Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Апрель » 27 » 14:30:36

Житомирському регіональному управлінню ПриватБанку виповнилось 15 років: здобутки та плани     Реклама  

27.04.2017, 14:30:21 3900 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирському регіональному управлінню ПриватБанку виповнилось 15 років: здобутки та плани

У квітні виповнилось 15 років, відколи Житомирський ПриватБанк працює самостійно, як регіональне управління (повна назва: Житомирське регіональне управління ПриватБанку).

З цієї нагоди нещодавно призначений його новий директор – Вадим Хиля зустрівся з журналістами Житомира та розповів про зроблену банком роботу, плани на 2017 рік, а також відповів на актуальні питання, які хвилюють багатьох клієнтів банку, з огляду на те, що банк став державним («націоналізація»).

 

- Це важливо що, такий великий системний банк, у ситуації що виникла, став державним. І хоча були ризики втрати нашої інноваційності  і технологічного розвитку, але щоб цього не сталося – було створено наглядову раду ПриватБанку, а також було обрано нове правління банку – у якому його голова та перший заступник, це люди з досвідом роботи безпосередньо у самому ПриватБанку.

Відповідаючи на запитання журналіста «Журнала Житомира», про побоювання українців, що ПриватБанк втратить місце лідера, який самий технологічно розвинутий банк, Вадим Хиля відповів, що цього не сталося і не станеться.

- Не топ-менеджери, які вимушено покинули банк у зв’язку з націоналізацією, писали програми та обслуговували їх. Колектив банку зберігається, жодних скорочень немає. У наших планах на цей рік тільки по нашому РУ – створення додаткових 37 місць (найм працівників) до 444 спеціалістів, які працюють на сьогодні, - розповів Вадим Хиля.

За його словами, ПриватБанк запланував розширення мережі терміналів (еквайрінгу), банкоматів, також передбачено і збільшення кількості відділень, як у Житомирі, так і по області. Окрім цього, як недавно повідомляв «Журнал Житомира», банк практикує перенесення відділень з не зовсім зручних місць, у більш зручні, як це недавно сталося з відділенням по вул. Гоголівській (район Автостанції), яке переїхало на перехрестя вул. Київської та Хлібної. Ця практика буде продовжуватись і надалі.

Житомирян цікавить і питання електронного квитка. Раніше «Журнал Житомира» повідомляв, що за словами заступника міського голови Житомира - Дмитра Ткачука, велику мережу відділень ПриватБанку можна використовувати як місце для передачі електронних проїзних квитків пільговикам Житомира. Сьогодні директор РУ ПриватБанку Вадим Хиля повідомив, що між банком на Житомирським міськвиконком вже є домовленість про співпрацю,і зараз відбувається етап технологічної реалізації. Окрім самого е-квитка (пластикової картки) житомиряни отримають змогу оплачувати проїзд через валідатори в тому числі через банківські картки з PayPass, а також смартфонами через QR-коди.

Розповідаючи про економічні показники ПриватБанку загалом станом на квітень 2017 року, Вадим Хиля зазначив: «На сьогодні ми є найбільш ліквідним банком України. Клієнти нормально поставились до гарантій платоспроможності банку і з депозитним портфелем ПриватБанку все гаразд – люди продовжують нам довіряти, ми залишаємося №1 по кількості депозитів у Житомирській області.

Що цікаво, ставши державним банком, ПриватБанк отримав доступ до тих програм і продуктів, якими раніше не мав права займатись. Наприклад це вже відома в Україні програма по підвищенню енергоефективності житла українців - «Теплі кредити», якою мають право користуватись як власники окремих домогосподарств, так і ОСББ та ЖБК.

- Товари по цій програмі громадяни можуть купити через термінал у магазині по сервісам «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка». А ОСББ і ЖБК не потрібно першого внеску, та застави. Підрядника вони можуть обрати через майданчик «ПриватМаркет». Ставка кредитів – під 18% річних. Держава повертає від 40% до 70% тіла кредиту, також компенсує і місто. Членам ОСББ потрібно усвідомити користь енергоефективних заходів, - розповів Роман Грицюта - керівник напрямку з активно-пасивних операцій клієнтів Житомирського РУ ПриватБанку.

 

За словами спікерів, і після націоналізації продовжує працювати програма КУБ з амбітним планом створити в Україні 1 мільйон робочих місць, а станом на сьогодні їх створено вже 151009, з яких на Житомирщині реалізовано 290 проектів на 25.7 млн грн. По ній також передбачено у вигляді компенсацій за кредити підприємцям 1 млн грн від міської ради, та 0,5 млн. грн від обласної.

Водночас ПриватБанк продовжує займатися благодійністю через БФ «Допомогати просто»  - зокрема і житомирські медзаклади отримували допомогу у вигляді обладнання. Зараз йде робота по допомозі Житомирському пренатальному центру.

Відзначаючи досягнення, Вадим Хиля зазначив, що у березні у Житомирі було запроваджено оплату QR-кодом по платежах за Інтернет та кабельне телебачення. Тим часом комунальні підприємства Житомир поступово теж розміщують цей код у платіжках і за цим буде майбутнє платежів без кас та черг.

- Ми залишаємося на ринку як лідер по кількості клієнтів пенсіонерів, - повідомив Вадим Хиля та вручив житомирській пенсіонерці Любові Григор’євні сертифікат100 стотисячного пенсіонера – клієнта ПриватБанку на Житомирщині. Вона у свою чергу подякувала банку за комфортні послуги та турботу.

Житомирським журналістам у подібному форматі запропонували зустрічатись частіше, оскільки є ще багато нових продуктів у ПриватБанку, про які буде необхідно донести інформацію до населення.























Тэги: ПриватБанк, Житомир, Вадим Хиля

Схожі новини:


Комментариев: 3
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 16:59:40, 27.04.2017 [Материал]

Самые большие здобутки-это ограбление банка под ноль. Я думаю, что они войдут в историю как Бонни и Клайд
Юрко
2 Градовський (Юрко)   • 22:34:27, 27.04.2017 [Материал]

Шахрайська установа
ОЧЕНЬ
3 Больно_за_родной_город (ОЧЕНЬ)   • 17:10:57, 29.04.2017 [Материал]

Здобутки - на*Бали много людей , планы - на*бать ещё больше !
Оголошення на ЖЖ інфо: