Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Сентябрь » 30 » 11:42:58

Дмитра Кропачова та «Силу Людей» зареєстрували у ЦВК по житомирському округу

30.09.2014, 11:42:58 2884 1
Дмитра Кропачова та «Силу Людей» зареєстрували у ЦВК по житомирському округу

®

Центральна Виборча Комісія продовжує реєстрацію кандидатів на позачергових виборах народних депутатів України від 26 жовтня 2014.

27 вересня, в окрузі № 62 (м. Житомир) був зареєстрований наймолодший депутат обласної ради – Дмитро Кропачов. Відповідна постанова опублікована на сайті Центрвиборчкому. 

Нагадаємо, що про своє рішення брати участь у виборах Дмитро Кропачов повідомив ще кілька днів тому на своїй сторінці у «Фейсбук».

- Я вирішив обиратися в Житомирі саме як депутат-мажоритарник, а не йти по списку, щоб отримати мандат довіри людей та нести особисту відповідальність не лише перед партією «Сила Людей», яка висунула мене кандидатом в народні депутати України, але й перед житомирянами, - пояснює він. - Не вважаю своє балотування квитком в один кінець. Йду туди зі своїми принципами та переконаннями. Не маю мільйонів на потужну агіткампанію та людські ресурси. Розумію, що боротися із потужними партійними брендами та їх висуванцями, що мають фінансову підтримку від олігархів - непросте завдання. Але я вірю у підтримку житомирян!

Варто зауважити, що ЦВК опублікувала й виборчий список кандидатів у народні депутати України політичної партії «Сила Людей». За словами Дмитра Кропачова, список кандидатів від партії «Сила Людей» формувався шляхом проведенням анонімного рейтингового голосування. До нього, разом із членами партії, увійшли відомі експерти, серед яких один із авторів Конституції України Віктор Мусіяка, заступник Міністра оборони Ігор Кабаненко, Урядовий уповноважений з питань етнонаціональної політики Геннадій Друзенко, Голова наглядової ради благодійного фонду «Підтримай армію України» Слободянюк Тарас. Серед числа кандидатів є й житомиряни, зокрема, депутат міської ради Юрій Мойсеєв, який увійшов у першу десятку списку, та журналістка Анна Данюк-Черкашина.

Пресс-служба політичної партії «Сила Людей» у Житомирській області 


Тэги: выборы 2014, Кропачов, Сила людей

Схожі новини:


Комментариев: 1
passenger
1 Полное имя (passenger)   • 15:03:23, 30.09.2014 [Материал]

"нести особисту відповідальність не лише перед партією «Сила Людей», яка висунула мене кандидатом в народні депутати України, але й перед житомирянами"
А перед остальным народом страны уже не надо нести ответственность народному депутату?
Оголошення на ЖЖ інфо: