Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2018 » Март » 1 » 18:41:59

Анатолій Гриценко у Житомирі: наша мета – це єдиний кандидат від опозиції на виборах президента України     Реклама  

01.03.2018, 18:41:59 3529 11 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Анатолій Гриценко у Житомирі: наша мета – це єдиний кандидат від опозиції на виборах президента України

«Чи спроможна опозиція об’єднати свої сили та висунути єдиного кандидата на виборах? Я вважаю це ключовим завданням, і ми над ним працюємо з березня 2017 р. Обіцяю, що «Громадянська позиція» та я особисто, докладемо максимум зусиль, аби це відбулось. Щоб не прийшло 5-15 (кандидатів, - ред.) і на тому усе завершилось». – заявив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко у Житомирі, 1 березня, під час зустрічі з представниками місцевих ЗМІ.

Продовжуючи тему майбутніх виборів Президента України та Парламенту (які мають відбутися у 2019 році, - ред.) він сказав: «Без оголошення влада та опозиція розпочали виборчу кампанію. Перемога на виборах, а вона буде, це буде важко, але це максимум 10% зусиль, а 90% - це потім, зробити те, що обіцяємо, відвести країну від прірви, дати позитивну перспективу».

Гриценко не зраджує своїм традиціям та продовжує поїздки по усіх регіонах України, зустрічаючись з тамтешніми журналістами, членами партії та просто представниками суспільства.

У Житомирі він почав з свій виступ з 3-х найактуальніших питань на його думку, на сьогодні.

Нинішня влада накопичує зовнішні борги України: Станом на перше січня вони перевищили 50 тис. грн. на 1 громадянина (джерело, з якого взяті статистичні дані, Анатолій Гриценко не зазначив, - ред.). І борги збільшуються – беруть нові кредити та паралельно обвалюють гривню.

Корупційні схеми «Ротердам+» та RAB-тарифи, суть яких у тому, що аби вгодити обленерго з споживачів буде додатково стягнуто 30 млрд. гривень. Ця афера реалізовується під патронатом Петра Порошенка – його людиною Дмитром Вовком, яку він, не маючи законодавчих прав, призначив головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Масова еміграція закордон: Мільйонам. Вже скоро у Польщі буде більше українців, ніж самих поляків. Нажаль. Люди їдуть, бо немає відчуття безпеки, справедливості, можливості реалізувати себе в Україні. Їдуть молодші, освічені, підприємливі. А хто залишається зрозуміло. І з ким нам піднімати країну?

Анатолій Гриценко також дав відповіді на запитання журналістів. Зокрема він заявив, що якщо він знову прийде до влади, то його перші законопроекти будуть про імпічмент Президента України та відкликання депутатів.

Окрім нього з пресою спілкувався і Олександр Величко – голова Житомирської обласної організації партії «Громадянська позиція», депутат Житомирської міської ради, директор ЗОШ №10 м. Житомир. В межах партії він також займається роботою, пов’язаною з підготовкою до майбутніх виборів (Президента, парламентських та місцевих):

- Зараз ми розуміємо, що для того, аби мати достойний результат на виборах будь якого рівня, ми повинні мати потужній партійні осередки по всій області. За останні півтора року у нас створені дієві організації у Чуднові, Хорошеві, Новоград-Волинському, Брусилові. До нас долучаються різні представники суспільства – освітяни, медпрацівники, підприємці.
 

Розповідаючи про свою діяльність, як депутат, Величко-освітянин відмітив, що і акцент останнім часом приділявся освіті: «Це реалізація проекту «Розумники (SMART KIDS) у 2-х навчальних закладах Житомира. Підвищення збільшення кількості ставок заступників директорів для частини шкіл. Будівництво спортзалу у 10-й школі. Наш голова міської організації партії «Громадянська позиція» Василь Шевченко був одним із розробників положення про Бюджет участі м. Житомир, яке сьогодні винесено на сесію міськради».

За словам Олександра Величко з наступного тижня буде відновлена робота юридичної приймальні для надання консультацій житомирянам по вул. Грушевського, 91, 2-й поверх.

Також він відкрито звернувся до мешканців Житомира та області:

У нашої команди є амбітна мета: Анатолій Гриценко – президент, «Громадянська позиція» потужно представлена у парламенті, та наші представники у місцевих радах, які мають можливість впливати на ситуацію на місцях. Користуючись нагодою, я закликаю усіх долучатись до нашої команди, діяти спільно та отримати достойний результат.

За словами Анатолія Гриценка, окрім спілкування з пресою, сьогодні передбачено проведення зустрічі з партактивом «Громадянської позиції» Житомирщини, ефіри у телепрограмах місцевих ЗМІ та лекція студентам ЖДУ ім. Івана Франка, присвячена темі національної безпеки.

Нагадаємо, останній раз Анатолій Гриценко був у Житомирі у жовтні минулого року. І тоді, і сьогодні він заявив, що усі центральні канали, що є власності П.Порошенка, І.Коломойського, Р.Ахметова, Д.Фірташа та інших українських олігархів, не пускають його на свої ефіри.

IMG_5096


IMG_5099

IMG_5101

IMG_5112

Тэги: Гриценко, Величко, Житомир, громадянська позиція

Схожі новини:


Комментариев: 11
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 18:48:15, 01.03.2018 [Материал]

Не можу нічого сказати про Величко, можливо достойна людина.

Але Анатолій Гриценко
http://www.ord-ua.com/2008/07/23/shanson-vid-gritsenka-1/
Hoakina
4 Марина (Hoakina)   • 07:38:11, 02.03.2018 [Материал]

На 2. Величко був достойний, поки не пішов у політику. А з Гриценком і зовсім забруднився.
vovik-zt
2 ВовикЬ (vovik-zt)   • 21:05:28, 01.03.2018 [Материал]

Как у нас партии и блоки любят в опозицию переходить и критиковать, когда в стране жопа увеличиваеться... Ответственности за свои "деяния" никто не хочет нести да и не несет.
MAS-ter
3 Mast (MAS-ter)   • 23:48:35, 01.03.2018 [Материал]

Маловато народу собрали.
kmitliva
6 Galina (kmitliva)   • 08:15:10, 02.03.2018 [Материал]

Жиденько так....по-бедному)))
Hoakina
5 Марина (Hoakina)   • 07:39:33, 02.03.2018 [Материал]

це я так розумію великий "патріот" Гриценко, що армію розпродав, з ригами єдиного кандидата хоче ліпити? бо опозиція в нас тільки риги. Чуднєнько
Sams2
9 Александр (Sams2)   • 19:30:44, 02.03.2018 [Материал]

Это один из основателей ПР, некий Порошенко, в оппозиции к самому себе?
Hoakina
10 Марина (Hoakina)   • 09:17:03, 03.03.2018 [Материал]

На 10. А він зараз теж в Опозиційному блоці? та Ви шо!
SkyNet
7 Дмитрий (SkyNet)   • 10:14:27, 02.03.2018 [Материал]

Вы забыли повторить свою мантру.
Как там у Вас...
"Страна без будущего и без шансов. И без вариантов."
Продолжайте повторять, возможно, что-то изменится. А если нет - всё равно повторяйте, что же ещё Вам остаётся делать.
Pound
8 Рула (Pound)   • 11:20:08, 02.03.2018 [Материал]

А чому не написали, сотні людей, які зібралися...ітд.))))
AlexIvanov
11 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 14:52:18, 03.03.2018 [Материал]

Величко и другие депутаты города не защищают интересы Житомирян. Грыценко как и другие правил и правит Украиной....Дайте новые лица.
Оголошення на ЖЖ інфо: