Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Июнь » 1 » 12:53:03

Компанія «Рудь» у Китаї     Реклама  

01.06.2018, 12:59:03 4351 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Компанія «Рудь» у Китаї

Компанія «Рудь» взяла участь у міжнародній виставці продуктів харчування і напоїв у Китаї, Шанхай. Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв SIAL China 2018 — це центральна подія для професіоналів індустрії виробництва напоїв і продуктів харчування – основних гравців ринку роздрібної торгівлі, громадського харчування, готельного та ресторанного бізнесу. 

Основні категорії експозиції: продукти харчування, безалкогольні напої, вина та спиртні напої, продукція і послуги індустрії гостинності, передові технології та спеціальне обладнання харчового і пакувального виробництва. 

Цього року виставка SIAL China 2018 проходила з 16 по 18 травня. Програма заходу включала презентації продукції, ділові зустрічі та форуми, присвячені актуальним проблемам галузі. Взагалі у виставці взяло участь близько 3000 експонентів з різних країн світу та майже 100 тис. відвідувачів. 

Спеціалісти підприємства відвідують міжнародні виставки, активно вивчають закордонний досвід. Напрацювання компанії «Рудь», дотримання стандартів якості, сучасне обладнання та підходи до розробки морозива дозволяють виготовляти продукцію, враховуючи споживчі тренди різних країн. 

Слід зазначити, що протягом останніх років підприємство успішно експортує свою продукцію до різних країн світу: США, Литви, Латвії, Естонії, Німеччини, Польщі, Чехії, Греції, Болгарії, Хорватії, Іраку, ОАЕ, Казахстану, Азербайджану, Вірменії, Грузії, Молдови, Ізраїлю, Туркменістану та Китаю.

ПАТ «Житомирський маслозавод» планує в найближчій перспективі розширення географії експорту.
Фотографії:
Компанія «Рудь» у Китаї Компанія «Рудь» у Китаї Компанія «Рудь» у Китаї Компанія «Рудь» у Китаї

Тэги: мороженное, Рудь, Китай

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: