Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Ноябрь » 4 » 10:10:06

В Житомире совершено зверское убийство водителя такси

04.11.2008, 10:10:06 11664 2
В Житомире совершено зверское убийство водителя такси

В неділю, 2 листопада уночі до Богунського райвідділу міліції надійшло повідомлення від оператора "03" про те, що фельдшер швидкої медичної допомоги констатував смерть водія таксі, що знаходився у власній машині на проспекті Миру в Житомирі.

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба УМВС України в області. У 38-річного жителя обласного центру було виявлено проникаючу колото-різану рану.

Працівники батальйону патрульної служби УМВС за скоєння даного злочину «по гарячих слідах» затримали непрацюючого раніше судимого 40-річного житомирянина, який зізнався, що наніс потерпілому вказані тілесні ушкодження на ґрунті ревнощів.

Уже вдень 2 листопада до Богунського РВ надійшло інше повідомлення від оператора "03". З провулку Оздоровчого, в Житомирі, каретою швидкої медичної допомоги до міської лікарні було доставлено 22-річного місцевого жителя з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення поясниці справа. Правоохоронцями за скоєння даного злочину затримано непрацюючого раніше судимого 38-річного жителя обласного центру, який на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин спричинив потерпілому вказане ножове поранення.

За обома фактами порушено кримінальні справи, розслідування яких триває.


Всього, 9 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в області упродовж минулої доби, 4 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 2 грабежі, крадіжку чужого майна та інші протиправні діяння.

4 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.


читайте также:

Схожі новини:


Комментариев: 2
Dima
1 Dimas (Dima)   • 17:22:34, 04.11.2008 [Материал]

Мда ,
"За обома фактами порушено кримінальні справи, розслідування яких триває."
Хоть это то радует!
Я вот написал заявление о том что получил колото.-резаные раны правого суглоба , левого бедра и поясницы , неделю пролежал в больнице ,а от ментов не слуху не духу . Всем пофиг ....
tatas
2 таня (tatas)   • 02:28:51, 13.11.2008 [Материал]

у таксиста осталось двое маленьких деток......а сам он из "кавказцев", родственники парня дали гарантию,. что убийца не доживет до зоны...до суда доживет, а до зоны нет....
"убийца" - родственник подруги.........
Оголошення на ЖЖ інфо: