Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Ноябрь » 6 » 17:32:21

Фонд родини Розенблат вручив трьом учасникам асамблеї Скорульської кубки мецената. ВІДЕО

06.11.2018, 17:32:21 2619 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Фонд родини Розенблат вручив трьом учасникам асамблеї Скорульської кубки мецената. ВІДЕО

У Житомирі понад 500 танцівників з України, Польщі та Грузії змагалися за звання найкращого на IV Міжнародній хореографічній асамблеї ім. Н. Скорульської. Упродовж трьох днів учасники асамблеї показували свою вправність у трьох категоріях: балеті, сучасному й народному танцях. Закриття асамблеї традиційно відзначили феєричним гала-концертом. На сцені драмтеатру із сольними, парними та колективними номерами виступили більше сотні танцівників асамблеї, номери яких, на думку журі були найкращими. По завершенні свята танцю прийшов час і для нагороджень. Привітати учасників та організаторів прийшли представники міської влади та спонсори, звернулась до присутніх і голова журі прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар.

«Протягом трьох днів наші маленькі мавки та лукашики дивували нас своєю майстерністю. Я маю надію, що дуже скоро ми будемо пишатися всіма вами на міжнародних сценах. Ви майбутнє України», - звертається до присутніх прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар, - інформує Житомир.інфо.

Окрім нагород, грамот учасники асамблеї отримали подарунки й меценатів. Зокрема, постійний партнер асамблеї - Фонд родини Розенблат, який підтримує обдарованих танцівників вже у продовж чотирьох років, і цьогоріч не залишився осторонь, вручивши грошову винагороду трьом танцівникам та свій кубок – Кубок мецената.

«Я дуже здивувалась, коли назвали моє ім’я. Я буду й надалі працювати над своїми танцями. Мені асамблея дуже сподобалась. Було дуже багато людей, дітей. Я для себе засвоїла урок, як потрібно танцювати. Хто не приїхав - приходьте, приїжджайте, тут дуже круто, майстер-класи і багато чого цікавого», - ділиться учасниця Міжнародної хореографічної асамблеї ім. Н. Скорульської Поліна Козловець.

«Кожного року асамблея стає кращою, професійнішою. Цього року ми спостерігали справжній батл між балетними школами України. Коли така кількість дітей бере участь і це відбувається у Житомирі - надзвичайно пишаюся і приємно, що наше місто стало на сьогоднішній день - місцем для танцювального батлу», - каже Олена Розенблат, керівник Благодійного фонду родини Розенблат.

Не відкидають меценати думок і щодо створення у Житомирі - балетної школи на базі одного з навчальних закладів, аби діти змогли здобути профільну освіту не від’їжджаючи не те що з країни, а з міста.
 

«Батьки між собою говорили, що їхні діти підростають і хочуть в подальшому навчатися балету і цьому мистецтву в Житомирі. Тобто, дуже шкодують, що на сьогоднішній день немає можливості продовжувати освіту в даному напрямку і я сподіваюсь, що можливо, якщо є база, діти, варто подумати аби зробити базу для навчання таких діток в подальшому», - додає керівник Благодійного фонду родини Розенблат.
 

Зрештою, як учасники, так і організатори сподіваються, що Міжнародна хореографічна асамблея ім. Н. Скорульської буде й надалі розширювати географію учасників, відкриваючи нові імена у світі танцю.

Прес-служба народного депутата Борислава Розенблата














Тэги: фонд родини Розенблат, асамблея Скорульської, танцы

Схожі новини:


Комментариев: 3
SAT
1 Nostradamus (SAT)   • 19:18:17, 06.11.2018 [Материал]

Ну як ж-ди ж_дів не попіарять !))
Один з самих багатих ж_дів Житомира міг би дітям подарувати щось вагоміше, ніж якісь дрібнички, наприклад, по одному з камінчиків, які намагався вивезти з України. Жлоби ! Хоча такий менталітет у більшості представників цієї скурвленої нації .
antonvox
3 Антон А (antonvox)   • 09:44:46, 07.11.2018 [Материал]

А вот возьми и подари, антисемит хренов.
sax
2 sax (sax)   • 21:35:01, 06.11.2018 [Материал]

Дуже цікаво, з якого такого дива, деякі представники НЕскурвленної нації ,носять ім'я Ностердамуса, французького жида. НЕскурвлена нація це нація , де жінкі та дівчата заробляють гроші у Европі статевими органами.............
Оголошення на ЖЖ інфо: