Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Декабрь » 21 » 16:34:28

Кредитні продукти ПриватБанку для кожного: кредити бізнесу, авто у розстрочку, іпотека     Реклама  

21.12.2017, 16:34:28 4296 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Кредитні продукти ПриватБанку для кожного: кредити бізнесу, авто у розстрочку, іпотека

Державний банк ПриватБанк сьогодні пропонує широкий спектр кредитних продуктів як для фізичних осіб, так і для будь-якого виду бізнесу. З переходом у державну власність перелік послуг банку розширився, що безумовно є «плюсом» для клієнтів. До того ж, песимістичні та негативні прогнози стосовно майбутнього банку не справдились.

Про це з усмішкою на обличчі повідомив журналістам Житомира директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Хиля на прес-конференції 21 грудня, що відбулась у стінах самого управління.
 

- Ось вже рік, як банк змінив власника. Стосовно негативних прогнозів нічого не підтвердилось. Наприклад, лише на Житомирщині за цей рік власниками карт «Універсальна» стало ще 25 тис. клієнтів. По оплаті частинами протягом поточного року укладено 14,8 тис. угод на суму 87 млн. Крім того, якщо говорити про структуру ринку депозитних вкладів фізосіб Житомирщини – ПриватБанк займає 1-ше місце з долею у 44%. Свої кошти довірили банку 6 тис. підприємств і 15,5 тис. підприємців області. Ми даємо суттєві гроші в економіку України і ми готові працювати ще більш широко, - заявив Вадим Хиля.
 

Керівник напрямку споживче кредитування Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Торчук повідомив журналістам, що влітку 2017 року у ПриватБанку відновили програму з іпотечного кредитування і вже 21 червня на Житомирщині у банку оформили перший в Україні кредит на житло по відновленій програмі.
 

- ПриватБанк пропонує два напрямки розвитку іпотечного кредитування: житло на первинному і вторинному ринку. Обов'язкова умова - внесення першочергового внеску не менше 25% від вартості бажаного житла. Максимальна сума «тіла» кредиту при покупці вторинного житла - 1 млн гривень, а первинного - 2 млн гривень, під 19,9% і 17,9% річних відповідно. Максимальний термін кредиту - 20 років.

За його словами, ПриватБанк бере на себе юридичні турботи і допомагає оформляти всі необхідні документи. Також, у банку не існує санкцій за дострокове погашення кредиту.

- Сьогодні ми кредитуємо квартири, але у 2018 році кредитуватимемо і приватний сектор, тобто придбання будинків, - зазначив Олександр Торчук.


Житомиряни вже чули, що у 2017 році в ПриватБанку стартувала нова програма «Авто в розстрочку». Купити автомобіль можна як вживаний, так і новий, як в автосалонах, так і на популярних інтернет-майданчиках. Крім цього, водії можуть самостійно підбирати собі варіант у фізичних осіб.

Керівники банку розповідають, що рішення про надання кредиту приймається протягом 2 хвилин із моменту звернення. А вже через два-три дні клієнт отримає ключі від власного авто.

- Відсоткова ставка на нове авто - 18% річних, на вживане авто - 23,9%. Банк кредитує легкові автомобілі, мікроавтобуси до 18 місць, авто вантажопідйомністю до 1,6 т. Нове авто кредитуємо на суму до 800 тис. грн, вживане до 600 тис. грн. Головна мета банку - охопити близько 30% цього ринку, - наголосив Олександр Торчук.

 

Його доповнив директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Хиля, уточнивши, що дані ставки на авто кредитування не є сталими, і згідно із законами ринку та економіки вони поступово зменшуються.

Керівник напрямку з активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесів Житомирського РУ ПриватБанку Роман Грицюта підкреслив, що ставши державним, банк отримав доступ і до державних програм. Внаслідок цього при співпраці з Житомирською обласною радою підприємцям компенсують витрати по програмі КУБ (Країна успішного бізнесу), також є компенсації громадянам по «теплих кредитах», завдяки співпраці з Житомирською міською та обласною радами.

Так, за словами Грицюти, протягом 2017 року ПриватБанк профінансував 624 бізнес-проекти в області у рамках програми «КУБ» на суму 67 854 921 грн.

- Така фінансова підтримка дозволила підприємцям не лише розширити свою справу, а й створити нові робочі місця, - наголосив Роман Грицюта.

 

А ще у ПриватБанку існує особлива кредитна програма для аграріїв – «АГРОКУБ». У 2017 році ПриватБанком профінансовано 22 агро-проекти Житомирщини на суму 3 460 000 грн. Перших 6 місяців клієнти, які скористались АгроКУБом, погашають тільки відсотки, не сплачуючи за тіло кредиту.

Також у ПриватБанку пропонують і такі традиційні банківські інструменти, як лізинг та відновлювальна кредитна лінія.

Предметом лізингу може бути с/г техніка, обладнання, комерційний транспорт. Ставка - 19% річних, фінансування - від 250 тис. до 30 млн грн, строк - 5 років. Для клієнтів з аграрного сектору передбачений індивідуальний графік платежів з урахуванням сезонності (2 рази на рік).

Кредитна лінія – це вид кредитування, який передбачає неодноразове використання і погашення кредитних коштів у рамках встановленого ліміту. Строк - 12 місяців, валюта - гривня, сума - від 500 тис. до 2 млн грн; 90 днів - 19%, 180 днів - 20%. Порядок погашення - обнулення кожні 90/180 днів (на вибір клієнта). Для клієнтів агросектору («Агросезон») фінансування від 500 тис. до 20 млн грн та індивідуальний графік погашення.

Підсумовуючи сказане, директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Хиля повідомив дві приємні новини. За його словами, з нового року, орієнтовно у січні, житомирянам стане доступний розрахунок у валідаторах тролейбусів картками платіжної системи Mastercard. Друга новина полягає в тому, що у 2018 році ПриватБанк поставив собі план заробити для держави більше 4 млрд гривень.








Тэги: кредит, ПриватБанк, кредитование банком, Вадим Хиля

Схожі новини:


Комментариев: 4
bobrikov
1 Mr Mr Ya (bobrikov)   • 17:07:24, 21.12.2017 [Материал]

18 процентов... нормально так... если бы как за бугром 2,3 нормально было бы
Читатель
2 Дмитрий (Читатель)   • 17:10:23, 21.12.2017 [Материал]

Державна фабрика цукерок "Рошен", Звучит странновато. А державний Приватбанк- звучит тоже неуклюже. Не мешало бы изменить название банка, убрав слово "приват".
Dimm
4 Димм (Dimm)   • 19:30:06, 21.12.2017 [Материал]

ПрихватБанк, ДержавБанк
malanec
3 Антон (malanec)   • 17:21:34, 21.12.2017 [Материал]

Прівет банк-де мої зниклі з карточки гроші?!!!!
Оголошення на ЖЖ інфо: