Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2017 » Июнь » 20 » 07:49:14

Депутати Житомирської обласної ради звітують про проведену роботу на виборчих округах

20.06.2017, 07:49:14 1815 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Депутати Житомирської обласної ради звітують про проведену роботу на виборчих округах

За сприяння депутата Анатолія Мелашенка для дітей у Коростені відкриті нові сучасні гральні майданчики. Нині там щодня з користю для здоров’я і з гарним настроєм відпочивають сотні дітлахів. Окрім того, депутати обласної ради взяли шефство над вихованцями Комунальної установи «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Джерело надії», допомагають дитячим закладам Коростенщини.

Допомагає своїм виборцям і Володимир Самчук. Завдяки йому у Коростені встановлено нові вікна у двох дитячих садочках та облаштовано два дитячих майданчики. А до свят маленькі коростенці отримують від депутата солодкі подарунки, - інформує прес-служба Житомирської обласної ради. 

Одразу у п'яти населених пунктах Житомирського району встановлено сім майданчиків для дитячого дозвілля за сприяння депутата обласної ради Раїси Гулої. Причому, до цього часу тут взагалі не було місць для організованого та безпечного відпочинку малечі.

З подарунками для маленьких пацієнтів педіатричного відділення районної лікарні у Черняхів нещодавно завітала депутат обласної ради Наталія Рибак. Вже впродовж шести років Наталія Рибак за першої ж нагоди дарує дітлахам гарний настрій та відчуття свята, що, без сумніву, сприяє їхньому одужанню. Також у цей день за її сприяння у селі Новопіль відбулося відкриття дитячого майданчика, а вихованці місцевого дитячого дошкільного навчального закладу отримали солодкі подарунки та іграшки, яких до цього часу практично не було в дитячому закладі.

За сприяння депутата обласної ради Олександра Чорноморця на сесії Черняхівської районної ради погоджено виділення 32 тис. грн на облаштування комплексу спортивно-ігрових майданчиків біля дитячого садочка на території Салівської сільської ради.

У два дитячі садочки та у школу сіл Веселівка та Лісівщина Коростенського району, де навіть під час канікул діти відвідують різноманітні гуртки, на початку червня з подарунками завітав депутат обласної ради Володимир Нагорняк.

За здоров'я малечі та батьків в Овручі дбає Микола Луцюк. За його сприяння овручани отримали спеціальний автомобіль і сучасне медичне обладнання для лікарні міста.


Тэги: депутаты, отчет, Житомирская область

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: