Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2018 » Ноябрь » 5 » 09:15:21

Роман Безсмертний у Житомирі презентував ідею Великої України. ФОТО     Реклама  

05.11.2018, 09:15:27 3358 7 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Роман Безсмертний у Житомирі презентував ідею Великої України. ФОТО

4 листопада у Житомирі відбулася зустріч українського політика, державного діяча та дипломата Романа Безсмертного з мешканцями Житомирщини, в рамках дискусії «Велика Україна можлива!». Варто відзначити, що подібні зустрічі, ініційовані Романом Безсмертним, наразі відбуваються по усій Україні.

Захід у Житомирі розпочалася з виступу гурту «TaRuta», який зіграв кілька пісень. Потім запрошеним продемонстрували фільм про Романа Безсмертного, розповівши про його сім’ю та його самого.

У фільмі розповідається про нього скоріше з людської, ніж з професійної сторони.  Що мешкає з дружиною у селі Мотижин на Київщині, доглядає за батьківським садом та городом, виховує дітей. У юності Роман багато читав – прочитав усі книжки у сільській бібліотеці. Звідси любов до знань на все життя. Важко пережив втрату рідного брата. Сьогодні його досвід та знання затребувані для вирішення тих складних ситуацій, в яких опинилася країна.

«У нього немає маєтків, коштовних автомобілів, і він ніколи не потрапляв у жоден корупційний скандал. Відмовився йти у нинішню владну команду та вийшов з трьохсторонньої контактної групи у Мінську, коли виконав свою частину роботи», - говорить автор фільму.

Як відомо, у травні 2018 року Роман Безсмертний заявив, що прийняв рішення балотуватися на Президентських виборах в Україні, які пройдуть у неділю, 31 березня 2019 року.

Спілкуючись з жителями Житомирської області, Роман Безсмертний розповів у чому полягає ідея Великої України.

«Ми маємо народити таку ідею, заради якої будемо творити своє благополуччя, що дозволить піднятися над буденними проблемами. У всіх наших сусідів є свої амбітні проекти, які дають їм сили та наснагу жити. У поляків це Річ Посполита від моря до моря, Велика Румунія, Велика Угорщина. На сході у нас «руський мір». Було ще Велике князівство Литовське. Велика Османська імперія. А ми? Ми весь час живемо у стані меншовартості, хоча Україна зіграла велику роль у житті всіх цих держав. Важливо розуміти, що українці мали визначну роль в історії і ми маємо право претендувати на свою ідею Великої України. Вона можлива і ми її обов’язково збудуємо! Це завдання нашого покоління! Сьогодні нам бракує єдності. Ми десятиліттями знаходимося у стані «розламаного віника»: вже давно між людиною і державою виросла прірва. Люди займаються самовиживанням, а державні інститути самозбереженням. Звісно, що людина не відчуває потреби в такій державі

Велику Україну можна реалізувати лише тоді, коли державні інститути визначать своєю головною цінністю людину. Для цього нам необхідно перезаснування держави – інший парламентаризм, інша виконавча влада, інше місцеве самоврядування і взагалі принципово інші стосунки держави з громадянами. Таке перезаснування можна зробити за допомогою нової Конституції, в основу якої будуть покладені не повноваження державних органів, а права та інтереси людини», - наголошує Безсмертний.

 
















Тэги: Житомир, кандидат в президенты, Роман Безсмертний, зустріч

Схожі новини:


Комментариев: 7
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 10:03:24, 05.11.2018 [Материал]

"У фільмі розповідається про нього скоріше з людської, ніж з професійної сторони. Що мешкає з дружиною у селі Мотижин на Київщині, доглядає за батьківським садом та городом.... Сьогодні його досвід та знання затребувані для вирішення тих складних ситуацій, в яких опинилася країна."

Тей хто йому це пише, він що, тролить по-тихому свого клієнта?)
viewer
2 Name Surname (viewer)   • 10:06:44, 05.11.2018 [Материал]

"Ми маємо народити таку ідею, заради якої будемо творити своє благополуччя, що дозволить піднятися над буденними проблемами."

О да, послухавши це народ миттю перестане емігрувати у Польщу, Чехію та інші розвинені країни. А ті хто вже виїхав, стануть у черезі на кордоні і будуть прориватись назад в Україну.
Безсмертний ну чим не новий "сандей аделаджа"))))
viewer
3 Name Surname (viewer)   • 10:38:58, 05.11.2018 [Материал]

А взагалі ці ялові "кандидати" а-ля Вакарчук, і згаданий в статті Безсмертний це розмова ні про що.
Якось Романенко непогано написав про Вакарчука, але про Безсмертного і всяких "гриценків" можна сказати майже те саме:

"Меньшее зло с бубном
Чем больше я вижу заявления Вакарчука, тем большее он отвращение вызывает.

Например, сегодня в Харькове заявил: "Политика - это не шоу- бизнес. Это выбор меньшего зла". Бугага. Славик, политика - это не выбор меньшего зла, политика - это решение проблем социума в целом или конкретных социальных групп. Если человек, который претендует на должность президента с унылым лицом ходит и торгует этим протухшими истинами, то прежде всего стыдно за Стэнфорд.

Если Славик хочет сказать, что он меньшее зло, то на фиг зло выбирать еще. Кому еще нужны эти банальные сентенции, когда есть Польша? Что Славко думает насчет трудовой миграции в Польшу? Как прокормить семью и какой работой. Вот что интересует простого человека, а не банальные сентенции про меньшее зло. Меньшим злом уже обожрались за 27 лет..."

https://goo.gl/JUm4P8
Марио
4 Батхет (Марио)   • 13:04:29, 05.11.2018 [Материал]

У нас Великая Украины уже с 91 года величает. У Порошенко Биг морды гласят что только мова, армия сделает страну великой, а я думал что нужен план развития экономики,
pushistik13
5 Пушистик (pushistik13)   • 13:10:56, 05.11.2018 [Материал]

мэйк зэ юкрэйн грэйт эгэйн....
current_user
6 Current User (current_user)   • 15:56:56, 05.11.2018 [Материал]

Це питання до місцевої влади)
ZVEZDA
7 Житомирянин (ZVEZDA)   • 19:12:51, 05.11.2018 [Материал]

Розумна людина!
Оголошення на ЖЖ інфо: