Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2009 » Март » 5 » 15:02:59

В Житомире должников отключат от водоснабжения и водоотвода

05.03.2009, 15:02:59 5775 2
В Житомире должников отключат от водоснабжения и водоотвода

В зв'язку із заборгованістю населення водоканалу, житомиряни можуть залишитися без водопостачання. Сума боргу за спожиту воду становить 12-ть мільйонів гривень. У разі не погашення боргів без попередження абонентів відключатимуть як від водопостачання так і від водовідведення.

Є громадяни, у яких заборгованість за воду становить по декілька тисяч гривень. Не розраховуються як забезпечені так і малозабезпечені родини. Великими боржниками є частина підприємств міста, проте погасити борг перед водоканалом не спроможні, - більшість з них сьогодні є банкрутами. Так, працівниками водоканалу передано до суду майже 600-т позивних заяв та відшкодовано більше мільйона гривень. Щодня після 17-ї години виїжджає до боржників інспекція водних ресурсів.

 - Ми проводимо роботу по відключенню абонентів і ця робота проводиться не заходячи в квартиру. Можливе відключення як водопостачання так і водовідведення, - розповідає Олександр Войналович заступник начальника Житомирського управління водопровідно-каналізаційного господарства.

З'явилися чутки й про те, що нібито воду постачатимуть за графіком , тобто погодинно. Проте, в міській раді запевнили, що це міф, й бути цього не може. Буцімто журналісти самі ці чутки розповсюдили. Про підвищення ж тарифів на водопостачання, поки що ні слова.

 - На сьогоднішній день ніхто на графік не перейшов. Але всі ЗМІ повідомили, що Житомир перейшов на графік такого не було і пока не має, - заявив Олександр Марцун начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради

Допоки розглядаються ефективніші шляхи повернення боргів за водопостачання, зростає заборгованість управління водопровідно-каналізаційного господарства перед обленерго, пише O. Кучмій

Тэги: Житомир, вода, должники
   По матеріалам: ТРК Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 2
IBM
1 Сергей Палыч (IBM)   • 23:07:22, 05.03.2009 [Материал]

давно пора
RusG
2 Rus (RusG)   • 18:12:16, 06.03.2009 [Материал]

Отлично! Теперь какать будут прямо в подъездах...
Оголошення на ЖЖ інфо: