Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Июль » 15 » 13:03:00

Які питання опрацювали у комісіях для розгляду на сесії Житомирської обласної ради

15.07.2016, 13:03:00 2842 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Які питання опрацювали у комісіях для розгляду на сесії Житомирської обласної ради

В обласній раді триває підготовка до чергової сесії обласної ради. Засідання одразу трьох постійних комісій обласної ради відбулись 14 липня: з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку, з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів та з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.
 
Усі три комісії розглянули питання внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік, заснування установи «Агенція регіонального розвитку Житомирської області» та внесення змін до перспективного плану формування територій громад області. Усі ці питання депутати погодили і рекомендували внести на розгляд сесії обласної ради.

Окрім цього, кожна постійна комісія опрацювала понад 30 питань, що відповідають їхньому профілю.

Зокрема, постійна комісія з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів розглянула питання надання погодження підприємствам спеціальних дозволів на користування надрами. Також депутати погодили проект рішення про створення комунального підприємства «Бурштин Полісся» із доповненнями та взяли до відома звернення громадськості щодо заборони використання вибухівки марка «Ера» на території області.

Постійна комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів розглянула призначення виконуючих обов’язків директорів двох комунальних установ – «Бази спеціального медичного постачання» та «Обласної бази спеціального медичного постачання». Також депутати узгодили питання змін назв і затвердження статутів тринадцятьох комунальних закладів медичної галузі.

Також профільна комісія погодила низку питань щодо виділення коштів, зокрема, на придбання рентген-апарату для Бердичівської центральної районної лікарні, на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, для проведення ремонтних робіт у інтернатних установах, на дієтичне харчування хворих на фенілкетонурію тощо.

На постійній комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку депутати погодили збільшення обсягів фінансування у поточного році Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК області щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження. Окрім того, комісія узгодила низку комунальних та земельних питань.

У роботі постійних комісій взяли участь голови обласної ради Анжеліка Лабунська, її перший заступник і заступник Володимир Ширма та Наталія Рибак, перший заступник і заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко та Ігор Гундич. Головували на комісіях депутати Анатолій Мелашенко, Рустам Раупов, Віталій Вітусевич. 








Тэги: депутаты, Житомирская область, сессия облсовета

Схожі новини:


Комментариев: 1
nvvetal
1 Ololo (nvvetal)   • 14:21:27, 15.07.2016 [Материал]

Які питання опрацювали у комісіях для розгляду на сесії Житомирської обласної ради ?
Оголошення на ЖЖ інфо: