Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2017 » Сентябрь » 18 » 07:33:30

Драйв та екстрим: до Житомира завітає Цирк Рекордів

18.09.2017, 07:33:00 4933 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Драйв та екстрим: до Житомира завітає Цирк Рекордів

До Житомира завітає Цирк «Кобзов» із неймовірною шоу-програмою світового рівня Цирк Рекордів. Лише з 28 вересня по 8 жовтня не проґавте можливість побачити шоу, яке гарантує викид адреналіну і шквал емоцій. Цирк Рекордів змусить забути про повсякденні проблеми і додасть драйву в будні.

На арену цирку "Кобзов" виходять рекордсмени! Переможці циркових конкурсів, тріумфатори фестивалю в Монте-Карло, чемпіони Книги рекордів Гіннеса! 
 

У програмі:

  • Канатоходці з Колумбії! Сім безстрашних артистів створять людську піраміду та пройдуть канатом без страховки під куполом цирку. Цей номер офіційно зареєстрований в Книзі рекордів Гіннеса.
  • «Колесо смерті»! Дуже адреналіновий номер. Величезна металева конструкція випробує на міцність та сміливість і артистів, і глядачів. Кожен оберт колеса – загроза життя для акробата. 
  • «Тесла-шоу». Унікальне видовище, яке можна побачити лише в цирку «Кобзов»! Тендітна дівчина із надзвичайними здібностями підкорює розряди п'ятиметрових блискавок. 
  • «Сфера сміливості». Кульмінація екстрім-програми «Цирк Рекордів» – мотошоу від найкращих артистів Латинської Америки. Командна робота і повна довіра – ось основа цього номера. Шалена швидкість та небезпечні трюки всередині металевої кулі – за це нашим екстремалам стоячи аплодували на найкращих циркових фестивалях світу.

Усі трюки виконуються без страховок! НАЖИВО!

 
Коли: з 28 вересня по 8 жовтня.
Де: Житомир, ТРЦ Глобал UA. 

Придбати квитки і отримати більш детальну інформацію про виставу можна в касах цирку, розташованих у місті, а також на сайті. Слідкуйте за новинами Цирку «Кобзов», підписавшись на сторінки в соціальних мережах Facebook, ВКонтакте, Instagram, Twitter і YouTube.
 




Тэги: Житомир, Кобзов, цирк

Схожі новини:


Комментариев: 3
mvg-ztukr
1 Берия-Джорджикия (mvg-ztukr)   • 12:40:06, 18.09.2017 [Материал]

Угу. Цена для житомирян прямо таки настолько доступная: от 99 грн. на местах в самом углу, откуда ни хрена не видно будет, до 330 грн. Как раз вот таки обычная житомирская семья втроем-вчетвером возьмут и пойдут у в цирк. СЛАВА УКРАИНЕ!
vovik-zt
3 ВовикЬ (vovik-zt)   • 21:22:46, 18.09.2017 [Материал]

Тем не менее будет битком забитый цирк, вот посмотрите.
Алліса
2 Аліса (Алліса)   • 13:41:53, 18.09.2017 [Материал]

А зачем нам чужой цирк? - своего хватает.
Оголошення на ЖЖ інфо: