Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2020 » Август » 21 » 13:21:31

Матвій Хренов разом з командою «Житомир, дій!» презентували нову партію, з якою йдуть на місцеві вибори   PR  

21.08.2020, 13:24:13 6252 20 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Матвій Хренов разом з командою «Житомир, дій!» презентували нову партію, з якою йдуть на місцеві вибори

20 серпня, у історичному центрі Житомира, просто неба на Замковій горі, відбулась презентація нової політичної сили «Партія розвитку громад», яку очолив Матвій Хренов, екс-заступник міського голови Житомира, а нині вже кандидат на посаду міського голови.

За словами Матвія, політична сила «Партія розвитку громад» народилася в результаті об’єднання учасників громадської організації «Житомир, дій!», які працювали разом на стратегічних сесіях.
 

- Пам’ятаєте, Мартін Лютер Кінг казав «Я маю мрію». Тоді це була утопія, але в наш час це стало реальністю. Я теж маю мрію, я хочу щоб Житомир був сучасним, європейським містом, де б хотіли жити мої діти, хотіли б, а не просто жили. Для цього необхідно об’єднати фахових людей, і ми це зробили. ГО «Житомир, дій!» це спільнота, яка об’єднала таких різних людей, з бажанням розвивати наше місто… Ще два місяці тому нас було шестеро, ми сиділи у кав’ярні і не дуже розуміли, що треба робити, а сьогодні нас вже 60, та це лише початок.

Замкова гора - для мене це символічне місце, яке показує Житомир. Воно гарне, історичне, перспективне та одночасно захаращене, не розвинуте, не наповнене змістом. І так само усе місто. Щоб воно стало кращим нам потрібна цільна картинка, наповнена змістом, а не точкові рішення,
- заявив Матвій Хренов, лідер громадського руху «Житомир, дій!».



І для того, щоб це реалізувати, учасники громадського об’єднання вирішили взяти участь у нинішніх місцевих виборах, та спробувати завести у Житомирську міську раду свою команду. Матвій та однодумці на стратегічних сесіях, працюючи разом, за участі  менеджера-економіста, засновника Києво-Могилянської бізнес-школи Павла Шеремети, створили програму дій.

«Ми написали її самі, це програма про людей, «людиноцентризм», людина у центрі. Вона побудована на чотирьох принципах: Перше – безпека, будь яка наша дія має бути безпечна в цьому місті. Відкритість – важливо відкрити Житомир, зробити його доступним житомирянам. Розвиток – розвиток міста та сервіс, яких не вистачає у місті. Житомир, дій! З нами зібрались люди дії.», - пояснив Матвій Хренов


Матвій Хренов

Про програму партії, яка пізніше буде публічно представлена житомирянам, розповідає учасниця команди, засновниця шахової школи «Інтелект», Олена Харчишина: «Ми не будували повітряні замки. По кожному напрямку були розроблені проєкти:   короткострокові, які можна реалізувати протягом пів року, та показати їх, а також проєкти з реалізацією на 5 років. Водночас ми не зупиняємося на програмі, далі буде розроблена карта, де будуть позначенні усі проблеми районів. Наші кандидати у депутати будуть спілкуватися  з житомирянами та збирати інформацію для цієї карти.»
 

Про структуру партії «Партія розвитку громад» розповів її представник, підприємець та адвокат, Дмитро Вернидуб: - «Наша громадська організація та партія - це синергія людей, яким не байдуже, як виглядає наше місто, що про нього пишуть у соцмережах, якої думки про нього туристи. Наша партія створюється з низу до верху. Жодна з національних політсил не приведе нам у Житомир інвестора, це цікаво лише нам – мешканцям Житомира. І наші люди, майбутні кандидати у депутати Житомирської міської ради готові працювати на інвестиції та покращувати життя.

Ми взяли на себе зобов’язання, що наш офіс працюватиме і далі, незалежно від результатів виборів. З нами сильні, гідні, чесні та порядні люди. Ми відкрито та прозоро організуємо жеребкування, і у виборчих бюлетенях навпроти прізвища кандидата від нашої політсили буде стояти той номер, яким йому випаде на прозорому жеребкуванні.»



Кандидатами у депутати від партії «Партія розвитку громад» мають намір стати і діючі депутати Житомирської міської ради, і ті, хто вже працював та реалізовував міські проєкти. Розповідає Іван Фурлет: «5 років тому наша команда «Демальянсу» делегувалась та пішла до міської ради, і нам вдалося реалізувати низку проєктів, які стали прикладом для всієї України. У нас є досвід управління містом. Матвій Хренов одним з перших змінював первинну ланку медицини. Дмитро Ткачук показав приклад реформування транспорту та запустив електронний квиток у Житомирі. Та цього замало для системних змін. Потрібна команда цілеспрямованих, зі спільними принципами, які будуть довіряти один одному. Я сьогодні серед них. Ми делегуємо наших представників «Демальянсу» на місцеві вибори спільно з «Партією розвитку громад».

До «Житомир, дій!» та «Партії розвитку громад» долучився і житомирський підприємець, Олександр Воєвуцький. Він пояснив, що йому важливо, яким буде Житомир, в якому рости та жити їхнім з дружиною трьом донечкам: «Ми не є політиками в класичному розумінні, ми - це об’єднання  житомирян з конкурентним баченням, як зробити Житомир кращим. Кожен з нас досвідчений у своїй галузі, у кожного є ідеї для міста, які ми перетворюємо у проєкти. Це потрібно мені, бо це моє місто, тут живе моя родина. Мені важливо, як підприємцю, платнику податків, щоб міська влада вела діалог з бізнесом, допомагала молодим підприємцям реалізовувати свої бізнес-ідеї, спрощувала процедуру ведення бізнесу у місті. Як роботодавцю, мені важливо, щоб житомиряни жили і працювали у нашому місті, щоб вони не хотіли тікати у інші міста та країни. А як батькові трьох донечок, мені важливо, щоб вони отримали якісну позашкільну освіту, медицину і вони не хотіли тікати звідси».  

Розповідає голова обласного осередку ПП «Демократична Сокира», Юлія Чепюк, яка теж увійшла до команди Матвія: – «Демократична сокира» йде на місцеві  вибори разом з «Партією розвитку громад», бо ми хочемо втілювати якісні зміни у місті у хорошій компанії, а компанія зібралася дуже хороша. Коли Матвій запросив нас долучитися до руху «Житомир, дій!», я подивилася на людей і сказала: «Ми просто не можемо пройти повз, ми маємо бути тут».

Наостанок презентації Матвій Хренов зазначив, що вперше у Житомирі, партія проведе праймеріз на перші місця по округах. Він також запросив житомирян до перегляду стріму у на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/zhytomyrdii/.

Долучитися до команди можна за посиланнями:
✓Telegram: https://t.me/zhytomyrdii
✓Viber: https://cutt.ly/4db3lcj
✓ YouTube: https://cutt.ly/Xdb3EYd




























Тэги: Житомир, кандидат в мэры, Матвей Хренов

Схожі новини:


Комментариев: 20
Bars
1 Борис (Bars)   • 13:42:12, 21.08.2020 [Материал]

Что-то я про него раньше не слышал, например Розенблата знаю как хоть какого-то никакого благотворителя, а это что?
zt-gregori
2 Ігор (zt-gregori)   • 13:44:21, 21.08.2020 [Материал]

http://zhzh.info/news/2018-02-26-35213
Yoki
3 Ковальчук Павло Степанович (Yoki)   • 13:47:22, 21.08.2020 [Материал]

Получается Замом мэра он не справился, не хотел нести на себе этот крест, а сейчас идёт в мэры...до свидания!
ZVEZDA
17 Житомирянин (ZVEZDA)   • 21:34:19, 21.08.2020 [Материал]

На 1. А це його родич))
Легионер
4 Александр (Легионер)   • 13:58:37, 21.08.2020 [Материал]

А чё Белоснежка на общем фото так скромно в уголок забился? И на отдельных фото его нету? Хренова команда (ну в смысле, команда Хренова) понимает, что Пучич это как черная метка?))
Gerhadriger
8 Dark (Gerhadriger)   • 15:01:09, 21.08.2020 [Материал]

100%
А как же его партия "Голос" в которую он вступил "не по приколу"? Или все же по приколу?
ZVEZDA
18 Житомирянин (ZVEZDA)   • 21:35:48, 21.08.2020 [Материал]

На 4. А Пучич це не той, що захищає?
фюрер
5 фюрер (фюрер)   • 14:28:41, 21.08.2020 [Материал]

Рейтинги зеленых посыпались, и на первом месте почти во всех областях ЕС.... ОП отрабатывают технологию созданием таких вот проектов, что бы "распорошить" голоса....то ли еще будет.
LondoN
11 Сергей (LondoN)   • 16:39:43, 21.08.2020 [Материал]

Шо за рейтинги ви дивитесь де пороха партія і опжз на перших місцях???
SlavaNibiru
6 Святослав (SlavaNibiru)   • 14:33:17, 21.08.2020 [Материал]

Бачу багато знайомих облич у команді. Серед яких, на жаль, декілька неодноразово зашкварених ахтунгів. Хренов нормальний кандидат, але неадеквати у складі команди - це баласт, який тягне кандидата вниз.
bda
7 ДДД (bda)   • 14:58:14, 21.08.2020 [Материал]

Что за ПОЗОРИЩЕ??? Избирательная кампания стартует с 5 сентября!!!
Gerhadriger
9 Dark (Gerhadriger)   • 15:02:31, 21.08.2020 [Материал]

На первом фото все в масках, в то время как "Коронавирус наступает. В Украине за сутки рекордное количество больных и смертей" http://zhzh.info/news/2020-08-20-43821
Shtafenberg
10 Роман (Shtafenberg)   • 15:44:10, 21.08.2020 [Материал]

Они просто под защитой Хренова ))))
vovik-zt
16 Володимир Фролов (vovik-zt)   • 20:49:33, 21.08.2020 [Материал]

Хреновий захист :) Як діти у школу не підуть через карантин то і виборів ніяких небуде.
andriiua
12 andrii (andriiua)   • 16:53:57, 21.08.2020 [Материал]

на этих выборах ПРОТИВ ВСЕХ, за каждым кандидатом тянутся неприятные истории.
HOUSE
13 Sergey (HOUSE)   • 17:06:31, 21.08.2020 [Материал]

На фото видно некоторых политических. Таких как Фурлет, Пучичь который разменял десяток партий и не опредилился еще окончательно, Арушанян у которого не все так гладко с законом... И это те кто так яро радовался победы Сухомлина и были в его команде.... Это те кто глотку рвал, за агитацию Сухомлина. Это те кто балатировался от Солидарности Петра Порошенко. Что можно сказать о них..Крысы которые сбежали с тонущего корабля остваив своего капитана тонуть!!!
bda
14 ДДД (bda)   • 18:57:53, 21.08.2020 [Материал]

Избирательная кампания стартует с 5 сентября!!!
Живу_на_Восточной
15 Станіслав (Живу_на_Восточной)   • 19:43:20, 21.08.2020 [Материал]

нагадаю усім присутнім тут що хренов покинув Житомир, як тільки на горизонті замайоріла посада радника улянки супрун

а, взагалі, як тут помітили, склалося враження що хренов зібрав усіх недобитків сухомлина, типу його прессекретарки чепюк і команди дімальянсу

ну і звісно такі кадри як харчишина, воєвуцький, сім'я павлюків, сім'я лотоцьких теж не викликають довіри

хренов знайшов нових друзів і за їх підтримки хоче захопити місто, сподіваюсь, його чекає фіаско
1-10 11-12
Оголошення на ЖЖ інфо: