Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2013 » Май » 21 » 10:30:09

Дебой созывает сессию Житомирского горсовета на 30 мая

21.05.2013, 10:30:09 3963 1
Дебой созывает сессию Житомирского горсовета на 30 мая

На четверг, 30 мая мэр Владимир Дебой созывает житомирских депутатов для проведения ХХІІІ-й сессии Житомирского горсовета.

Об этом сообщается в официальном распоряжении мэра, опубликованном на сайте Житомирского горсовета.

На повестку дня выносится 28 вопросов: это отчет о выполнении городского бюджета за 1 квартал 2013 года, внесение изменений в решение городского совета от 27.12.12 № 479 «О городском бюджете на 2013 год», прекращение КП «Житомирбудзамовник» Житомирского городского совета путем ликвидации, принятие в коммунальную собственность города от публичного акционерного общества «Житомирский маслозавод» детской площадки по адресу: площадь Полевая, 5 и другие.

На розгляд ради внести такі питання:
  1. Звіт про виконання міського бюджету за 1 квартал 2013 року.
  2. Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.12 №479 «Про міський бюджет на 2013 рік». Доповідач: Гаращук Сергій Петрович – директор департаменту бюджету та фінансів міської ради.
  3. Про план роботи Житомирської міської ради на 2013 рік. Доповідач: Дебой Володимир Михайлович – міський голова.
  4. Про згоду на прийняття у власність територіальної громади міста Житомира нежитлового приміщення. Доповідач: Краснопір Вікторія Валентинівна – директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради.
  5. Про прийняття в комунальну власність міста від Житомирського обласного підрядного спеціалізованого ремонтно-будівельного об’єднання «Житомиррембуд» інженерних мереж на вул. Котовського, 35 та безоплатну їх передачу на баланс комунальних підприємств для утримання та обслуговування.
  6. Про прийняття в комунальну власність міста від публічного акціонерного товариства «Житомирський маслозавод» дитячого майданчика за адресою: майдан Польовий, 5 та безоплатною передачею його на баланс комунального підприємства «Зеленбуд» Житомирської міської ради.
  7. Про прийняття в комунальну власність міста від відділення в м. Житомирі Київської філії ПрАТ «Київстар» «Алеї спілкування» по вул. Михайлівській та безоплатною передачею її на баланс комунального підприємства «Зеленбуд» Житомирської міської ради. Доповідач: Марцун Олександр Васильович – начальник управління комунального господарства міської ради.
  8. Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Житомира меморіальних дошок Кавуну В.М. і Ямчинському В.М. та пам’ятника (погруддя) Кавуну В.М.
  9. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального підприємства «Містобудівна політика міста Житомира» Житомирської міської ради у новій редакції. Доповідач: Крижановська Олена Вікторівна – заступник начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради.
  10. Про зміну найменувань комунальних підприємств та затвердження Статутів у новій редакції. Доповідач: Борщівський Віктор Михайлович – начальник управління охорони здоров’я міської ради.
  11. Про внесення змін до штатного розпису Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Житомирської міської ради. Доповідач: Петренко Любов Василівна – начальник управління праці і соціального захисту населення міської ради.
  12. Про затвердження Положення та Регламенту Центру надання адміністративних послуг Житомирської міської ради. Доповідач: Галецька Сюзанна Леонідівна – завідуюча сектором-дозвільний центр департаменту економічного розвитку.
  13. Про внесення змін та доповнень до Програми забезпечення організаційної діяльності депутатів Житомирської міської ради на 2012-2014 роки. Доповідач: Паламарчук Тетяна Михайлівна – начальник організаційного відділу міської ради.
  14. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі, на яких розміщені об’єкти нерухомого майна заявників.
  15. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі.
  16. Про вилучення, припинення, надання права користування земельними ділянками юридичним і фізичним особам, внесення змін до рішень міської ради.
  17. Про надання в користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, пров. 2-ий Кривий, 10-а комунальному підприємству «Експлуатація штучних споруд» Житомирської міської ради.
  18. Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту та передачу в суборенду земельної ділянки за адресою: м. Житомир, пров. 2 Кривий, 10-а.
  19. Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою юридичним та фізичним особам.
  20. Про розгляд звернення квартирно-експлуатаційного відділу міста Житомир щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою за адресою вул. Ватутіна, 61-а.
  21. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.
  22. Про розгляд звернення комунального підприємства «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Житомирської міської ради та відокремленого підрозділу Коростенської дирекції залізничних перевезень Державного територіально-галузевого об'єднання «Південно-Західна Залізниця».
  23. Про розгляд звернення квартирно-експлуатаційного відділу міста Житомир щодо скасування рішення міської ради від 30.08.2012 № 410.
  24. Про розгляд клопотань державної інспекції сільського господарства в Житомирській області.
  25. Про надання дозволу громадянам на виготовлення документації із землеустрою та надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  26. Про приватизацію, передачу в оренду земельних ділянок громадянам та внесення змін до рішень міської ради. Доповідач: Лалименко Єлизавета Володимирівна – начальник управління регулювання земельних відносин міської ради.
  27. Про припинення комунального підприємства «Житомирбудзамовник» Житомирської міської ради шляхом ліквідації. Доповідач: Краснопір Вікторія Валентинівна – директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради.
  28. Різне.
Напомним, на прошлой ХХII сессии Житомирского горсовета в городской власти прошел ряд кадровых перестановок


Тэги: Дебой, Житомир, сессия, горсовет

Схожі новини:


Комментариев: 1
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 20:52:44, 21.05.2013 [Материал]

И все ради пунктов 17 и 18. Додавили все-таки депутатов. 1,5 гектара земли отдают КП Эксплуатация искусственных сооружений и сразу же передают эту землю в субаренду под строительство гидроэлектростанции. А дамба как была аварийной так и остается, но в карманах депутатов и чиновников явно прибавилось бабла.
Блин, кто мне скажет, что происходит в городе?
Оголошення на ЖЖ інфо: