Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Январь » 26 » 17:03:40

Жители пригородных сёл собираются тоже перекрывать трассу Житомир – Бердичев

26.01.2018, 17:03:19 4770 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Жители пригородных сёл собираются тоже перекрывать трассу Житомир – Бердичев

27 января жители села Сингуры Житомирского района и близлежащих сел проведут предупредительную акцию протеста против повышения цен на пассажирские перевозки.

Как сообщает пресс-служба Житомирской областной организации ВО "Свобода", люди намерены перекрыть дорогу. Общественность сел собирается в 12:00 вблизи старой школы в Сингурах.
 

"С 1 января были повышены тарифы на перевозку. Повышены не всеми перевозчиками и не на одинаковом уровне. Выше всех поднял тарифы в размере 50%, перевозчик Савицкий. Областная администрация обещала до 25 января разобраться с этим вопросом. Они устроили мониторинг пассажиропотока, но пока что результатов мы не услышали, и вопрос остался неурегулированным. Поэтому мы, жители сел Сингуры, Головенка, Вертокиевка, Рудня-Городище, Троянов и других сел, проводим предупредительную акцию", – отметила председатель Житомирской районной организации ВО "Свобода" Татьяна Голик.


Как сообщал "ЖЖ", с 1 января на пригородных и междугородных автобусных маршрутах Житомирской области существенно выросла стоимость проезда. Жители пригородного Сколовского массива угрожали перекрыть дорогу, если перевозчик не снизит стоимость проезда на маршруте №110.

Тэги: селяне, Житомир-Бердичев, перекрытие дорог, стоимость проезда

Схожі новини:


Комментариев: 5
DomA
1 Владимир (DomA)   • 17:12:46, 26.01.2018 [Материал]

Аха, повірили Гундичу))
Transport
2 Роман (Transport)   • 21:17:48, 26.01.2018 [Материал]

Прикро те, що людей обурює тільки підняття вартості проїзду і вони готові радикально перекривати трасу, їх не обурює зростання рівня життя щодня, їх не обурює ціни на хліб, молоко, сахар, ціни на електроенергію та газ... Що дасть перекриття траси? Тільки незручності для інших людей які будуть в дорозі. Чи вирішить це питання проїзду, таке перекриття? Питання риторичне. Як це вплине на перевізника? А ніяк, це приватний бізнес, якому на законодавчому рівні центральна влада дозволила самому встановлювати вартість проїзду, не обласна, не районна, не сільська, а саме центральна. Проблему потрібно вирішувати в Києві під стінами Кабміну, щоб пан Гройсман скасував свою Постанову і повернув регулювання цін на проїзд на рівень ОДА та районів. От там треба перекривати дороги в урядовому кварталі щоб вас почули. Тут в перевізника три шляхи : 1. Він сам знижає вартість проїзду і конфлікт принаймі з цими селами врегулбовано ( бо по факту ОДА змусити його не зможе) 2. Він ініціює розірвання договору та забирає свої автобуси з маршруту, а ОДА шукає перевізника. 3. Посилає усіх і ОДА і населення та працює далі по тому тарифу яким він вважає обгрунтованим.
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 12:44:48, 27.01.2018 [Материал]

Анархохляндія.
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 21:23:36, 27.01.2018 [Материал]

А чего эти кугуты из близлежащих сёл не перекрывали трассу, когда повышались в разы цены, на пример, на газ?! Или до их хутора цивилизация не дошла и газа у них нет?
Сэло дэрэвьянэ...
SAT
5 Nostradamus (SAT)   • 12:43:48, 28.01.2018 [Материал]

А ніхто не вивчав родинно-свійські зв"язки Савицького, Гундіча та колишнього горе-губернатора Машковського. Вивчіть - досить цікаво і все стане зрозуміло. Хоча бардак, який запровадила жи2 під виглядом реформ, не їх ініціатива - вони лише вміло користуються його плодами.
Біда у тому що в державі немає сили і лідера чи лідерів, які б скрутили в"язи цій горезвісній владі, яка прийшла на адміністративну верхівку і там тримається на людській крові.
Оголошення на ЖЖ інфо: