Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Август » 25 » 17:42:28

Сергій Сухомлин розповів, до якого часу залишиться на посаді першого заступника мера. ВІДЕО   PR  

25.08.2015, 17:42:53 4998 7
Сергій Сухомлин розповів, до якого часу залишиться на посаді першого заступника мера. ВІДЕО

Сергій Сухомлин прокоментував відмову депутатів звільнити його з посади за власним бажанням. За словами першого заступника Житомирського міського голови таке рішення є в першу чергу політичним.

Під час сесії міської ради, на якій розглядали питання звільнення Сухомлина з посади секретар міськради Любов Цимбалюк повідомила, що саме він відповідальний за підготовку міста до опалювального сезону, - повідомляє Житомир.інфо

«Депутати не підтримали мою відставку. Ну, депутати останнім часом не підтримують жоден з проектів, та на сесії було сказано, що розписані вже повноваження по яких я відповідаю за підготовку міста до зими. От сьогодні вийшовши на роботу, перший день після відпустки, в принципі ось у мене на руках документ, саме сьогодні з'явилося тільки це розпорядження, з сьогоднішньою датою за яким на мене покладені ось ці зобов'язання . Ну, ви ж розумієте, що це просто ігри. Була спроба призначити певну людину заступником, ця спроба не вдалася, тому було заявлено, що є розпорядження, воно підписане. Ну, насправді, розпорядження підписано тільки сьогоднішнім числом», - каже перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

Втім Сергій Сухомлин готовий підготувати місто до опалювального сезону, а вже потім піти з посади першого заступника житомирського міського голови.

«Якщо депутати вважають, що Сухомлин Сергій Іванович, це єдиний зам, який може підготувати місто до зими, значить я місто до зими підготую. Сьогодні було проведено нараду з начальниками управлінь за планом підготовки міста до зими. І з завтрашнього дня я починаю об'їзд міста та перевірку готовності комунальних підприємств, служб, шкіл і ЖЕКів безпосередньо до опалювального сезону. Місто буде запущене, тепло в квартирах житомирян буде. Тому за це вони можуть не переживати. Для мене це питання принципове. Тобто якщо мені доручили, поставили переді мною таке завдання - я це завдання виконаю», - каже Сергій Сухомлин.

 










Тэги: Сухомлин, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 7
bda
1 ДДД (bda)   • 20:09:48, 25.08.2015 [Материал]

"Якщо депутати вважають, що Сухомлин Сергій Іванович, це єдиний зам, який може підготувати місто до зими, значить я місто до зими підготую". Вот, за это, огромное спасибо! Но, отопление и подготовку города к зиме - зимой, лишь, будет видно.
Судья_ДРЕД
2 Денис (Судья_ДРЕД)   • 21:04:22, 25.08.2015 [Материал]

Согласен! Да и кстати если Сухолин единый зам, который может подготовить город к зиме, то и управлять городом кроме него больше некому!
Shtafenberg
3 Роман (Shtafenberg)   • 21:14:46, 25.08.2015 [Материал]

ото депутаты, всё повесили на Сухомлина) но Сухомлин, молодец, взял всё в свои руки.
YEvgenij
4 Кузнєцов Євгеній (YEvgenij)   • 21:22:13, 25.08.2015 [Материал]

Був на минулій черговій сессії, а самого Сергія Івановича там не було (хоча питання було ж про його звільнення з посади 1-го зама і підтвердили той факт, що він був повідомлений...однак не прийшов). Був на минулих сесіях, де Сухомлин хотів протягнути свої проекти по "обмиванню" бюджетних грошей на будівництві та реконструкції ГЕС на плотині та "енергозберігаючому" проекті...Цікаво те, що фірма, яку Сухомлин тягнув як єдину і основну для реконструкції плотини і будівництва ГЕС - то лише фірма на папері в якої не має досвіду не те що будівництва ГЕС, а будівництва взагалі. Будучи у відпустці "відкривав" на залізничному вокзалі станцію для осіб з обмеженими вадами...А з приводу його рвіння готувати місто до опалювального сезону...то моя думка така: останній шанс пропіаритись перед початком виборів. Однак і тут халтура!!!!!!!!!! Цитую ЖитомирІнфо: "В даний момент, найкраща робота це безпосередньо виїжджати на комунальні підприємства, виїжджати на котельні, виїжджати по ЖЕКах і самому особисто контролювати проведення підготовчі роботи до опалювального сезону», - розповідає перший заступник Житомирського міського голови. Сергій Сухомлин каже: вже з завтрашнього дня він особисто проводитиме перевірки комунальних підприємств та контролюватиме підготовку Житомира до зими." Тобто цими словами він підкреслює свою некомпетентність у цьому питанні. Навіщо їздити, час втрачати якщо цілий штат комунальщиків є? Якщо є Забродський, якщо викликати до себе можно для надання звіту... А тільки папери не готові? Можливо не підготовлені лінії ТЕП? А то я як дворами проходжу - перерито все і труби лежать місяць...це вони приїзду 1-го зама чекають?) Приїде Сухомлин - і труби самі покладуться і зариються...А напевно, щоб потім на ЖитомирІнфо (ций ямі помийній) і в інших ЗМІ бути наче лицар, який рятує місто від дракона...хоча цей лицар так кивав п'ятами, коли тікав іх посади, що у порятунок не віриться
bda
5 ДДД (bda)   • 21:32:05, 25.08.2015 [Материал]

Я, Вас, прошу - немедленно, идите в прокуратуру и напишИте заявление про злоупотребление властью Сухомлиным!
YEvgenij
6 Кузнєцов Євгеній (YEvgenij)   • 22:05:39, 25.08.2015 [Материал]

а ви на лобі йому подяку) завтра ж упіймайте його і фарбою для підлоги напишіть))
Reader
7 Читатель (Reader)   • 01:15:54, 26.08.2015 [Материал]

А будет прикольно, если Сухомлин всё же сможет это всё сделать да и пойдет себе на выборы "с чувством исполненного долга". А Люба опять утрет свои сопли.
Оголошення на ЖЖ інфо: