Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2017 » Июнь » 7 » 14:42:17

Військовим передали літературу, зібрану під час акції «Подаруй солдату книгу». ВІДЕО     Реклама  

07.06.2017, 14:42:17 2920 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Військовим передали літературу, зібрану під час акції «Подаруй солдату книгу». ВІДЕО

Близько 4 тис книг для створення бібліотеки на базі військової частини-польова пошта В3591 вдалося зібрати в рамках акції “Подаруй солдату книгу”. 

В квітні Житомирська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» організувала збір літератури серед своїх партійців, а також мешканців Житомира та області. 6 червня зібрану літературу передали військовим.

Олександр Рабінович пригадав, що передувало акції забезпечення військової частини стилажами для облаштування бібліотеки. А потім власне виникла потреба і в книгах.
 

“У свій час армію одягли та взули, дали зброю більш сучасну, ніж була. Все одно війна закінчиться, дай Бог, щоб якомога раніше. Тепер потрібно думати про те, як людей виводити з поствоєнного синдрому», – наголосив Олександр Рабінович.


Хлопцям, які повертаються з АТО, необхідне психологічне розвантаження, зізнається заступник командира частини з морально-психологічного забезпечення Ігор Данюк. Тому, за його словами, виникла ідея створити у військовій частині такі умови, щоб військові мали можливість поринути у світ літератури, відволіктися від спогадів про пережите на передовій: «Книги необхідні, тому що не кожна людина може з кимось про щось поділитися, розповсти. А в книгах можна знайти багато відповідей».

Підтримали акцію і Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, міський голова Сергій Сухомлин, народний депутат Борислав Розенблат, і власне голова житомирської «Солідарності» Олександр Рабінович, які підписали книги і також подарували їх військовим.

Бібліотеку й надалі вдосконалюватимуть – допомогти може кожен.
 

«Немає меж прекрасному, ми продовжуємо збір книжок і бібліотека буде поповнюватися постійно», – наголосив Олександр Рабінович.


Всі бажаючі забезпечити наших захисників цікавою літературою можуть залишити її у громадській приймальні партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» за адресою: м. Житомир, вул Івана Сльоти 32. Приємним бонусом для всіх учасників акції за літературну допомогу буде – кінематографічна: «Солідарність» дарує запрошення до кінотеатру «Україна» на перегляд фільмів та мультфільмів.


Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»


01 02 03 04 05 07 09 08 10

Тэги: БПП, Солідарність

Схожі новини:


Комментариев: 1
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:23:28, 08.06.2017 [Материал]

Для чого солдату книга. Ви ім дайте туалетну папір , поісти бо голодають.
Оголошення на ЖЖ інфо: