Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2016 » Август » 22 » 09:53:58

З нагоди відзначення Дня міста Житомира відбудеться «Перший космічний напівмарафон» Запрошуємо усіх!

22.08.2016, 09:53:28 3282 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
З нагоди відзначення Дня міста Житомира відбудеться «Перший космічний напівмарафон» Запрошуємо усіх!

Житомирян, гостей міста та спортсменів країни запрошуємо 4 вересня 2016 року взяти участь у Першому в історії міста космічному напівмарафоні. Захід присвячений Дню міста Житомира, яке славиться своєю космічному історією.

Організатори свята – Житомирська міська рада та Федерація легкої атлетики – обіцяють велику спортивну подію, про що розповів заступник міського голови Матвій Хренов.
 

«4 вересня відбудеться велике спортивне свято – з призами, забігами, конкурсами та розвагами. Взяти участь можуть діти та дорослі, навіть якщо вони і не професійні бігуни. Призів вистачить на всіх. Заходьте на сайт – реєстрація учасників уже відкрита» - зазначив посадовець.


До уваги учасників 5 варіантів забігів, серед яких дистанція, розрахована на дітей від 6 років, для корпоративних учасників, тощо. Усі маршрути прокладено через центральну, історичну та рекреаційну зони нашого космічного міста. Кожному, хто візьме участь у напівмарафоні обіцяють безкоштовну екскурсію до музею космонавтики та сувеніри на згадку. На переможця забігу чекає головний приз – 5 тисяч гривень. Загальний призовий фонд складає 42 000 грн.

Серед 5 пакетів, доступних для участі у Першому космічному напівмарафоні є спеціальна пропозиція для корпорацій, компаній, торгових марок та фірм. Взяти участь у забігу – чудова нагода продемонструвати згуртованість команди, показати свою компанію та зробити ненав’язливу рекламу своєї торгівельної марки. Крім того, це гарна нагода для проведення корпоративного заходу до Дня міста.

Як зазначають організатори напівмарафону, корпоративні учасники можуть використовувати свої логотипи та фірмові відзнаки.

«2.5 км пробігти може кожна людина. Прийдіть самі, покажіть свою команду, приведіть вболівальників і розкажіть всьому місту, що є така організація чи компанія, яка не тільки вміє працювати, але ще й може похвалитися міцним корпоративним духом та згуртованістю. Це унікальний шанс для реклами», - говорить Олександр Ревнівцев, один із організаторів великого спортивного свята.

Усі подробиці заходу, положення, маршрути, пакети та реєстрація учасників за посиланням kosmomarafon.org
Долучайтеся також у групи в соціальних мережах Facebook та Вконтакті

Беріть участь та вигравайте!

Тэги: Забег, Житомир, марофон, космический марофон

Схожі новини:


Комментариев: 5
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 17:53:26, 22.08.2016 [Материал]

О, так полумарафон оказывается платный! За регистрацию 150 грн. Т.е. платите и бегите.
allexx010
2 Sanja (allexx010)   • 19:42:36, 22.08.2016 [Материал]

это стандартная процедура, 150 это пыль, посмотрите другие марафоны, там 600 а заграничные от 100-150 евро обычно. Или Вы считаете что организация +призовой фонд должны с неба падать?
ВиК
3 Viktor (ВиК)   • 20:11:30, 22.08.2016 [Материал]

Не знаю - много ли наберется в Житомире желающих бежать за деньги. Неужели не нашлось спонсоров? А пока получается, что наши чинуши и депутаны будут пиариться за счет денег житомирян. Имхо.
just_ridiculous
4 In Sanity (just_ridiculous)   • 09:42:50, 23.08.2016 [Материал]

вам уже выше ответили, такие мероприятия почти всегда платные, киевский полумарафон этой весной обошелся бы в 400 грн, так что 150 грн это вполне себе цена
ВиК
5 Viktor (ВиК)   • 14:58:13, 23.08.2016 [Материал]

почти всегда...
когда же наконец власть имущие скажут:
- житомирян, вот мы поработали. постарались, это тебе, это для тебя
пока же они говорят нам:
- житомирянин, дай на драконовские коммунальные тарифы, дай на то, дай на это, дай, дай!..
Оголошення на ЖЖ інфо: