Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2018 » Сентябрь » 7 » 14:57:00

Організатори житомирського напівмарафону очікують на рекордну кількість учасників – 3500 бігунів. ВІДЕО     Реклама  

07.09.2018, 14:57:00 3147 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Організатори житомирського напівмарафону очікують на рекордну кількість учасників – 3500 бігунів. ВІДЕО

Про особливості проведення змагань Нова Пошта Космічний напівмарафон пам’яті Леоніда Каденюка розповіли організатори під час прес-конференції напередодні Дня міста. В першу чергу заступник міського голови Вікторія Краснопір вкотре нагадала про зміну маршруту руху громадського транспорту і попросила містян поставитись до цього із розумінням.

«Ми просимо поставитись із розумінням до того, що з 9 до 14 години 9 вересня буде припинено рух електротранспорту і маршрутного транспорту в центрі міста Житомира. Тому що нажаль, або на радість, по центральних вулицях міста буде проходити дистанція напівмарафону. І для того, щоб забезпечити і безпеку, і якісне проведення заходу, ми не зможемо забезпечити транспортне сполучення. Про це ми потурбувались заздалегідь. Ми розмістили в громадському транспорті оголошення, щоб люди змогли співставити свої плани по переміщенню з маршрутами проходження напівмарафону», - сказала заступник Житомирського міського голови Вікторія Краснопір, - повідомляє Житомир.інфо

Цьогоріч організатори напівмарафону очікують на рекордну кількість учасників – а це порівнянні з минулим роком в три з половиною рази більше спортсменів.

«В 2016 році усього 670 людей брали участь у Космічному напівмарафоні, в 2017 році це було близько 1000 людей, цього року ми очікуємо рекордну кількість: близько 3500 тисяч. Враховуючи, що завтра у нас буде День міста, у нас будуть високі гості. Зокрема, буде віце-прем’єр Геннадій Зубко. На нашому спортивному святі він буде бігти естафету у складі команди «Жити Житомиром». У складі цієї команди також бігтиме Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. Ми дуже раді, що Житомир настільки спортивне місто, що голова не просто підтримує цей захід, не просто сприяє нам в організації, а він також бере в ньому участь. В складі цієї команди буде бігти майстер спорту міжнародного класу Юлія Єлістратова. Це наша окраса, перлина і зірка триатлонного спорту світового рівня», - розповідає керівник з маркетингу NewRun Тамара Соловей.

Окрім цього участь у забігах також візьмуть відомі спортсмени: Дмитро Пожевілов, Артем Казбан, Юлія Профіс. На дистанції 10 кілометрів за перемогу змагатиметься також житомирянин Василь Коваль, який неодноразово виборював першість на чемпіонаті України та Європи із кросу.

Організатори запрошують містян долучитись до напівмарафону та підтримати спортсменів, які вже зареєструвались на дистанції.

«Люди, які в перший раз стикаються з такими заходами вони дивляться на це через призму здорового способу життя, здоров'я нації. Але це більше. Все, що ми робимо, це про якісне життя, про щасливе життя, про емоції свята, про емоції перемоги. І кожен, хто побачить це, він погодиться, що це трохи інше. Саме за рахунок цього, щороку в усьому світі близько п'яти мільйонів чоловік виходить на старт основній дистанції, фінішує і робить це зі щасливим обличчям. Тому – welcome, пориньте в це свято спорту, свято перемог, свято щастя», - закликав керівник NewRun Максим Кривенко.





 


Тэги: Житомир, Бег, полумарафон

Схожі новини:


Комментариев: 2
Irinalove
1 Ирина Левченко (Irinalove)   • 17:26:02, 07.09.2018 [Материал]

Зубко приедет по Житомиру побегать??? а что ты делал, когда тебя народ выбрал??? От народа бегал!
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 06:58:40, 08.09.2018 [Материал]

А представляете, сколько тысяч бегунов ожидается в сторону Европы?! И при чём -в один конец!
Оголошення на ЖЖ інфо: