Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Февраль » 14 » 20:30:10

Житомирський Апеляційний суд ухвалив повернути Даринку Макарчук у родину. ПОСТАНОВА

14.02.2019, 20:30:10 4746 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирський Апеляційний суд ухвалив повернути Даринку Макарчук у родину. ПОСТАНОВА

14 лютого 2019 року Житомирський Апеляційний суд ухвалив постанову стосовно Даринки Макарчук. Суд ухвалив рішення на користь сім’ї Макарчук  - Даринка залишається у рідні сім’ї з рідними татом, мамою та братами.

Великих зусиль, часу, коштів   було витрачено на захист цієї дитини та цієї родини небайдужими людьми – такими як відомий журналіст Котенко Віктор Володимирович, Чижова Галина Харитонівна  та адвокат-волонтер Левчук Тетяна Василівна.

Вітаю громадськість з перемогою здорового глузду над силами темряви. Вихователі -  чужі люди, не мають права претендувати на ваших дітей. На превеликий жаль, іноді в Україні таке трапляється.

Головуючий суддя Талько Оксана Борисівна

Судді Коломієць Оксана Сергіївна

Суддя Григорусь Наталія Йосипівна

 

Головуючий суддя Талько Оксана Борисівна задала адвокату сім’ї Макарчук запитання щодо розміщення в Інтернеті фотографій маленької Даринки у непристойному вигляді.

Для Оксани Борисівні відповідаю. Фотографував дитину син вихователя Коберник, а виставляла в Інтернеті ці огидливі фото трирічної дитини сама Коберник. Рішенням суду Коберник було зобов’язано видалити такі фото з Інтернету та з носіїв.

Щодо всього іншого, хочу нагадати наступне: в Україні є три злочини, які не мають строку давності, це зглвалтування, зрада Батьківщині та вбивство. Якщо хтось думає, що уникне відповідальності, тому нагадую, що зараз сліди злочину зберігаються дуже довго. Кров маленької Даринки, заморожена у пробірці та чекає на справедливе розслідування.

Я особисто дуже щасливий від роботи  адвоката та рішення суддів стосовно сім’ї Макарчук.

Три роки тривала боротьба. Скільки людей було задіяно з однієї та іншої сторони. З однієї сторони – маленька дівчинка, її батьки та небайдужі люди, з іншої – темні сили. Ця дитина була народжена для якоїсь великої мети, і в Даринки є дуже сильний Ангел, який її береже.

Я вважаю, що пройдуть роки, і ми усі побачимо, як Даринка,  вже доросла, принесе велику користь Україні й усьому людству.

Олександр Коцюбко




Тэги: Котенко, Макарчук, Коцюбко

Схожі новини:


Комментариев: 2
Легионер
1 Александр (Легионер)   • 13:19:34, 15.02.2019 [Материал]

Что я сейчас прочитал?
AlexIvanov
2 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 13:57:26, 15.02.2019 [Материал]

На 1. Не кури больше. Ирина, а что с Вами ? У педофилов отобрали любимую игрушку. Педофил -это тёмные силы?
Оголошення на ЖЖ інфо: