Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2009 » Декабрь » 31 » 10:25:36

Шелудченко и Француз поздравили житомирян с Новым годом

31.12.2009, 10:25:36 4078 3
Шелудченко и Француз поздравили житомирян с Новым годом

Житомирский городской голова Вера Шелудченко и голова Житомирского областного совета поздравили жителей Житомира и области с наступающим Новым годом.

Об этом «Журналу Житомира» сообщают соответствующие пресс-службы.

 - Желаю, чтобы все, что Вас радовало в 2009 году, нашло продолжение в наступающем. Оставьте в старом году все проблемы и верьте, что Новый 2010 год станет периодом новых свершений и побед. Несмотря на все трудности - мечтайте, старайтесь и боритесь! - говорит Виталий Француз.

 - Оглянувшись назад, можно смело сказать, что 2009-ой год был прожит не зря. Этот год был сложным, насыщенным событиями, напряженным трудом, глубоким содержанием и свершениями. Он подарил нам радость встреч и открытий, маленьких и больших побед, новый профессиональный и жизненный опыт, - подчеркнула Вера Шелудченко.




Дорогі житомиряни!

Від усього серця вітаю вас із найбільш очікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!

Це з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом спільної радості, веселощів, очікування дива й казки, душевного тепла и надії.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2009-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був складним, насиченим подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, маленьких і великих перемог, новий професійний і життєвий досвід.

Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам і вашим родинам добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли.

Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.

Житомирський міський голова
Віра Шелудченко





Шановні жителі Житомирщини!


Від імені депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто щиро вітаю вас із найсвітлішими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!
Новорічні свята посідають особливе місце в нашому житті, зігрівають нас теплом родинного вогнища та душевного спілкування з близькими людьми. Нехай вони принесуть Вам гарний настрій на весь рік і краще майбутнє, додадуть сил, наснаги та впевненості у завтрашньому дні!

Напередодні Нового року та Різдва Христового є чудова традиція – загадувати бажання. Тож нехай 2010 рік виправдає усі ваші надії та прагнення.

Бажаю, щоб усе, що Вас радувало у 2009 році, обов’язково знайшло продовження у наступаючому. Залиште у старому році всі негаразди і вірте, що Новий 2010 рік стане періодом нових звершень та перемог. Попри всі негаразди – мрійте, прагніть та боріться!

Нехай Новий рік принесе із собою у подарунок кожній родині тепло, спокій, любов і достаток. Нехай завжди з вами буде Господь, а дорогу у майбутнє осяває яскрава Різдвяна Зірка!

З шаною до всіх,
голова Житомирської обласної ради
Віталій Француз



Тэги: Новый 2010 год, француз, праздники, Шелудченко

Схожі новини:


Комментариев: 3
BU-GA-GA
1 BU-GA-GA (BU-GA-GA)   • 22:12:52, 01.01.2010 [Материал]

Звучит, как насмешка :(
Svoboda
2 Виктор (Svoboda)   • 15:59:04, 02.01.2010 [Материал]

Если перед каждым предложением поставить "В последний раз", тогда действительно приятно.
croshnja
3 Алексей П (croshnja)   • 18:29:26, 05.01.2010 [Материал]

Вместо очередного переливания из пустого в порожнее - взяли бы эти ДЕЯТЕЛИ по лопате в руки и пошли бы чистить снег на улицах! Намного больше толку было бы от них.
Оголошення на ЖЖ інфо: