Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2016 » Февраль » 17 » 13:55:50

Житомирян приглашают очистить улицы города от незаконной рекламы и объявлений

17.02.2016, 13:55:50 3436 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирян приглашают очистить улицы города от незаконной рекламы и объявлений

В пятницу, 19 февраля, в Житомире пройдет акция «Сделаем город чистым» по очистке электрических опор на территории города Житомира от объявлений и рекламы.

Об этом «Журналу Житомира» сообщили в КП «Инспекция по благоустройству г. Житомира».
 
«Житомирский городской совет с участием коммунальных и коммерческих предприятий города, представителей общественных организаций проведет акцию «Сделаем город чистым», целью которой является очистка электрических опор на территории города от объявлений и рекламы. Техническое обеспечение акции осуществляет Инспекция. Приглашаю присоединиться к мероприятию всех желающих. Давайте вместе сделаем Житомир чистым», - отметил Юрий Юзвинский, директор коммунального предприятия Инспекция по благоустройству.
 
Уборка начнется в 9.00 на площади Соборной и пройдет по маршрутам: от площади Соборной по ул. Большой Бердичевской до ул. Витрука; от площади Соборной по ул. Киевской до площади Привокзальной.

Тэги: Житомир, уборка, очистка города, реклама

Схожі новини:


Комментариев: 6
LeonXS
1 Сергій Харчук (LeonXS)   • 14:13:30, 17.02.2016 [Материал]

Якщо вийти на вулиці міста після завершення робочого дня - переважно з заходом сонця, то можна побачити чоловіків, які ходять з драбинами, приставляють їх до стовпів і клеять оголошення про супутникові антени і кредити. Клеять чим високо, щоб без драбини зірвати не можна було. Так само роблять всі приїжджаючи на парковку Глобала цирки та виставки з тваринами у клітках. Я от не знаю, що робити коли бачу таких поклейщиків - чи в міліцію телефонувати (яка не приїде вчасно чи скаже що це не її повноваження) чи пану Юзвінському, чи у кп реклама, що теж буде марним...
Іван
2 Саюк (Іван)   • 14:16:22, 17.02.2016 [Материал]

А хто поніс відповідальність за несанкціоновану поклєйку і які заходи були вжиті з метою недопущення цих правопорушень, влада не хоче нам сказати? Для ефективності потрібно було б вислати персональне запрошення Мойсеєву, можливо, ми б навіть побачили його черговий майстер клас із лопатою.
Sandra
3 Sandra (Sandra)   • 14:54:09, 17.02.2016 [Материал]

Житомиряни, виходьте і безкоштовно робіть чужу роботу, щоб потім якийсь чиновник отримав премію за "очищення" міста від незаконної реклами. Вони допустили факт засміченості міста рекламними носіями, а мешканці повинні тягнути на собі тягар по вирішенню їх проблем.
Чому б не обдзвонити ці оголошення, перепровірити їх актуальність і не оштрафувати їх авторів і власників на Н-ну суму, щоб більше не повадно було. І на вулиці чисто, і бюджет, виходячи з кількості, нефігово поповнювався. Аже ж це нікому не потрібно. Тоді до чого весь цей популізм і фіктивні намагання ніби щось змінити на краще?
Створіть людям можливість публікувати оголошення на законних носіях. А скільки таких у місті? Можна порахувати на пальцях. А от якась фігня з іменем "Інформбюро", що понаклеювала свої стенди на кожному під'їзді успішно бореться з об'явами, які не пройшли оплату і на їх погляд наклеєні не законно. А чи законні такі носії взагалі? Хто дав право якійсь конторі вішати їх на будинках? Скоріш за все керівники ЖЕКів на відкатах. І благоустрою знову ж таки до цього спрви немає.
Що маємо? Палка о двох кінцях. З одного боку об'яви на стовпах тощо-це погано, а з іншого боку повна відсутність альтернативи.
Dmitro
4 Дмитро (Dmitro)   • 15:53:38, 17.02.2016 [Материал]

А ззаду буде йти хлопчик і клеїти на чисте, як сьогодні від зупинки Гідропарк до Соборного майдану, клеїв дЄбЄлий перезрілий хлопчак зелені об'яви. Треба штраф виписувати на номер телефону замовника. І в тому разі, якщо ці т.н. "об'яви" наклеїли конкуренти, щоб "насолити". Заплати штраф і йди розбирайся зі своїми ворогами.
Arina1985
5 Арина (Arina1985)   • 20:10:14, 17.02.2016 [Материал]

Моисееву пусть пришлют приглашение.
Ивасик
6 Телесик (Ивасик)   • 01:33:33, 18.02.2016 [Материал]

Костыли такие костыли. Пусть предложит депутатам заняться этой ручной очисткой, раз уж ну никак у них желания нет с этим разобраться.
Оголошення на ЖЖ інфо: