Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2019 » Июль » 17 » 14:02:06

По Сосновій транспорт став ходити краще, але ще є над чим працювати, - Борислав Розенблат   PR  

17.07.2019, 14:02:06 2352 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
По Сосновій транспорт став ходити краще, але ще є над чим працювати, - Борислав Розенблат

У Житомирі жителі вулиць Соснова та Короленка вже кілька років скаржаться на проблеми з транспортом. Кажуть, що сюди їздять лише три маршрутки №14, які не дотримуються графіку. Щоб дістатися в інші райони міста, люди вимушені ходити через кладовище на Малікова, пішки до вулиці Перемоги і вже звідти їхати іншими маршрутками чи тролейбусами.

З проханням посприяти у вирішенні транспортного питання мешканці вулиць Короленка та Соснова під час особистої зустрічі звернулись до народного депутата України Борислав Розенблата і вже мають позитивні результати.
 

«Проблему із маршрутками  по Сосновій і Короленка почали розв’язувати. Правда, лише після мого депутатського звернення до міськради. Люди роками отримували відписки та пусті обіцянки, а тепер мають реальні результати. Зокрема, з 10 липня на маршрут додали ще одне авто, аби зменшити інтервал. До цього ми провели кілька зустрічей: спілкувалися із усіма «транспортниками», ініціативною групою жителів. Найближчим часом мають відпрацювати новий графік, зважаючи на побажання мешканців цих вулиць і враховуючи вранішні та вечірні рейси», - каже Борислав Розенблат.
 

Народний депутат переконаний, що усі авто повинні обладнати GPS-пристроями, щоб пасажири в режимі реального часу могли перевіряти наявність транспорту на маршруті і наближення та прибуття до певної зупинки в системі «Дозор».

Крім того, перевізник пообіцяв, що буде дотримуватись графіка руху, а у випадку поломки транспортного засобу, на маршрут виставлятимуть інший, щоб не було перебоїв у роботі.

Наразі в місті завершують розробляти нову оптимізовану автобусну мережу. Питання про її погодження винесуть на виконком, і тоді розпочнеться впровадження. Також розглядають варіант, що комунальні автобуси, які зараз курсують за маршрутом № 53 та 53-А, перенаправлять у найбільш проблемні райони – Соснову–Короленка та Максютова.

Пресслужба нардепа Борислав Розенблата




Тэги: Борислав Розенблат, маршрутки

Схожі новини:


Комментариев: 1
MAS-ter
1 Mast (MAS-ter)   • 01:26:35, 18.07.2019 [Материал]

Какая омерзительная рожа
Оголошення на ЖЖ інфо: