Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2020 » Сентябрь » 29 » 10:09:17

Людмила Зубко про реєстрацію кандидатом у мери: «Знаю, як зробити Житомир успішним містом для людей»   PR  

29.09.2020, 08:35:24 2238 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Людмила Зубко про реєстрацію кандидатом у мери: «Знаю, як зробити Житомир успішним містом для людей»

Підприємиця і засновниця громадської організації «Житомир, зроби голосніше» Людмила Зубко балотується на посаду міського голови з метою зробити Житомир успішним містом для людей. У понеділок, 28 вересня, Житомирська міська територіальна виборча комісія офіційно зареєструвала її кандидатом у мери.

Про це Зубко повідомила на своїй Facebook-сторінці.
 

«Я йду в мери Житомира. Усі, хто мене знає, підтвердять: я не люблю політику. Тим більше політиканства чи політичних ігор. Вважаю, що у міського голови навіть часу не може бути на таке. Реальна міська політика – це турбота про людей. Знаю, як зробити Житомир успішним містом для людей і зроблю це», - наголосила Людмила Зубко.



Вона зазначила, що йде на вибори як людина, яка вміє ставити цілі, збирати команду, заряджати її на результат, делегувати повноваження і організовувати процес.
 

«Для мене результат – це не одна успішна вулиця Михайлівська, а комфортні Крошня, Богунія, Корбутівка, Центр, Польова, Мальованка і Мар’янівка. Це дитячий садок поряд з будинком замість зростаючих черг у дошкільні заклади. Це відкриті публічні парки замість закритого Ботанічного саду. Чиста вода із крана замість безкінечних ремонтів. Цей перелік можна продовжувати довго. Бо у кожному рішенні, яке приймає міський голова, має бути турбота про людей. У цьому полягає моя політика, і саме це зафіксовано у моєму програмному документі «Маніфест успішного міста для людей», - підкреслила Людмила Зубко.



На вибори міського голови Людмила Зубко зареєстрована як кандидат від партії «Європейська солідарність». За словами Зубко, це єдина партія в країні, яка чітко зафіксувала свій європейський напрямок.

«Впевнена, що Житомир стане сучасним європейським містом, де мер та міська влада працюють для людей. Я готова до такої роботи!», - заявила Людмила Зубко.


Пресслужба кандидатки у міські голови Житомира Людмили Зубко

Тэги: Людмила Зубко, кандидат в мэры, Житомир

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: