Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Декабрь » 8 » 17:32:08

Працівники реєстраційної служби втікають від нас у вікна, - представники «ЖЛ»     Реклама  

08.12.2015, 17:32:08 4374 2
Працівники реєстраційної служби втікають від нас у вікна, - представники «ЖЛ»

Представники ТДВ "ЖЛ" заявили про змову проти них Житомирського управління юстиції.

Про це вони розказали сьогодні, 8 грудня, в ОДА під час засідання комісії, яка розглядає ситуацію, що склалася навколо кондитерської фабрики, під головуванням першого заступника голови ОДА Геннадія Дмитренка, - повідомляє "Репортер Житомира".

"Після того, як, державний реєстратор Житомирського управління юстиції Лоханчук незаконно виключав наше підприємство з реєстру, ми звернулись до Житомирського управління юстиції. Нам повідомили, що тільки за рішенням суду можуть повернути нас до реєстру. Ми звертаємось до суду і приносимо рішення суду. Що відбувається далі: всіх реєстраторів Житомира тимчасово відсторонили від виконання обов'язків, їхні функції покладено на деяких реєстраторів у області. Але після цього, вони всі відразу пішли на лікарняне. І найкумедніший випадок стався у Коростишеві. Коли ми принесли реєстратору всі документи, вона взяла їх та вийшла в інший кабінет і через вікно, без верхнього одягу, утікла в невідомому напрямку. Хіба це не змова?" - розказують глава наглядової ради Ігор Бойко та юристи компанії.

В свою чергу, представники управління юстиції зазначають, що з 1 по 9 грудня у відомстві проходить перевірка. Комісія 1 грудня склала акт про те, що "в матеріалах реєстраційних  справ ТДВ "ЖЛ" та ЗАТ "Житомирські ласощі" відсутні документи, на підставі яких 27.11.2015 року Лоханчуком В.А проведено реєстраційні дії щодо виключення  запису про ТДВ "ЖЛ" з ЄДР".



При цьому, в.о. голови правління "Житомирські ласощі" Олександр Рогаль розповів, що немає нічого проти Бойка та його компанії, а лише виконує рішення суду.

"Я сам є акціонером і нічого проти пана Бойка не маю. Бачив, що компанія розвивається, але є рішення Тернопільського суду і в мене є витяг з реєстру, в якому зазначено, що у підприємства тепер інші власники, а саме: "Житомирські ласощі". Ми вже уклали робочий контракт з 200 працівниками", - сказав він.

Присутні слідчі працівники Нацполіції заявили, що наразі проти працівників реєстраційної служби відкрито кримінальні провадження. 

"Загалом провадження відкрито за заявами обох сторін. Нині тривають слідчі дії", - зазначив слідчий.

Підсумовуючи, Дмитренко, в свою чергу, розповів присутнім, що голова ОДА Сергій Машковський вже особисто звернувся до Арсенія Яценюка та Арсена Авакова щодо ситуації на кондитерській фабриці. Окрім того, було вирішено, після збору усієї інформації, зробити офіційне звернення до усіх відповідних органів.

"Щодо законності чи незаконності чиїхось дій - нехай своє слово скажуть правоохоронні органи. Для нас головне зняти соціальну напругу та зробити так, щоб підприємство запрацювало", - підсумував Дмитренко.

Нагадаємо, ТДВ "ЖЛ" заявило про підготовку рейдерського захоплення підприємства нардепом Пашинським і бізнесменом Сергієм Тищенком. За словами керівництва, 27 листопада стало відомо, що ТДВ "ЖЛ" виключено з єдиного Державного реєстру підприємств. Замість ТДВ "ЖЛ" з'явилося нове підприємство-власник майнового комплексу Житомирської кондитерської фабрики з новою назвою і новим прізвищем директора.

При цьому, інвестори "Дельта Кепітал С.А." в особі Юрія Лещінського та Аркадія Воловика заявили, що справжнє рейдерське захоплення було 5 років тому представниками ТДВ "ЖЛ".










Тэги: Житомир, ласощи, ЖЛ

Схожі новини:


Комментариев: 2
garold
1 Кonstantin (garold)   • 18:14:22, 08.12.2015 [Материал]

А регистраторы это что не пуганные идиоты?
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 20:35:49, 09.12.2015 [Материал]

Да кто от этих самозванцев прячется?! Так, лишь-бы шуму наделать.
Оголошення на ЖЖ інфо: