Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2019 » Январь » 21 » 17:10:19

У Житомирі завершився Різдвяний ярмарок

21.01.2019, 17:10:19 3085 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У Житомирі завершився Різдвяний ярмарок

З 19 грудня по 19 січня на майдані ім. С. Корольова у Житомирі проходив Різдвяний ярмарок, який відвідали тисячі житомирян та гостей міста. Незмінним організатором ярмарку ось уже 5 років поспіль є Фонд родини Розенблат спільно з Житомирькою міською радою.

«Ми розуміли, що п’ятий рік поспіль - це вже велика відповідальність, це вже традиція. І з кожним роком потрібно робити ярмарок все кращим та кращим. Я сподіваюсь, що нам це вдалось. Ми більш відповідально поставились до відбору виробників. Цього року були представлені лише вироби народних майстрів, більшість з яких житомирські. Також відвідувачі могли насолодитися смачною їжею та напоями на фудкорті», - розповідає організатор ярмарку, керівник Фонду родини Розенблат Олена Розенблат.

Цього разу на ярмарку було встановлено максимальну кількість будиночків – 46. Тут можна було придбати сувеніри та подарунки на будь-який смак та гаманець. Додавали святкового настрою і яскраві інсталяції та фотозони.

«Різдво та Новий рік – це ті свята, які українці традиційно проводять з родинами. Я щиро радію, що житомиряни мали можливість спільно провести цей час, як одна велика сім‘я. Зустрічі з друзями й близькими – це те, чого прагне кожен і це те, що було Різдвяному ярмарку», - резюмував ініціатор Різдвяного ярмарку у Житомирі, засновник Фонду родини Розенблат, Борислав Розенблат.

Якщо у попередні роки ярмарок припиняв свою роботу на Святого Василя, то цьогоріч приймав відвідувачів до 19 січня. При цьому фінальною родзинкою стала «Вечірка 80-х» , 18 січня та «Українська дискотека» до Водохреща, 19 січня. Обидва заходи були за участі діджеїв.

«Я з родиною неодноразову приходили на ярмарок. Дуже радію, що вдалось побувати і на відкритті і на закритті. Це дійсно святкова атмосфера, яка заряджає енергією на цілий рік. І що головне, тут цікаво і для дітей, і для дорослих», - ділиться враженнями Оксана Поліщук.

«Цього року ми побили минулорічний рекорд. Людей було дуже багато. Гості Ярмарку випили близько 9 тонн глінтвейну, більше 2-х тонн м‘яса та більше 700 кілограмів ковбасних виробів, ще стільки ж овочів та страв на грилі. А скільки випили кави і чаю навіть важко порахувати», - розповів координатор Ярмарку, Ярослав Гапоненко.

Усіх підприємців, учасників Різдвяного ярмарку, нагородили подяками від Фонду родини Розенблат. Житомиряни кажуть – цьогорічний, ювілейний Різдвяний ярмарок став найкращим.

«Ми практично на всі вихідні приходили на ярмарок з дітьми. Була дуже смачна випічка, реберця, ковбаски, чай, дитячі гарячі напої. Багато фотозон. Було де дітей фотографувати, купували сувеніри і чашки. Цього року точно був найкращий ярмарок», - ділиться своїми враженнями житомирянин Михайло.

У Фонді родини Розенблат зазначають, що вже задумуються над наступним ярмарком.


























Тэги: Житомир, рождественская ярмарка

Схожі новини:


Комментариев: 2
Irinalove
1 Ирина Л (Irinalove)   • 17:36:02, 21.01.2019 [Материал]

Вот и праздники позади...Ждем теперь 14 февраля! =)
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 20:17:39, 22.01.2019 [Материал]

Про Масленницу забыли.
Оголошення на ЖЖ інфо: