Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2021 » Октябрь » 10 » 08:29:18

Ford на большой скорости вылетел на остановку и сбил людей. ФОТО

10.10.2021, 08:29:15 5329 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Ford на большой скорости вылетел на остановку и сбил людей. ФОТО

Вчера в Житомире около 12.30 9 октября легковой автомобиль Ford Focus на огромной скорости вылетел на остановку общественного транспорта.
 
 По информации прессслужбы патрульной полиции Житомира, ДТП произошло на перекрестке улиц Киевской и Князей Острожских. Водитель легкового автомобиля Ford не справилась с управлением и выехала на остановку общественного транспорта.
 
В результате ДТП больше всех травмировался 41-летний мужчина, который находился на остановке. Пострадавшего увезла «скорая».


ДТП в Житомирі
ДТП в Житомирі
ДТП в Житомирі

Патрульні звернулися до українців: "Дотримуйтесь правил дорожнього руху!"

 
"Трапилась чергова ДТП", "Знову аварія на перехресті", "Водій врізався в інший автомобіль", — такі заголовки вже звичні для нашого повсякдення.
 
Так, ці новини читаються, їх обговорюють, про них пам’ятають. Але мало хто задумується про те, що кожна така новина — це чиєсь життя й здоров’я. Скалічені органи тіла, виснажений організм, втома, нерви, хвилювання, немалі кошти на лікування, а потім тяганина по судах і виконавчих службах, сплати штрафів, ремонти транспортних засобів… Чи рівнозначно це елементарному дотриманню правил дорожнього руху?
 
Нам, патрульним поліцейським, виїжджати на дорожньо-транспортні пригоди, та ще й з потерпілими — одне з найскладніших завдань. Бо це завжди кров, сльози, збитки. Часто — це людські життя.
 
Хтось комусь не надав переваги в русі, хтось був неуважним, нетверезим, а хтось здійснив незрозумілі маневри на дорозі чи перевищив швидкість.
 
Наслідок же завжди один — зіпсоване здоров’я, матеріальні збитки, довгі тяганини.
 
Так сталося і сьогодні. Близько 13-ї години патрульні поліцейські отримали повідомлення, що на одному з перехресть міста автомобіль в'їхав у зупинку громадського транспорту. 
 
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано 41-річного чоловіка, який знаходився на зупинці. Медики госпіталізували потерпілого до медичного закладу.
 
На місце інспектори викликали слідчьо-оперативну групу для встановлення обставин події.
 
Безпечних вам доріг, будьте уважними, дотримуйтесь ПДР!

Тэги: Форд, Житомир, дтп

Схожі новини:


Комментариев: 4
pushistik13
1 Пушистик (pushistik13)   • 08:51:56, 10.10.2021 [Материал]

трезвый скорее всего
выпивший бы такого не натворил
Fedya
2 Jose (Fedya)   • 09:56:49, 10.10.2021 [Материал]

"права" папік подарував або купила
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 17:07:06, 10.10.2021 [Материал]

хвалити Бога, що не насмоктала на хаммер, а то б і магаз знесла. Недавно бачила як дурепа от така їхала через перехрестя зі жвавим рухом і слухала повідомлення в телефоні, тримаючи його модним нині характерним жестом біля вуха на рівні очей.
melan
4 melan (melan)   • 10:06:03, 11.10.2021 [Материал]

...."Трапилась чергова ДТП", "Знову аварія на перехресті", "Водій врізався в інший автомобіль", — такі заголовки вже звичні для нашого повсякдення......

Почему так часто дтп с остановками, кто то задумывался?? А потому что по нашим дурацким правилам остановка должна находится за светофором по ходу движения. При аварийной ситуации на перекрестке водитель инстинктивно уходит в вправо где нет автомобилей, и влетает в остановку.
Оголошення на ЖЖ інфо: