Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Июнь » 14 » 22:04:35

Ажиотаж на покупку б/у автомобилей с аукционов США     Реклама  

14.06.2018, 21:30:35 6075 16 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Ажиотаж на покупку б/у автомобилей с аукционов США

Сегодня купить хороший автомобиль по доступной цене можно на аукционах подержанной техники в США. Они предоставляют большой выбор и полную информацию об истории, характеристиках и состоянии авто.

Как правило, авто из США находятся в отличном состоянии. А главное преимущество такого способа покупки – цена. Учитывая украинский закон № 3251 о сниженных акцизах на ввоз и растаможку б/у автомобилей, стоимость получается на несколько тысяч долларов ниже, чем аналоги на отечественном рынке.
 

Все, что нужно знать о законе №3251


Согласно документу, под сниженные ставки акциза подлежат легковые автомобили, выпущенные после 01.01.2010 (и соответствующие нормам не ниже Евро-5). Воспользоваться льготными тарифами одному владельцу можно 1 раз за 365 дней. За второй автомобиль, купленный на протяжении календарного года, нужно платить полную стоимость акциза.

Продать растаможенный автомобиль можно по истечении года. Если сделать это раньше, то необходимо оплатить акциз по полным ставкам.

Закон № 3251 со сниженными акцизами действует всего до 31 декабря 2018 года.
 

Во сколько обойдется оформление авто?


Чтобы растаможить б/у автомобиль, пригнанный из США, необходимо совершить такие обязательные платежи:
  • ввозная пошлина (для большинства авто она составляет 10 % от таможенной стоимости, для электромобилей – отсутствует);
  • акцизный налог (размер зависит от технических характеристик авто);
  • НДС (составляет 20 %); 
  • пенсионный налог (от 3 до 5 %).
Конечная стоимость автомобиля также зависит от того, будете ли вы заниматься перегоном и оформлением самостоятельно или поручите брокеру. Место растаможки (на границе или в региональном таможенном сервисе) тоже влияет на цену.

В связи с ограниченным сроком действия закона со сниженными акцизами (до конца этого года) пригон б/у автомобилей из-за границы обрел массовых характер. Некоторые “перегонщики” предлагают свои услуги на заманчивых условиях. К ним стоит относиться крайне бдительно, поскольку за последнее время выросло количество мошенников. Зачастую они доставляют авто в одесский порт, после чего новому владельцу приходится, блуждая в потемках, самостоятельно решать регистрационные вопросы.
 

Кто оформляет заграничные б/у авто в Житомире?


Доверяйте доставку авто надежной компании, которая покроет гарантиями любые ваши риски. В Житомире пригоном и легальным оформлением б/у авто из аукционов США занимается “Автосити”. В ее услуги входит: поиск, проверка, консультация, документальное оформление на территории США, доставка и полное оформление на территории Украины. 

Детальнее о полном процессе выкупа, оформления и стоимости автомобилей можно узнать на сайте “Автосити”:  http://autocity.zt.ua/

Доставка выбранного автомобиля с аукциона США занимает от 5 до 8 недель. Это значит, что на покупку осталось время максимум до октября этого года. Пока действует закон со сниженными акцизами, успейте приобрести качественный автомобиль по хорошей стоимости!
Фотографії:
Ажиотаж на покупку б/у автомобилей с аукционов США Ажиотаж на покупку б/у автомобилей с аукционов США Ажиотаж на покупку б/у автомобилей с аукционов США

Тэги: США, купить авто, Автомобиль

Схожі новини:


Комментариев: 16
Drug
1 Drug (Drug)   • 09:55:15, 14.06.2018 [Материал]

"Как правило, транспортные средства находятся в отличном состоянии."
В подтверждении этих слов - фото битков в Одесском порту.
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 16:19:24, 14.06.2018 [Материал]

На 1. В США суворе законодавство щодо повідомлення інфи про стан машини на вторинному ринку. Якщо недостовірні дані надали про машину при продажу, то угода анулюється, покупцю повертають гроші. Але наші і тут можуть придумати що хоч.
RaID
5 Сергій (RaID)   • 20:40:07, 14.06.2018 [Материал]

Наші нічого не придумують, ці аукціони як вони кажуть бу авто, але недоговарюють - це розпродаж списаних авто. Списують їх страхові компанії щоб отримати кошти хоч якісь назад бо вже була виплата власникові. Ремонт у США роблять якісно і з гарантією на сертифікованих виробником СТО і тому він дорогий. Якщо набігає вартість ремонту більше ніж 50% вартості, то страхова компанія повертає гроші власнику чи купує нове авто, а це пошкоджене продає на такому аукціоні де його купують або на запчастини якщо воно вже настільки бите що огого, або купляють і везуть до нас бо у нас вартість ремонту в рази меньша, бо ремонтують не сертифіковані сто з гарантією, бо подушки не міняють на нові, а як правило відновлюють і так далі. Ці авто дешевші як раз через різницю у вартості ремонту.
pushistik13
11 Пушистик (pushistik13)   • 08:49:15, 15.06.2018 [Материал]

Я так и представляю диалог на "дорогом и с гарантией" сервисе.
Босс Изя раздаёт задачи спецам Хуану и Ивану - сделайте качественно, шлемазлы, машина на Украину идёт, мне ж гарантию до забора порта нужно дать.....
RaID
15 Сергій (RaID)   • 18:29:34, 15.06.2018 [Материал]

Читаємо ще раз якщо треба - ремонт дорогий на офіційних СТО у США, саме тому там їх НЕ ремонтують, а списують, бо вартість ремонта висока, ніхто не буде кататись на такому авто, страхова виплачує гроші, або купує нове власнику. А биту, топлену, крадену чи ще яка вона там - везуть наші сюди на наші СТО аля гаражі, де не за дорого роблять з бітка авто. Бувають биті, топлені, крадені, після граду, вандалізм, які хочеш, так що можна знайти як нормальний списаний варіант, так і влетіти в таку сраку що егегей, бо купуєш по фото по суті. Там також є наші люди, які купують биток що з нього вже нічого не зліпити, марафєтять його щоб на фото виглядав дорожче і продають знову, профіт. Або бувають ділки, купують не дуже вбите авто, знімають самі цінні запчастини, їх продають на ібей, а авто знову на аукціон. Так що якщо вже брати, то дивитись що і бажано у страхової компанії, щоб не було приколів. Але оці всі контори що рекламуються вони всі чомусь не кажуть шо приходить купити бітка з США, вони всі кричать аля можна купити на 50% дешевше. Тіпа у США лохі продавати тачки задешево. Не биті тачки там хіба чуток дешевше наших, але доставка і растаможка зробить їх не биті у нас дорожчими, тому і возять тачки тільки биті або з якоюсь історією на аукціоні. Якщо купувати таке авто у нас, вимагайте показати фото з аукціону, щоб розуміти що там було і переконатись що ремонт зроблено якісно.
RaID
16 Сергій (RaID)   • 18:45:27, 15.06.2018 [Материал]

Ось самий трешак який я бачив
Було: https://www.copart.com/lot/41611287/
Стало: https://www.copart.com/lot/23071208/

Було: https://www.copart.com/lot/38963786/
Стало: https://www.copart.com/lot/30429448/

Навіть контори по підбору можуть таке прошляпити, а у договорах з ними мабуть відповідальності нуль. А ще навіть трошки биту ластівку вашу будуть возити автопогрузчіком на вилах, грузити у котейнер з ще 3ма іншими машинами, може навіть покладуть на пузо знявши колеса щоб влізла. Треба мати міцні нерви щоб ото все витримати і дочекатись її пару місяців поки купив і поремонтував і поїхав :D
Provocateur
2 Agent Provocateur (Provocateur)   • 12:53:25, 14.06.2018 [Материал]

Амеробляхи!
Vvvetal
4 Vetal (Vvvetal)   • 16:56:52, 14.06.2018 [Материал]

з такими темпами, на укр реєстрації будуть катати самі гробовази
RaID
6 Сергій (RaID)   • 20:40:39, 14.06.2018 [Материал]

Тачки з США стають на українську реєстрацію і мають українські номера.
garold
7 Кonstantin (garold)   • 20:50:52, 14.06.2018 [Материал]

А 30ти летние КамАЗы,Газоны,Зилы не гробовозы?На выходных видел пару машин на американских номерах правда битые и повреждения не назовёшь лёгкие.
RaID
8 Сергій (RaID)   • 21:58:54, 14.06.2018 [Материал]

Відкрийте авто.ріа, обирайте будь яку марку і побачите що з них роблять. Всі цілі і красіві, так і не скажеш що деякі утоплєннікі, а деякі були смачно ввалені. Всі відновлені. Відмінність американок що першою кинеться у очі, спідометр у милях, фари часто задні червоні без жовтого, часто бувають катафоти на передніх крилах і ще багато чого по чому легко зрозуміти що то американка.
Hoakina
10 Марина (Hoakina)   • 06:40:49, 15.06.2018 [Материал]

На 8. Але ж їх перероблюють, щоб зареєструвати, бо інакше не поставлять на облік. І милі, і світло, для сертифікації. Ясно, що дешева рибка... але розкручується цей бізнес нехіло, значить є попит.
RaID
12 Сергій (RaID)   • 13:30:06, 15.06.2018 [Материал]

Їх ремонтують, а для сертифікації все що роблять це вішують задню протитуманку, решту ставлять фари від європейських тачок, потім проходять сертифікацію і знімають їх ставлячи назад американські. Можете вже по місту помічати авто з червоними поворотніками ззаду.
Misceviy
9 Misceviy (Misceviy)   • 06:37:54, 15.06.2018 [Материал]

Якщо справді такий ажиотаж як написано в новині, то навіщо тоді ще й реклама на Житомир інфо?
RaID
13 Сергій (RaID)   • 13:31:00, 15.06.2018 [Материал]

Бо зараз цих контор як собак не битих, а ще повно авто на авторіа вже привезених, відновлених від тих хто пригнав, накинув 2-5 штук і хоче впарити її вам. Якось заробляти хочуть, от і рекламуються.
Andrey_onward
14 Андрей (Andrey_onward)   • 17:19:26, 15.06.2018 [Материал]

Да, то что компаний сейчас хватает это точно, тут главное не ошибиться в выборе, ато можно остаться без кровно заработанных на bmw ))
Оголошення на ЖЖ інфо: