Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Июнь » 8 » 10:24:15

Заступник голови ОДА перевірив реконструкцію табору «Орлятко». ФОТО

08.06.2016, 10:24:15 7923 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Заступник голови ОДА перевірив реконструкцію табору «Орлятко». ФОТО

7 червня, заступник голови ОДА Ярослав Лагута здійснив позапланову перевірку процесу реконструкції обласного комунального дитячого закладу «Орлятко». Таке рішення було прийнято після засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Про це інформує прес-служба ОДА.

Адже після минулої перевірки ходу виконання робіт керівництвом області було вказано на низку недоліків, які підрядники повинні були усунути. Чи враховані всі зауваження і на якому етапі готовності до відпочинку дітей перебуває табір – оглянули під час виїзду до закладу заступник голови ОДА Ярослав Лагута із начальником управління сім’ї, молоді та спорту Світланою Гресь і представниками ЗМІ.

Контроль за якістю та темпами робіт здійснюється не лише облдержадміністрацією, а й грантодавцем – ЄС, за рахунок якого й відбувається реконструкція закладу.

«Вперше наша область виграла грант Євросоюзу, кошти якого спрямовані на дитячий табір "Орлятко". Тому ми весь час слідкували за ходом робіт, – розповів Ярослав Лагута. – Ремонт проходив складно, оскільки постійно потрібно контролювати підрядників. Вчора надійшов лист від підрядника, що недоліки, на які було вказано черговий раз, усунено, тому ми вирішили без попередження все перевірити».

Реконструйовані приміщення «Орлятка» вже з 10 липня мають приймати дітей. І хоча більшість недопрацювань закриті, заступник голови ОДА все одно має претензії до якості виконаних робіт.

За його словами, поки не буде все зроблено на належному рівні, про прийняття роботи та остаточні розрахунки не може бути й мови.

Керівник підрядної організації запевнив, що усі виправлення будуть завершені протягом 2 тижнів, що підтверджується гарантійним листом.

Крім того, директору закладу наголошено на необхідності постійного контролю за виконанням обов’язків підрядника.

«Всі роботи мають бути завершені ще до початку другої зміни, особливо це стосується благоустрою території. Це обласний комунальний заклад, тому він має бути показовим. Досить жорстко буде стояти перед підрядниками питання про усунення всіх недоліків, тому що наші діти мають отримувати якісні послуги та відпочивати у належних умовах», – наголосив Ярослав Лагута.














Тэги: лагерь, Лагута, Житомирская область, Ремонт

Схожі новини:


Комментариев: 3
Сalikusu
1 Çalıkuşu (Сalikusu)   • 10:30:57, 08.06.2016 [Материал]

да неужели?
может, когда мы подрастем, здесь будет отличное место для отдыха, как когда-то?
nick_ukraine
2 Nick (nick_ukraine)   • 23:28:54, 08.06.2016 [Материал]

был на днях там.. фоткал.. охраннник дуже бойиться шо прийде перевирка ))
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 21:47:06, 12.06.2016 [Материал]

А где этот лагерь находится?
Оголошення на ЖЖ інфо: