Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Июнь » 3 » 16:22:29

Борислав Розенблат: «Підтримка талановитих дітей та спорту – це важливий внесок у наше майбутнє»     Реклама  

03.06.2019, 16:22:29 4369 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Борислав Розенблат: «Підтримка талановитих дітей та спорту – це важливий внесок у наше майбутнє»

До Дня захисту дітей у Житомирі Фонд родини Розенблат організував свято для малечі та підтримав проведення турніру зі стріт-воркауту.

«Захист дітей – це захист нашого майбутнього! Вже кілька років поспіль Фонд родини Розенблат у перші дні літа влаштовує яскраві свята для дітей. При чому важливо, аби до цих заходів були залучені не лише малеча, але й діти старшого віку - учні і навіть студенти. Адже підтримка талановитих дітей та спорту – це важливий внесок у наше майбутнє», - каже засновник Фонду Родини Розенблат, Борислав Розенблат.

Для маленьких житомирян 2-го червня Фонд організував традиційне свято на території ЖК «Фаворит». Сюди прийшли мешканці мікрорайону, підопічні низки громадських організацій, діти з інвалідністю. Сотні дітей мали нагоду погратися з аніматорами, пригоститися морозивом та солодкою ватою, поїздити у паровозику чи пострибати на батуті. Фонд родини Розенблат проводить цей захід впродовж 5 років поспіль. Це було свято, яке залишить по собі приємні спогади для дітей та їх батьків, кажуть маленькі гості.

«Мені дуже сподобалось на святі, я прийшов сюди з друзями і нам було весело та цікаво. Хочу прийти сюди наступного разу», - каже 6-річний Максим.

«Ми гралися, тут дуже весело, смішні ігри, класний батут і смачне морозиво і солодка вата. Нам тут сподобалось із друзями, ми любимо такі свята», - розповідає маленька житомирянка Софійка.

Фонд співфінансував проведення турніру зі стріт-воркауту, який відбувся 1 червня на вулиці Михайлівській.

«У мене було велике бажання займатися спортом, я просто хотів бути кращим у класі – більше підтягуватися. І мені це вдалося. Своїм власним прикладом я показую, що є такий вид спорт і таким чином до нас почали долучатися інші хлопці»,- розповідає учасник турніру Артем Міняков.

Загалом у змаганнях взяли участь 6 учасників (індивідуальні виступи) та 3 команди з Житомира і Житомирської області.

«Я мама і мені приємно бачити молодь, яка цікавиться спортом, цих хлопців і дівчат, котрі досягають надзвичайних результатів! Впродовж багатьох років ми підтримуємо наших юних спортсменів і радіємо кожному їхньому досягненню і перемозі», - поділилась керівник Фонду родини Розенблат, Олена Розенблат.

Нагадаємо, що Фонд родини Розенблат постійно підтримує освітні, культурні та соціальні проекти, учасниками яких є діти та молодь.

Прес-служба Фонду родини Розенблат
 




























Тэги: фонд родини Розенблат, Житомир, день защиты детей

Схожі новини:


Комментариев: 5
antonvox
1 Антон А (antonvox)   • 16:30:58, 03.06.2019 [Материал]

Воркаут просто огонь! Круто!
google
2 Гугиль (google)   • 17:31:05, 03.06.2019 [Материал]

Боря где ты был 10 лет назад с поддержкой спорта? А остальные халуи-хапуги где? Чего только Боря стал поддерживать все? Потому что ему притиснули орешки?
MAS-ter
5 Mast (MAS-ter)   • 08:41:50, 04.06.2019 [Материал]

Очень неприкосновенность нуна
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 19:52:46, 03.06.2019 [Материал]

Свято виборів наближається...
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 19:53:31, 03.06.2019 [Материал]

А так, конечно позитив. Хоть как-то.
Оголошення на ЖЖ інфо: