Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Май » 17 » 12:13:54

Звернення колективу Житомирської кондфабрики до правоохороних органів, чиновників та громади. ДОКУМЕНТ     Реклама  

17.05.2016, 12:13:54 4371 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Звернення колективу Житомирської кондфабрики до правоохороних органів, чиновників та громади. ДОКУМЕНТ

На поштову адресу "Журналу Житомира" надійшов лист від трудового колективу та керівництва Житомирської кондитерської фабрики, більш відомої там як юридичної особи ТДВ «ЖЛ». 

Публікуємо його для інформування читачів нашого порталу в оригиналі:

"Вже більше п’яти місяців, простоює одне з найбільших підприємств Житомирської області – Житомирська кондитерська фабрика. При цьому, жодного з державних органів в країні не турбує, що майже 2000 сімей не мають роботи, а бюджет області вже поніс втрати більше 10 млн. гривень. З-поміж 350 тисяч чиновників в Україні у жодного немає повноважень на припинення безладу та злочинства, що відбувається навколо Житомирської кондитерської фабрики. Нажаль, замість того щоб у законний спосіб розібратись  в ситуації і повернути людей до їхніх робочих місць, а успішне підприємство - до роботи, державні органи просто покривають свою бездіяльність.
Всупереч всьому беззаконню, сьогодні нам самотужки вдалось зламати систему - довести протиправність перереєстрації майна кондитерської фабрики та злочинного її захоплення. Як говорить прислів’я: спасіння потопаючих – справа рук самих потопаючих. 

Постановою Житомирського окружного адміністративного суду від 15.02.2016р. (http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/56022170) встановлено, що єдиним  законним власником цілісного майнового комплексу за адресою м. Житомир, вул. Щорса, 67 є – Ігор Бойко (97,5%) та учасники ТДВ «ЖЛ».  ЗАТ «Житомирські Ласощі» не мають права на об’єкти нерухомості та незаконно перебувають на території кондитерської фабрики. Позовні вимоги власника ТДВ «ЖЛ» Бойка І.Я. – задоволено у повному обсязі.
Суд зобов’язав Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Житомирського міського управління юстиції виключити з Єдиного державного реєстру всі реєстрації прав власності за ЗАТ «Житомирські Ласощі» на об’єкти нерухомого майна за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 67. Вказана Постанова Житомирського  окружного адміністративного суду залишена без змін Ухвалою Житомирського апеляційного адміністративного суду від 12 квітня 2016 р.

На підставі викладеного та у відповідності до рішення судів, що набрали законної сили і є обов’язковими для виконання усім на усій території України, повідомляємо, що 19.05.2016 р. о 12:00 за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 67 відбудеться повернення на територію фабрики колективу та законних власників майна. 
Тому задля уникнення спекуляцій, підміни понять, перекручування інформації, провокацій та дискредитації трудового колективу з боку осіб, які сьогодні, залучившись озброєною охороною, утримують Житомирську кондитерську фабрику, ми завчасно та офіційно інформуємо громадськість про організований плановий захід працівників підприємства на свої робочі місця. Реалізація непорушності права власності на нерухоме майно ТДВ «ЖЛ» та прав його учасників, гарантованих ст. 41 Конституції України та законами України – не має на меті порушення громадського порядку та вчинення будь-яких інших правопорушень, а має на меті лише реалізацію учасниками ТДВ «ЖЛ» свого права володіння, користування та розпорядження майном. 

Просимо всіх небайдужих допомогти у боротьбі трудового колективу ТДВ «ЖЛ» у відновленні справедливості за реалізацію конституційного права на працю!

Окремо звертаємося до правоохоронних органів та чиновників!  Просимо посприяти виконанню рішень судів, запобігти вчиненню правопорушень рейдерами, які вони чинили у грудні 2015 року,  прийняти участь у відновленні справедливості та підтримати трудовий колектив у боротьбі за реалізацію свого конституційного права на працю.

З повагою,  трудовий колектив та керівництво Житомирської кондитерської фабрики."




Тэги: Житомир, работа, ласощи, ЖЛ

Схожі новини:


Комментариев: 6
Нокиан
1 Житомир (Нокиан)   • 12:29:34, 17.05.2016 [Материал]

Цирк продолжается...
Может сухомлин или кто-то из власть имущих найдут пару часов свободного времени и разберутся?
sashokru
3 Саша (sashokru)   • 12:49:01, 17.05.2016 [Материал]

Если за 5 месяцев не разобрались то за день и подавно :)
Mira
2 Irina (Mira)   • 12:47:39, 17.05.2016 [Материал]

Сухомлин и другие тут не при чем абсолютно,это частная собственность.Есть решение суда о собственнике,оно должно исполняться .Если решение суда не выполняется,то есть исполнительная служба,которая вместе с правоохранительными органами(при необходимости) должны способствовать исполнению решений суда.
sashokru
5 Саша (sashokru)   • 15:55:13, 17.05.2016 [Материал]

Исполнительная служба в нашей стране это карльный орган :) ,который работает в интересах отдельных людей или груп людей.
ZatVZad
4 Oleg (ZatVZad)   • 13:21:40, 17.05.2016 [Материал]

это результат полугодовых судебных тяжб
xom
6 xom (xom)   • 10:07:52, 18.05.2016 [Материал]

В стране где две противоборствующие стороны могут обратится в разные суды, и купить у судей взаимоисключающие решения, глупо надеяться на правовое решение вопроса. Оба решения судов будут законными и исполнительная служба ничего делать не станет, так как выполняя первое решение они нарушат второе и наоборот. Остается решать вопросы титушками как всегда.
Оголошення на ЖЖ інфо: