Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2012 » Октябрь » 25 » 09:02:06

Задержаны агитаторы кандидата в нардепы Кропивницкого с фальшивыми листовками об опонентах

25.10.2012, 09:02:06 4992 8
Задержаны агитаторы кандидата в нардепы Кропивницкого с фальшивыми листовками об опонентах

24 жовтня 2012 року у селі Залужному Романівського району працівники районного відділу міліції затримали автомобіль «ФОРД», у якому дві особи – жіночої та чоловічої статі - розвозили агітаційну продукцію позитивного змісту про кандидата у народні депутати по 67-му виборчому округу Володимира Кропивницького, висунутого Соціалістичною партією України.

В автомобілі також було виявлено ті самі набридлі місцевим жителям сумнозвісні фальшиві листівки.

Тож не дивно, що саме вони, прості люди, повідомили правоохоронців про невідомих «вояжерів», які розкидають цю продукцію по їхніх селах – Прутівці, Костянтинівці, Жовтий Брід. Під час зупинки автомобіля для перевірки у його багажнику виявили близько чотирьох тисяч листівок-пасквілей на кандидата в народні депутати від ВО «Свобода» Сидора Кізіна, а на задньому сидінні у салоні – на кандидата в народні депутати самовисуванця Віктора Развадовського. За зовнішніми ознаками вся найдена скандально відома у цьому окрузі продукція однакова за поліграфічним виконанням.

Ще в автомобілі знайдено клей, скотч, інші необхідні для «парканної агітації» речі, а також карту округу, на якій відмічалися маршрути пересування.

«Нафарширований» наклепницькими агітками автомобіль прибув до Романівщини із Житомира. Розповсюдженням фальшивок займалося сімейне подружжя з обласного центру, якому, за результатами роботи правоохоронців, і доведеться відповідати за гріхи їхнього кандидата.

«До Романівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у районі розповсюджуються листівки з неправдивою інформацією про кандидатів у народні депутати, - повідомив начальник Романівського РВ УМВС України у Житомирській області Підгаєцький Валентин Олегович. Працівники міліції здійснили рейд по району у результаті чого був затриманий автомобіль, вказаний у заяві, у якому дійсно були виявлені такі листівки, зміст неправдивої інформації яких підтвердили представники кандидатів у народні депутати. На даний час по даному факту проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне рішення».

Раніше, як вже повідомлялося, вдалося виявити та не допустити поширення через «Укрпошту» біля сотні тисяч листів із фальшивим звернення до виборців нібито від кандидата у народні депутати Віктора Развадовського, вартістю у понад мільйон гривень.













Тэги: листовки, Развадовский, Кропивницкий, фальшивые листовки

Схожі новини:


Комментариев: 8
asus
1 Альберт (asus)   • 09:41:29, 25.10.2012 [Материал]

Так до дістав вже цей Кропивницький! На землі бабла нагріб, зараз в депутати суне.
Pan
2 Евгений (Pan)   • 10:18:09, 25.10.2012 [Материал]

Знаю Кропивницького 3 2006 року тільки з позитивної сторони. Думаючий керівник, гарний господарник. До людей відноситься по їх роботі. Інша справа, що він "ПАВ" жертвою пройдисвітів, що називають себе політтехнологами, а насправді завалюючи одну виборчу кампанію за другою кочують від одного виборчого штабу до іншого, збагачуючись за рахунок довірливих кандидатів. Сумно.
Іскандер
4 Іскандер (Іскандер)   • 11:07:14, 25.10.2012 [Материал]

Шепніть йому це на вушко;)
коррупционер
3 владимир (коррупционер)   • 10:53:06, 25.10.2012 [Материал]

по всей видимости семья решила подработать...что мы на новый год купить икры...
garold
5 Кonstantin (garold)   • 12:22:04, 25.10.2012 [Материал]

Розвадовский борется с конкурентами?
Дорогенька
6 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 15:01:05, 25.10.2012 [Материал]

хай розповість кропивницький як в с слобода кидав грошима.

підійшов інвалід, попросив допомоги, кропивницький вийняв із кишені пачку по 200 і дав прохаючому.

без документів і т д

це не підкуп? ні, просто довбоиписм
Пакистанец
8 Виктор (Пакистанец)   • 16:33:41, 25.10.2012 [Материал]

Так со всеми справками и документами людям помогает власть. Только почему -то помощи этой не видно. А ты, Люда, уже на Рыжука "работаешь" или на Кизина, отодвинув на край Галагузу? Что плохого в том, что инвалиду дали, если дали, денег? А по этой ситуации с агитаторами много вопросов. Где доказательства того, что они работают на Кропивницкого, а не на Кизина или Разводовского? И почему так быстро всё "всплыло"? Видно, что это обычная подстава. А если Кропивницкого люди, то он их быстро бы отмазал " без шуму и пыли", а так....
zeta
7 zeta (zeta)   • 16:02:39, 25.10.2012 [Материал]

Подстава чистой воды. 100% развадовского работа. и кизина, и кропивницкого одним махом решил убрать. да и менты, что-то очень уж суетились, явно не для кизина
Оголошення на ЖЖ інфо: