Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Июнь » 8 » 11:10:19

Бригада ПАТ «ЖИТОМИРГАЗ» увійшла у трійку кращих фахівців діагностики газопроводів України

08.06.2018, 11:10:19 2044 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Бригада ПАТ «ЖИТОМИРГАЗ» увійшла у трійку кращих фахівців діагностики газопроводів України

П'ятого червня у м. Рівне відбувся фінал Всеукраїнських змагань фахівців діагностики газопроводів "Наша майстерність — ваша безпека!".

Участь у фінальному конкурсі взяли команди із "Івано-Франківськгазу", "Дніпропетровськгазу" та "Житомиргазу". Бригада ПАТ «Житомиргаз» виборола почесну «бронзу» і захистила звання однієї з кращих бригад діагностики газопроводів України.

Команди-переможці Всеукраїнських змагань "Наша майстерність - Ваша безпека!"
Команди-переможці Всеукраїнських змагань "Наша майстерність - Ваша безпека!"ФОТО: ПАТ "Житомиргаз"

Або вдосконалити професійну майстерність, поділитися безцінним досвідом та отримати порцію мотивації на якісну подальшу роботу команди-фіналісти із трьох регіонів України (Дніпропетровська, Житомирська та Івано-Франківська область)  зустрілися на  фінальному  етапі  змагань у Рівному. На них очікувала низка конкурсних випробувань, зокрема виконання робіт з комплексного приладового обстеження мереж – надземних і підземних, та технічне обстеження газопроводу в шурфі.



Проходження кожного етапу оцінювала конкурсна комісія. Для всіх учасників було забезпечено рівні умови, у т.ч. виконання однакових ситуацій і завдань в практичній частині конкурсу. До уваги брали не тільки оперативність роботи, а й правильність і послідовність дій команди, вміння вправлятися з приладами та теоретичні знання.

Всеукраїнські змагання "Наша майстерність — ваша безпека!"  проходили у три етапи.  Першими змагалися бригади усіх відділень газорозподільних підприємств  між собою, на обласному рівні.   Участь у Всеукраїнських змаганнях взяли команди-переможці  обласних відборів, а право виходу  у фінал вибороли лише три команди із 21.

Цьогоріч змагання такого всеукраїнського рівня проводилися вперше. Організатори планують зробити такий конкурс гарною традицією.

 


Тэги: Житомиргаз, Житомиргаз сбыт

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: