Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2020 » Декабрь » 7 » 10:22:19

Сучасні методи нейрореабілітації у Житомирі використовує «Святовіт-Мед»     Реклама  

07.12.2020, 10:33:04 3552 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Сучасні методи нейрореабілітації у Житомирі використовує «Святовіт-Мед»

Медичний центр «Святовіт-Мед» лікує пацієнтів з неврологічними порушеннями, після інсультів, черепно-мозкових травм, діагностує проблеми на ранніх стадіях та проводить реабілітацію після травм, інсультів.

Сьогодні ми детальніше розповімо про реабілітацію при різних типах захворювання.

Сеанс реабілітації при дегенеративно-дистрофічних захворюваннях хребта та суглобів триває 45-50 хвилин і включає основний метод – кінезіотерапію – лікування рухом. Для впливу на організм використовуються спеціально розроблені комплекси вправ на багатофункціональних тренажерах Бубновського з функціями декомпресії і антигравітації (МТБ).

Однією із суттєвих переваг методу є те, що пацієнту не потрібно докладати особливих зусиль, боятися підвищення тиску і загальної слабкості. Рух полегшить антигравітаційна система МТБ. Пацієнту лише необхідно ретельно і точно виконувати рух і пам'ятати: «Правильний рух лікує - неправильний калічить».

Для кожного пацієнта розробляється індивідуальна програма, що враховує його індивідуальні особливості, рівень фізичного розвитку, ступінь захворювання, загальний стан здоров'я. Програма включає спеціальні реабілітаційні вправи, призначені для поліпшення рухливості суглобів, еластичності м'язів, зв'язок і сухожиль.

В результаті знімається больовий синдром, активізуються глибокі м'язи, відновлюється кровопостачання уражених тканин, повертається рухливість суглобів і хребта, значно зростають рухові можливості, працездатність, поліпшується якість життя.

Спочатку, як правило, даються полегшені варіанти вправ з мінімальними навантаженнями, складність програм поступово підвищується.

Після проходження одного або декількох циклів кінезіотерапії (це залежить від темпу позитивних змін, що відбуваються в процесі занять) пацієнти переводяться на програми, необхідні для підтримки досягнутих результатів. В результаті пацієнти не тільки позбавляються від проблеми, яка привела їх до Центру, а й стають міцнішими, сильнішими, здоровішими, працюють з такими навантаженнями, які до знайомства з кінезітерапією були для них лише мрією. Замість того щоб лікуватися довго і безрезультатно, такі пацієнти повертаються до повноцінного і насиченого способу життя.

Крім цього в програму занять включені вправи на профілакторі Евмінова, фітболах різного діаметру, шведської сходах, а також вправи з використанням експандерів.

Реабілітація після перенесених інсультів, черепно-мозкових травм, ДЦП, травм хребта триває до години і відбувається іншим способом.

В основу організації реабілітації післяінсультних дефектів покладене визначення фізичної реабілітаційної медицини, незалежної медичної спеціальності, направленої на відновлення фізичної активності і когнітивних функцій, поведінки, якості життя, модифікацію ендогенних і екзогенних (екологічних) факторів способу життя, включає здійснення профілактичних заходів, діагностику, лікування і реабілітацію пацієнтів всіх вікових груп з патологічними порушеннями. Зокрема показана кінезіотерапія та ерготерапія.

Своєчасне застосування адекватного фізичного навантаження в комплексному лікуванні наслідків ГПМК дуже часто має вирішальне значення у подальшому відновленні пацієнтів. Фізичні вправи і рання мобілізація є ефективною профілактикою контрактур, пролежнів, тромбоемболій, утворення патологічних поз, застійних явищ у легенях, розвитку спастичності паретичних м’язів, що є характерним для осіб, які перенесли мозковий інсульт. Водночас, рання і адекватна рухова активність допомагає відновити втрачені функції, зменшує руховий дефект, покращує загальний фізичний та психоемоційний стан пацієнта. Для цього рання реабілітація, яка починається з перших днів і триває перші шість місяців захворювання, передбачає комплекс втручань, спрямованих на профілактику ускладнень, ранню вертикалізацію та мобілізацію пацієнта.

Заняття з кінезіотерапії проводить досвідчений реабілітолог. При заняттях враховуються індивідуальні особливості пацієнта, оцінюється реабілітаційний потенціал та розробляється індивідуальна програма реабілітації для кожного пацієнта в форматі SMART, тобто визначається ціль, досяжна та обмежена в часі.

Також у Центрі робимо лікувальний та профілактичний масажі для дітей та дорослих. 

Ми завжди раді допомогти подолати проблему та поставити наших пацієнтів на ноги!

Телефон для попереднього запису та консультацій:  0800339596, адреса Житомир, вул. Кібальчича 2/4 корпус В
  



Тэги: медцентр, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 2
Artmaker
1 Евгений (Artmaker)   • 15:31:36, 07.12.2020 [Материал]

Да уж... "сучасні методи")))))
Ивасик
2 Телесик (Ивасик)   • 16:59:05, 07.12.2020 [Материал]

Ну так классика же) Купили тренажер, закончил курсы, арендовал помещение и руби бабло на ровном месте. Скажем, по 300 грн с человека за посещение. Пациент ходит месяц, пациентов если много - считайте сами и думайте, прибыльное дело или нет. Вложения очень быстро отобьются (если будет поток посетителей).
Оголошення на ЖЖ інфо: