Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2019 » Июль » 14 » 15:38:17

На Житньому ринку в Житомирі затримали бус з газетами з «чорним піаром» проти кандидатів у нардепи

14.07.2019, 15:38:17 3541 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На Житньому ринку в Житомирі затримали бус з газетами з «чорним піаром» проти кандидатів у нардепи

У Житомирі на вулиці Небесної сотні, поряд з Житнім ринком, затримали мікроавтобус Mercedes, у якому виявили газети з «чорним піаром» проти кандидатів у народні депутати, які балотуються по 62-му округу. Про це по обіді 14 липня Житомир.info повідомили читачі.

До редакції вони надіслали фото з місця події, на яких можна розгледіти газети «Патріот», на головній шпальті яких стаття про кандидата Борислава Розенблата.

За словами очевидців, у скандальному тиражі містяться «брудні» статті про кількох кандидатів, зокрема і про кандидата від партії «Слуга народу» Ігоря Герасименка.

На місце події була викликана поліція. Проте у пресслужбі ГУ Нацполіції в Житомирській області журналісту Житомир.info інформації не надали, пообіцявши прокоментувати дану подію пізніше.

У штабі кандидата Борислава Розенблата розповіли, що відучора знали про те, що готується такий скандальний тираж фальшивої газети «Патріот», а тому одразу звернулися до поліції.

«Учора, 13 липня, редактору газети «Патріот» Андрію Лактіонову стало відомо про те, що тираж 38 номеру його газети підробляється і буде розповсюджений орієнтовно на території Житомирщини. Вчора він подав заяву до правоохоронних органів. Оскільки стало відомо, що у цьому номері газети буде розміщена замовна «чорнуха» на кандидата в народні депутати Борислава Розенблата, він також вчора звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів. Сьогодні на Житньому ринку було виявлено і затримано групу осіб, які безпосередньо привезли цей «брудний» 38 номер газети і здійснювали її розповсюдження. Водієм, наскільки мені відомо, виявився житель Києва», - розповіла представник кандидата в депутати Борислава Розенблата Ружена Ляшенко.

Нагадаємо, вчора "ЖЖ" повідомляв про іншу провокацію проти Розенблата: невідомі роздають пенсіонерам продуктові набори від його імені.








Тэги: грязные технологии, выборы 2019

Схожі новини:


Комментариев: 4
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 10:26:34, 15.07.2019 [Материал]

Слова " Наша блядська країна" дійсно казав Розенблат агенту Катерині і ці слова зафіксовані на відео. Друге діло що пересічні громадяни не дивлятся ютуб і конкуренти видали ці "крилаті" слова в паперовому вигляді
pushistik13
3 Пушистик (pushistik13)   • 13:22:06, 15.07.2019 [Материал]

ну дословно там было так - "Солнце, у нас такая жизнь, .., с этой дебильной страной"

и он таки прав....
AlexIvanov
2 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 10:31:24, 15.07.2019 [Материал]

До речі я б не сказав що це чорний піар. Це погляд Розенблата на Україну і Українців
current_user
4 Current User (current_user)   • 14:44:15, 15.07.2019 [Материал]

Поліція відпустила всіх, хто роздавав газету та водія буса. Реклама пройшла.
Оголошення на ЖЖ інфо: