Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2019 » Февраль » 8 » 13:45:02

Студія «Квартал 95» та Володимир Зеленський без агітації закликали житомирян не ігнорувати вибори. ФОТО. ВІДЕО

08.02.2019, 13:45:02 5902 10 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Студія «Квартал 95» та Володимир Зеленський без агітації закликали житомирян не ігнорувати вибори. ФОТО. ВІДЕО

Володимир Зеленський та студія «Квартал 95» у Житомирі 7 лютого закликали молодь прийти на вибори. В один день на сцені Житомирського академічного театру ім. Кочерги кварталівці провели два концерти – один із них безкоштовний, за запрошеннями, на якому була присутня молодь, військові, освітяни, а другий – комерційний.

Організатори концертів стверджують, що це не агітація. За їхніми словами, план концертів було сформовано ще за півтора роки до нинішніх  виборів.

- Ми не проводимо жодної агітації, ви і так самі знаєте, що робити! Нам закидають, що ми їздимо по країні з агітаційними концертами, хоча, чому всім можна, крім нас? – заявив зі сцени Володимир Зеленський.

Жартували актори на сцені традиційно про владу, політиків та самі вибори, згадуючи у своїх виступах нинішнього президента та його попередників, а також  Ю. Тимошенко, О. Ляшка, спікера парламенту А. Парубія, бізнесменів Р. Ахметова та І. Коломойського, міського голову Києва – В. Кличка. Також в одному з номерів вони обіграли ідею будівництва гіперлупа Ілона Маска в Україні.

Володимир Зеленський наголосив, що на заході присутній капітан команди «Девченки из Житомира» Юрій Кіпаренко та зазначив, що кварталівці часто згадують добрим словом Маріанну Поплавську.

У фінальному номері всі актори вийшли на сцену та заспівали рімейк на відому пісню Андрія Кузьменка («Скрябіна») – «Місця щасливих людей» під відеоряд на проекторі, що ілюстрував важливі етапи у нинішній історії України: проголошення незалежності, важке життя у 90-ті, чотирьох попередніх президентів, Помаранчеву революцію і майдан 2004 року, Євромайдан та Революцію гідності 2013–2014 років, досягнення українських спортсменів у світі, Володимира Кличка як боксера, вільного режисера Олега Сєнцова, матчі Євро-2012 в іще неокупованому Донецьку та теплу, сонячну Ялту в українському Криму, АТО, російсько-українську війну тощо. 

Після концерту Володимир Зеленський відповів на питання представників ЗМІ. Журналіст «Журналу Житомира» поцікавився у актора, чому той вирішив піти у політику?

- Чому я йду? Я вже пішов! Тому що немає альтернатив на сьогоднішній день. Я не кажу що я – найкращий варіант, але я говорю, що я кращій, ніж усе що є. Мені та багатьом в Україні не все одно. Просто у них менше шансів, але це поки що. Ця хвиля, яку я роблю з хлопцями, вона неодмінно приведе до української політики велику кількість абсолютно нових, молодих людей. Цю хвилю мав хтось почати. Обставини склались так, що почав її я, – відповів Володимир Зеленський.

 

Більш детальне інтерв’ю Зеленського з журналістами дивіться у відео: 


















Тэги: выборы Президента Украины, Владимир Зеленский, 95 квартал, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 9
Muz
1 Игорь (Muz)   • 14:24:53, 08.02.2019 [Материал]

Клоунохейтеры - ФАС!))))
kozyberda79
3 Наталия (kozyberda79)   • 14:46:32, 08.02.2019 [Материал]

Клоунохейтеры сейчас при власти. А вы подопытные кролики у них.
Muz
8 Игорь (Muz)   • 13:03:19, 09.02.2019 [Материал]

Наша власть ненавидит клоунов? Это что-то новенькое.... понятия не имею, каким боком вы сюда это приплели, но я обращался к местным комментаторам)
kmitliva
2 Galina (kmitliva)   • 14:29:25, 08.02.2019 [Материал]

Володя отощал...............наверное волнения всякие испытывает перед выборами........нервничает
Mira
4 Irina (Mira)   • 15:01:56, 08.02.2019 [Материал]

Ну хоть костюм отглаженный,а не мятый и пиджак в трусы не заправленный.
AlexIvanov
5 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 17:36:27, 08.02.2019 [Материал]

Уважаемый Владимир Зеленский! Если Вы хотите , чтобы за Вас проголосовали Житомиряне уберите со своих списков Женю типа " журналиста", Хренова, Сухомлина... кстати вчера Сухомлин в интервю Житомир инфо послал Житомирян на три буквы, Пучича, Розенблата и тт.д. Они являются властью, и осчасливили нас всех , мы все счасливы. И было бы справедливо и чесно по отношению к житомирянам озвучить Вами всех выше перечисленную команду которая впрыгнула к Вам в вашу партию. Володя Вы ведь не хххх! ? С ув. к Вашему таланту житомирянин.
AlexIvanov
6 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 18:11:48, 08.02.2019 [Материал]

Уважаемый Владимир Зеленский! Женя Яремчук которого Вы назначили смотрящим за городом, уже является смотрящим за городом у Зубка буквально недавно приобрёл на халяву (украл) собственность житомирян, а именно Дом Триббеля. на Михайловской. Пан Зеленский у нас в Житомире на журналистике разбогател лишь один журналист-это Яремчук. Но по прежнему у него носки в дырках и трусы по колени, а на коленях тоже дыры.и поверте не от хорошей жизни. Мы не имеем права опять привести к власти этих шакалов, которые замаскировались под ягнят.
Cobalt
7 Cobalt (Cobalt)   • 10:05:33, 09.02.2019 [Материал]

Ну да, совсем без агитации вова ездит по всем весям и паясничает.
antonvox
9 Антон А (antonvox)   • 14:21:43, 11.02.2019 [Материал]

Марионетку Бени в президенты! юхууу!
Оголошення на ЖЖ інфо: