..представляете? Лабунская делала себя Майдановкой. Короче одни "Майдановцы" у власти
AlexIvanov
5 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:23:46, 12.07.2017 [Материал]

Все организации которые подписали "угоду" з заворованным обл.советом есть штрейбреххеры. Но я знаю истинных Афганцев которые не согласны с грабежом земель на Житомирщине
snova
6 oleg (snova)   • 20:17:29, 12.07.2017 [Материал]

Хотят прикрыть воровство на сессии?
AlexIvanov
7 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 13:06:19, 13.07.2017 [Материал]

Да хотят прикрыть воровство
Оголошення на ЖЖ інфо: