Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Сентябрь » 11 » 17:26:29

Житомирянка виграла гроші від Альфа-Банку Україна     Реклама  

11.09.2019, 17:29:12 3969 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирянка виграла гроші від Альфа-Банку Україна

Український малий бізнес потребує підтримки – так вважають в Альфа-Банку Україна. Тому вже вчетверте провели розіграш 25 000 гривень на розвиток бізнесу серед своїх клієнтів-підприємців. 
    
У рамках акції «Альфа Драйв» за кожні 5 платежів з рахунку ФОП у клієнт-банку та 5 POS-транзакції бізнес-карткою, незалежно від суми, клієнт отримує один квиток, що бере участь у розіграші. І щотижня банк визначає одного переможця грошової винагороди в 25 000 гривень. Такі розіграші триватимуть до кінця листопада. 

Четвертим щасливчиком стала житомирянка – Наталія Рудик

«Близько двох років я є клієнтом банку, а останнім часом часто користуюся онлайн-банкінгом для ФОП «ОК, Альфа!». Перш за все через зручність. Також майже щодня користуюся бізнес-карткою, розраховуючись за покупки в торгових центрах, магазинах. Коли я відкривала рахунок у банку, то навіть подумати не могла, що стану переможцем акції. Свій виграш планую вкласти у бізнес, адже ось уже 17 років я працюю у сфері краси, маю власний салон».    


Наприкінці року, в грудні, серед клієнтів, що мають три і більше квитків Альфа-Банк Україна розігруватиме головний приз – автомобіль преміум-класу.

«Альфа-Банк Україна намагається бути ближчим до наших клієнтів, ми тісно співпрацюємо з українськими підприємцями. І в першу чергу дослухаємося до їхніх потреб, тож дуже чітко розуміємо, що їм потрібно. Саме тому ми розробили та впровадили сервіс «ОК, Альфа!» - банк у смартфоні. Завдяки йому клієнти мають змогу здійснювати всі поточні фінансові банківські операції, використовуючи будь-який пристрій: мобільний телефон, планшет, ноутбук, стаціонарний комп’ютер. Також клієнти можуть користуватися цілим рядом додаткових сервісів. Наприклад, таких як онлайн-передача звітності у податкову, завантаження та робота з шаблонами договорів, контрактів та інших документів для повсякденної роботи бізнесмена. Плюс надаємо різноманітні знижки в численних  партнерських програмах.

Більше того, ми хочемо допомагати нашим клієнтам розвиватися, саме тому проводимо акцію «Альфа-Драйв», і щотижнево розігруємо серед клієнтів грошові призи для розвитку їхнього бізнесу», – розповідає Юрій Бугрим, регіональний директор з малого та середнього бізнесу Північної дирекції Альфа-Банку Україна.


Будь-якому підприємцеві, безсумнівно, потрібні додаткові кошти, чи-то на старт невеликої приватної справи, чи-то на розширення вже працюючого бізнесу, або на його просування. Тому так важливо, що банки приділяють цьому увагу і намагаються допомогти і надихнути підприємців. Тож перевіряйте свою вдачу і розвивайте свій бізнес з Альфа-Банком Україна.

Тэги: Альфа-Банк, Житомир, банки

Схожі новини:


Комментариев: 2
google
1 Гугиль (google)   • 20:35:47, 11.09.2019 [Материал]

прям как спортлото...Якубовича еще пригласите и два черных ящика.
MAS-ter
2 Mast (MAS-ter)   • 10:34:50, 12.09.2019 [Материал]

Раша банк.
Оголошення на ЖЖ інфо: