Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Октябрь » 6 » 10:13:50

Відбулись Сімейні свята від кандидатів у депутати міської ради Олега Губатюка та Лариси Жигадло   PR  

06.10.2015, 10:13:50 3561 0
Відбулись Сімейні свята від кандидатів у депутати міської ради Олега Губатюка та Лариси Жигадло

Команда Рудь влаштувала Сімейні свята у неділю, 4 жовтня. Вони проводились на території двох майданчиків. Житомиряни цілими родинами завітали на захід та отримали масу задоволення від цікавих конкурсів та атракціонів.

За підтримки кандидата у депутати міської ради по 23 округу Жигадло Лариси Миколаївни захід був організований на майданчику по вул. Крошенська, 6. 

«Сьогодні чудова нагода не тільки подарувати житомирянам свято, а й поговорити з ними. Є багато проблем, які обов`язково вирішимо. Наше місто має бути комфортним для життя». 

Одна з гостей свята, житомирянка Марина Шарій, завітала на захід із сином Святославом: «Щиро вдячні за чудове свято. У вихідні проблематично розважити дитину. Хочеться й самій також відпочити. А сьогодні — саме така нагода», — розповіла житомирянка Діана, яка завітала на захід із донькою.

На майданчику біля будинку 4 по вул. Вокзальній свято відбулось за підтримки кандидата у депутати міської ради по 26 округу Губатюка Олега Володимировича. «Дуже радий бачити цілі родини на нашому святі. Стільки усмішок та радощів! Приємно зустрічати задоволених житомирян», — зауважив кандидат. 

Гості заходу і повеселились, і поспілкувались із кандидатом.

«У нас у дворі проблема зі сміттєвими баками. Розміщені всі біля під`їздів. Я живу на першому поверсі. Влітку просто неможливо відчинити вікно — запах та комахи по всій квартирі. Олег Володимирович пообіцяв облаштувати спеціальні місця для сміття. Дякуємо за розуміння», — розповіла про гостру проблему жителька мікрорайону Ганна Михайлівна.

Житомиряни були вдячні за такі свята, адже заходи вийшли по-справжньому сімейними. Мешканці районів не тільки змогли приємно провести час, але й отримати від кандидатів відповіді на питання, що їх турбують.




























Тэги: Житомир, Рудь, сімейне свято, выборы 2015

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: