Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Декабрь » 29 » 12:55:41

ТМ «Хліб Житомира» підбив підсумки року     Реклама  

29.12.2017, 12:55:41 3355 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
ТМ «Хліб Житомира» підбив підсумки року

В кінці року прийнято підбивати підсумки. Хтось може назвати це піаром, хтось рекламою, але, перш за все, це фактичні цифри. Цими цифрами ми хочемо продемонструвати той внесок, який зробили у році, що минає, в скарбничку добрих справ нашої житомирської громади.

1. Допомога людям похилого віку.

На третій рік існування власної програми допомоги від ТМ Хліб Житомира кількість охоплених нею людей перевищила 5000 ветеранів та дітей війни. За рік безкоштовно надано 21 тонна хлібобулочної продукції на суму більше 250 000 грн.

2. Екскурсії для малят.

Проведено 47 екскурсій для школярів, переважно молодших класів. Кожен відвідувач отримав солодощів ТМ Tortissimo та найсмачніших хлібів ТМ Хліб Житомира на загальну суму близько 140 000 грн.

3. Допомога багатодітним Житомира.

Кількість багатодітних сімей у Житомирі зростає і це не може не радувати. Сім’ям, що виховують 5 чи більше дітей, у 2017 році було безкоштовно надано здобних виробів та хлібу у обсязі біля 5 тон на суму більше 65 тисяч грн.

4. Допомога учасникам АТО.

В межах іншої постійно діючої програми допомоги учасникам АТО, що опинилися в складних життєвих умовах, було протягом року надано більше 4 тонн хліба на суму коло 50 000 грн.

5. Допомога воїнам в АТО.

Протягом 2017 року ТМ Tortissimo та ТМ Хліб Житомира передали у зону АТО близько 140 кг тортів та більше 300 кг здобних виробів на загальну суму біля 18 000 грн.

6. Допомога безхатченкам.

У минулому році ми долучились до роботи з БО "Комплексний заклад для осіб, що потрапили в складні життєві обставини". Ми відреагували на прохання його керівництва і розпочали видавати хліб для її підопічних у необхідній кількості.

7. Допомога дітям з синдромом Дауна.

Разом з іншими виробниками з Житомира прийняли участь у благодійній ініціативі з допомоги дітям з синдромом Дауна. На рахунки ГО «Діти сонця» від ТМ Хліб Житомира було переказано 6 500 грн.

Новий рік несе нові випробовування та можливості. Сподівамось, що він дасть нам можливість поглибити благодійну активність ТМ Хліб Житомира. Ми будемо й надалі дихати одним повітрям з громадою, допомагати там, де чекають на допомогу.

Всіг благ! Звертайтеся - допоможемо!


Тэги: благотворительная деятельность, хлеб Житомира, Житомир

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: