Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Август » 18 » 15:53:57

Медзаклади Житомирщини вчергове отримали благодійну допомогу. ВІДЕО     Реклама  

18.08.2017, 15:53:57 3657 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Медзаклади Житомирщини вчергове отримали благодійну допомогу. ВІДЕО

Завдяки нардепу Бориславу Розенблату та БФ «ФАРМВАРТА» житомирські лікувальні заклади вкотре отримують партію безкоштовних ліків. Цього разу вартістю близько мільйона гривень. У переліку безкоштовних медикаментів, кажуть лікарі, найнеобхідніше: протипухлинні засоби для хіміотерапії, імуномодулятори, прибіотики, антибіотики, ранозаживляючі препарати та медикаменти для лікування опорно-рухового апарату.

«Цього разу ми отримуємо в основному антибіотики - це завжди ходові ліки. Ці ліки застосовуються при наданні невідкладної допомоги. Препарати робочі, ефективні, працюють. Тож, ми можемо сказати тільки велике дякую», - розповідає заступник головного лікаря Житомирської ЦМЛ №1 Андрій Волков, - повідомляє Житомир.інфо

Препарати відібрані у ящики відповідно до потреб шести медзакладів: військового шпиталю, онкодиспансеру, першої та другої міських лікарень, терцентру та обласної лікарні Гербачевського.
 

«Ви подивіться скільки тут для територіального центру. Можливо якась частина більша навіть, аніж для лікарні. Тому, що у нас люди похилого віку - це пенсіонери та інваліди. Хто найбільше хворіє, то це вони. Вони йдуть в аптеку і рахують копійки, і не можуть собі придбати не те що упаковку ліків, а дві - три таблетки», - бідкається працівник Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування Наталія Демиденко.

Разом із тим, пані Наталя ділиться: родина Розенблат постійно опікується територіальним центром.

«Ходунки, інвалідні візки, нещодавно придбали нам телевізор, щоб наші підопічні проводили дозвілля, ліки, одяг, взуття, постільну білизну. Коли б ми не звернулись нам завжди він (ред. Борислав Розенблат) приходить на допомогу», - зазначає представник Житомирського міського територіального центру.

Вперше до списків на отримання безкоштовних ліків долучився Житомирський військовий госпіталь, у якому за останні три роки пролікувалося більше 25 тисяч військовослужбовців. Начальник госпіталю Олександр Серебряков тішиться: медикаментами частково забезпечені, наразі працюють над облаштуванням приміщень.

«Ви бачите в яких умовах ми працюємо, якщо госпіталю більше 200 років. В минулому році у цьому залі був присутній Міністр оборони. Тоді було прийняте рішення про будівництво лікувального корпусу. Цьогоріч процес зрушився з місця, вже до кінця року буде готовий проект нового дев’ятиповерхового сучасного корпусу», - говорить начальник Житомирського військового госпіталю Олександр Серебряков.

«З нашого боку ми зробимо все, щоб підтримати вас, якщо буде нагода будемо звертатись до міністра оборони, нагадаємо про те, що він обіцяв це зробити. Для того, щоб наші військовослужбовці отримали сучасну допомогу», - запевняє народний депутат України Борислав Розенблат.

Зрештою, лише за рік співпраці з БФ «ФАРМВАРТА» народний депутат України Борислав Розенблат вже передав для міських, обласних та районних лікарень безкоштовних ліків на понад 21 млн грн і це не межа, запевняє нардеп.

«Хочу знову подякувати нашим колегам «ФАРМВАРТА», які нам надають допомогу, а саме в межах 1 млн грн медикаментів по закупівельним цінам для наших медичних закладів. Ми розширюємо нашу географію, для нас важливо охопити якомога більше медичних закладів, щоб ці ліки були не просто доступними, а вони були. Були для того, щоб своєчасно можна було надати допомогу», - зауважує народний депутат України.

 












Тэги: медикаменты, Житомирская область, больницы, Борислав Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 3
Zefir
1 Моє місто (Zefir)   • 21:38:42, 18.08.2017 [Материал]

Помітили. Тиснуть одне одному руки, а в очи не дивляться.
MAS-ter
2 Mast (MAS-ter)   • 08:45:58, 19.08.2017 [Материал]

Взять с бюджета и раздать как свое. Благодетель
MAS-ter
3 Mast (MAS-ter)   • 08:53:02, 19.08.2017 [Материал]

А новый корпус госпиталя строить будут "Фаворит"? И под шумок дачку военначальнику на землях полигона? И курировать оплаты будет двоюродный братик, которого так удачно в замы Сухомлина пристроили? Хороший гешефт!
Оголошення на ЖЖ інфо: