Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Май » 16 » 13:34:39

Коментар Анжеліки Лабунської щодо ситуації навколо керівника навчального закладу

16.05.2016, 08:49:57 3739 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Коментар Анжеліки Лабунської щодо ситуації навколо керівника навчального закладу

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська прокоментувала ситуацію, що склалася навколо директора комунального вищого навчального закладу «Бердичівський медичний коледж».

На думку очільника депутатського корпусу, керівник, який у Бердичеві має скандальну репутацію і дозволяє робити такі речі, що неприпустимі для посадової особи, не має морального права і не може перебувати на посаді директора навчального закладу.

«Лише одна ситуація, коли він кілька років тому у нетверезому стані потрапив у ДТП і погрожував журналістам центрального телеканалу, красномовно говорить про його «моральність». На жаль, незважаючи на таку репутацію, обласна рада попереднього скликання продовжила посадовцю контракт ще на 5 років. Але кожна людина повинна нести відповідальність за свої вчинки, у тому числі й директор освітнього закладу», - сказала голова обласної ради.

За словами Анжеліки Лабунської, навіть якщо обласна рада і проголосує на сесії за його звільнення, то така людина через суд може поновитися на посаді. «Тому процедура звільнення директора з займаної посади буде проходити в рамках діючого законодавства. І комісія, яка наразі створена аби перевірити роботу коледжу – це тільки перший крок у цьому процесі», - додала очільник обласної ради.

Тэги: Лабунская, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 2
Юрко
1 Градовський (Юрко)   • 16:21:15, 16.05.2016 [Материал]

Тобто, Анжела дала зрозуміти - цей пес працюватиме надалі, незважаючи на всі протести
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 19:14:39, 16.05.2016 [Материал]

Ворон ворону?!...
Оголошення на ЖЖ інфо: