Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Октябрь » 5 » 10:38:19

Милиция обязана реагировать на рейдерский захват Завода минваты - Бджола

05.10.2009, 10:38:19 4477 2
Милиция обязана реагировать на рейдерский захват Завода минваты - Бджола

Житомирська організація «Бджола» вимагає від правоохоронців втрутитися у ситуацію із рейдерською атакою на Заводі мінераловатних виробів. Про це «Журналу Житомира» сьогодні повідомили у прес-службі організації.

Не очікуючи реакції від владних структур, керівництво організації звернулася до прокуратури Житомирської області, управління міністерства внутрішніх справ та управління служби безпеки України.

«Бджола» вимагає від правоохоронних структур втрутитися у ситуацію, що склалася довкола житомирського Заводу мінераловатних виробів. Підприємство уже більше року відбиває спроби житомирського рейдерського угрупування , яке вже «проковтнуло» майже 30 підприємств, захопили майно.

- В умовах тотального беззаконня й корупції, які просякли всі рівні державної влади, в тому числі й місцевої, на жаль, дають можливість сьогодні реалізовувати чорні рейдерські схеми захоплення підприємств, організацій. Не рідко за такими схемами стають самі чиновники, високопосадовці, політики. Тому пріоритетний спосіб боротьби з рейдерами в сучасних реаліях - це пильний контроль з боку громади й засобів масової інформації - каже голова «Бджоли» Олексій Василевич.

Нагадаємо, що у середу 30 вересня доведені до відчаю працівники КП Завод мінераловатних виробів прийшли до приміщення житомирської облдержадміністрації та облради вимагати від чиновників допомоги. Вони тримали у руках плакати «Рейдерів геть!», «Влада скажи своє слово», «Чиновники не ховайтеся у кабінетах» тощо. До пікету заводчан приєдналися члени опозиційної організації «Бджола», які вважають, що бездіяльність влади це посібництво рейдерам у їх брудній справі.

Останнім часом працівники заводів, фірм і підприємств, які піддаються атакам рейдерів, звертаються за допомогою саме до громади й до засобів масової інформації. Через бездіяльність владних структур, корумпованість судів та правоохоронних органів, особисте зацікавлення певних чиновників та недосконале законодавство, вони зневірилися встановити справедливість. Для них підтримка неурядових організацій - це остання надія впоратися із захопленням. Адже розголос та громадський контроль за діями влади й правоохоронців не на користь рейдерам.

Тэги: рейдеры, Бджола, заводы

Схожі новини:


Комментариев: 2
Сонечко
1 Солнышко (Сонечко)   • 11:39:17, 05.10.2009 [Материал]

Люди вже втомилися від бездіяльності влади, тепер можна спостерігати і бездіяльність наших правоохороних органів! Все що може зробити наша міліція, це стояти з боку і спостерігати...Нажаль допомоги і реагування з боку міліції та влади не дочекаєшся, єдиним ричагом впливу на рейдерів залишаються ЗМІ та організації, які не бояться потрапити в чорний список, або взагалі зникнути...
Timion
2 Artem (Timion)   • 12:31:29, 05.10.2009 [Материал]

Милиции надо забашлять нормально, тогда может отреагируют.....
Оголошення на ЖЖ інфо: