Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2018 » Август » 13 » 07:38:53

23 серпня в Житомир з концертом завітає рок-гурт "Без обмежень"

13.08.2018, 00:44:55 3165 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
23 серпня в Житомир з концертом завітає рок-гурт

Український рок-гурт "Без обмежень" вирушає у другу частину туру з новим синглом "Хочеш". На численні прохання, Без обмежень вирішили продовжити тур з презентацією нового синглу.

В програмі виступів - улюблені пісні з трьох студійних альбомів - “Underground” (2007 рік), “Дихаю тобою” (2015 рік) та “5 хвилин” (2017 рік). В першій частині туру гурт дав 18 концертів, двічі завітавши до Львова. А розпочався тур в Лондоні, де гурт виступив вперше – на благодійному концерті у Громадському Українському Центрі. 

У другій частині заплановано 20 концертів. В Житомир музиканти завітають вперше, а в деякі міста приїдуть вдруге за тур, – з концертами на біс. Розпочався тур в Умані - у День закоханих, 14 лютого. Без Обмежень запрошують на свої виступи усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання!

Без Обмежень – відомі українські рок-романтики. Мужні чоловіки, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Музиканти залишаються вірними собі, не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у форматі чи стилі, тому в музиці та текстах Без Обмежень кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву.

Кожен виступ Без Обмежень – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.

Склад гурту сьогодні:
  • Олександр Адаменко – бас-гітара;
  • Олексій Бережной – ударні;
  • Андрій Радько - гітара;
  • Ігор Рибар – гітара;
  • Сергій Танчинець - фронтмен.
 
Купить билеты на концерт 

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

23 августа 2018 в 20:00, 
Житомир, Летняя Эстрада Ракушка 
цена от 150 грн.
https://kasa.com.ua/
 


БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Тэги: Без Обмежень, афиша, ракушка, билеты, концерт

Схожі новини:


Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 07:49:47, 13.08.2018 [Материал]

А коли до Житомира завiтае гурт "Лiмiт" з програмою "Хочу" ?
Оголошення на ЖЖ інфо: